Beşinci Mevsim

Dilos hoş geldin... İki gündür sen de perişan oldun...
Hepimizin kalp kırıklıkları var çok şükür görüşme imkanı bulabildik. Seni sitede pek goremedigimden etiketleyemedim ama sen gelmişsin çok sevindim.
Abla siteye giresim dahil yok inan çok üzgünüm muhabbet edesim bile yok inan
Çok uzgunum çok kırgınım kızgınım yaşanılanlara
Sitenin tadı dahil yok artık bozuldu gerçekten sevdiklerim gitti benim de tadı hiç yok unutulacak şeyler değil yaşananlar
Benim için geyik topigi bir taneydi o da kapandı 🥺

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Hem geçmiş olsun zor süreç arkadaşlarınız ve siz adına.. Yaşadıklarınızı uzaktan izledim
Hemde topiğe hoşgeldiniz 🎈❤️.
Bende bu topikte hergün kendi kendime konuşuyordum, en azından topiğin ruhu canlanmış :KK70:
Sohbetiniz bol olsun, neşeniz umarım yerine birazda olsa gelir 🙏

Sitenin tadı dahil yok artık bozuldu gerçekten sevdiklerim gitti benim de tadı hiç yok unutulacak şeyler değil yaşananlar
Canım sonuna kadar haklısın. Yuvamız dağıldı. Biz bir arada kalalım en azından giden arkadaşlarımız bir bir dönecektir aramıza. Toparlanır tekrar topigimize kavusuruz. O tadı bulmak çok zor o gunleri hiçbirimiz unutamayiz. Ben inanıyorum cici annem de diğer kızlar da gelecek. Üzülerek bizi bu hale dusureni sevindirmeyelim. Anka kuşu kullerimizden dogacagiz inşallah. Son Arizona Kertenkeleleri hala yaşıyor bir tane dahi kalsak ayakta duralım. Üzgün olmanı anlıyorum. Toparla kendini gelen arkadaşlarımız oldu en azından onlara sevinelim.

Merhaba kızlar
Hem geçmiş olsun zor süreç arkadaşlarınız ve siz adına.. Yaşadıklarınızı uzaktan izledim
Hemde topiğe hoşgeldiniz 🎈❤.
Bende bu topikte hergün kendi kendime konuşuyordum, en azından topiğin ruhu canlanmış :KK70:
Tesekkur ederiz arkadaslarm adina hosbulduk ...

Merhaba kızlar
Hemde topiğe hoşgeldiniz 🎈❤.
Hoşbulduk 🥰

Şiir kanını kaynatmıyorsa, aniden sırlara pencereler açmıyorsa, dünyayı keşfetmene yardım etmiyorsa, umutsuz yüreğinin yalnızlıkta ve aşkta, şenlikte ve sevgisizlikte eşlikçisi değilse ne işe yarar?" demiş Kolombiyalı şair Eduardo Carranza.

Ruhunuzda oluşan devinimleri kağıda dökmeniz sonucu oluşur şiir, sadece kelimelerden değil, bunun yanında kelimelere aktardığınız duygulardan oluşur şiir, ve hüznünüzü, sevincinizi, aşkınızı, yalnızlığınızı, huzurunuzu, acınızı en iyi şekilde anlatır şiir..

O zaman geceye şiir yakışır dostlarım.

üşüyor musun?.

üzülme bee!.

gel yanıma...

o kadar yaktın ki canımı;.

ısınırsın. üşümezsin bir daha.

Cemal Süreya

Canimiz ne kadar yansa da vazgeçmiyoruz sevmekten. :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
YENA YENA m :KK200::KK200::KK200::KK200:
ösledim kuzum...

ve insanlar evde kaldılar,
kitap okudular ve dinlediler.
dinlendiler, egzersiz yaptılar,
sanat yaptılar, oyun oynadılar
ve yeni varoluş yollarını öğrendiler,

durdular

daha derinden dinlediler,
biri meditasyon yaptı,
biri dua etti,
biri dans etti,
diğeri kendi gölgesini keşfetti,

insanların düşünceleri değişti,

iyileştiler.

cahilce, tehlikeli, anlamsız ve vicdansızca yaşayan insanların yokluğunda,
dünya iyileşmeye başladı.

ve tehlike sona erdiğinde insanlar ölüleri için ağladılar
ve yeni kararlar aldılar,
yeni bir dünya hayal ettiler,
yeni yaşam biçimleri yarattılar,
dünyayı tamamen iyileştirdiler,

tıpkı kendilerini iyileştirdikleri gibi.

Geç Viktorya döneminde yaşamış olan İrlandalı - Fransız katolik biyografi yazarı Katleen Omera'nın 1864 yılında yazmış olduğu bir şiiri,

Topik niye kapandı 🧐🧐

Canım sonuna kadar haklısın. Yuvamız dağıldı. Biz bir arada kalalım en azından giden arkadaşlarımız bir bir dönecektir aramıza. Toparlanır tekrar topigimize kavusuruz. O tadı bulmak çok zor o gunleri hiçbirimiz unutamayiz. Ben inanıyorum cici annem de diğer kızlar da gelecek. Üzülerek bizi bu hale dusureni sevindirmeyelim. Anka kuşu kullerimizden dogacagiz inşallah. Son Arizona Kertenkeleleri hala yaşıyor bir tane dahi kalsak ayakta duralım. Üzgün olmanı anlıyorum. Toparla kendini gelen arkadaşlarımız oldu en azından onlara sevinelim.
Yuvanız topik yüzünden mi dağıldı 😱😱😱

X