Beşinci Mevsim

Elhan ablacimmm canimm hoşbulduk sıcacık bir davet
Merhabalar, teşekkür ederim Elhan
Bu dünya yolculuğunda yolumuz kesiştiği için çok şanslıyım. Misafir hissetmeyin kendinizi gucenirim. Bakın size bir ikramim var çam sakızı

Hoşgeldin Kadınım

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş leğenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin.

NAZIM HİKMET

Asla misafir gibi hissedemeyiz zaten ablacım. Ben de çok şanslı hissediyorum senin gibi naif güzel bir insanı tanidigim için ve böyle güzel şeyler okuduğum için
Hoşbulduk

Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma; aynı gökyüzü altında, bir direniştir yaşamak.

Nazım Hikmet

dağılmak yok

Asla misafir gibi hissedemeyiz zaten ablacım. Ben de çok şanslı hissediyorum senin gibi naif güzel bir insanı tanidigim için ve böyle güzel şeyler okuduğum için❤❤
Hoşbulduk
Ayaklarına sağlık kuzum. Çok sevindim burda oluşuna....
Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma; aynı gökyüzü altında, bir direniştir yaşamak.

Nazım Hikmet

dağılmak yok
O zamaaaaaaan haklı direnişe devaaaaam yaşamak güzel şey be kardeşim nazimca oldu

Ayaklarına sağlık kuzum. ❤❤❤ Çok sevindim burda oluşuna....

O zamaaaaaaan haklı direnişe devaaaaam yaşamak güzel şey be kardeşim nazimca oldu

aynen ablacim yaşamak güzel yaşatmak güzel

güzel günler göreceğiz güneşli günler

Çok incesin Elhanim çok güzel bir karşılama, inşaallah hoş sohbet çok güzel günlerimiz olur, Arizonayı ve ordaki arkadaşlarımı unutmucam,keşke tekrar hep bir araya gelebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…