- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
aaa Hakkaten mii e kimse yoktur ki orda insan korkar tabi.Benjm koyum normalde jandarma karakol bolgesinde. Ama esim polis oldugu icin emniyet tarafindan gorevlendirme alindim ben esimin calistigi ilceye.
Koy cok zor. 60 km yol ilceye. Biraz da teror bolgesi olunca mecbur alindim ordan.
Araştır Gülnihalim kuzenim de edebiyat okumuştu 3 yıl sonra filan adliyenin bu katiplik sınavlarına başvurup ordan atandıHmm bunu araştırayım o zaman.
Var canim. 15 20 ogretmenli bi koy. Hem ortaookul hem ilkokul. Servis kalkiyor ilden onunla gidiyorlar. Ayni okulda bir de komiser esi arkadasim var onu da 2 senedir aliyorlar ilceye.aaa Hakkaten mii e kimse yoktur ki orda insan korkar tabi.
Kpss puanı kaçtı hatırlıyor musun canım?Araştır Gülnihalim kuzenim de edebiyat okumuştu 3 yıl sonra filan adliyenin bu katiplik sınavlarına başvurup ordan atandı
Dilos hoş geldin... İki gündür sen de perişan oldun...Doğru çay herkez kalitesini belli etti ...
ZümremmmmmEdebiyat canım. Da kazanamam zaten ev hanımligina devam
Abla siteye giresim dahil yok inan çok üzgünüm muhabbet edesim bile yok inanDilos hoş geldin... İki gündür sen de perişan oldun...
Hepimizin kalp kırıklıkları var çok şükür görüşme imkanı bulabildik. Seni sitede pek goremedigimden etiketleyemedim ama sen gelmişsin çok sevindim.
Hiç hatırlamıyorum Gülnihalim ama sanırım 70 baraj.Kpss puanı kaçtı hatırlıyor musun canım?
Anladım kespırım. Neyseki az kalmışVar canim. 15 20 ogretmenli bi koy. Hem ortaookul hem ilkokul. Servis kalkiyor ilden onunla gidiyorlar. Ayni okulda bir de komiser esi arkadasim var onu da 2 senedir aliyorlar ilceye.
Canım sonuna kadar haklısın. Yuvamız dağıldı. Biz bir arada kalalım en azından giden arkadaşlarımız bir bir dönecektir aramıza. Toparlanır tekrar topigimize kavusuruz. O tadı bulmak çok zor o gunleri hiçbirimiz unutamayiz. Ben inanıyorum cici annem de diğer kızlar da gelecek. Üzülerek bizi bu hale dusureni sevindirmeyelim. Anka kuşu kullerimizden dogacagiz inşallah. Son Arizona Kertenkeleleri hala yaşıyor bir tane dahi kalsak ayakta duralım. Üzgün olmanı anlıyorum. Toparla kendini gelen arkadaşlarımız oldu en azından onlara sevinelim.Abla siteye giresim dahil yok inan çok üzgünüm muhabbet edesim bile yok inan
Çok uzgunum çok kırgınım kızgınım yaşanılanlara
Sitenin tadı dahil yok artık bozuldu gerçekten sevdiklerim gitti benim de tadı hiç yok unutulacak şeyler değil yaşananlar
Benim için geyik topigi bir taneydi o da kapandı
Tesekkur ederiz arkadaslarm adina hosbulduk ...Merhaba kızlar
Hem geçmiş olsun zor süreç arkadaşlarınız ve siz adına.. Yaşadıklarınızı uzaktan izledim
Hemde topiğe hoşgeldiniz❤.
Bende bu topikte hergün kendi kendime konuşuyordum, en azından topiğin ruhu canlanmış
Sohbetiniz bol olsun, neşeniz umarım yerine birazda olsa gelir
Hoşbuldum canım ablamEki Görüntüle 2610857
@samdan
C Cay6
HayatSevinceGuzel
@mehlika nur
Casper25
Jawlensky
Limonsuzzcay
@Youlost16
Sayfamızda neşe mutluluk bulmanızı ümit ediyorum canım arkadaşlarım.
HoşbuldukMerhaba kızlar
Hem geçmiş olsun zor süreç arkadaşlarınız ve siz adına.. Yaşadıklarınızı uzaktan izledim
Hemde topiğe hoşgeldiniz❤.
Bende bu topikte hergün kendi kendime konuşuyordum, en azından topiğin ruhu canlanmış
Sohbetiniz bol olsun, neşeniz umarım yerine birazda olsa gelir
Topik niye kapandıAbla siteye giresim dahil yok inan çok üzgünüm muhabbet edesim bile yok inan
Çok uzgunum çok kırgınım kızgınım yaşanılanlara
Sitenin tadı dahil yok artık bozuldu gerçekten sevdiklerim gitti benim de tadı hiç yok unutulacak şeyler değil yaşananlar
Benim için geyik topigi bir taneydi o da kapandı
Yuvanız topik yüzünden mi dağıldıCanım sonuna kadar haklısın. Yuvamız dağıldı. Biz bir arada kalalım en azından giden arkadaşlarımız bir bir dönecektir aramıza. Toparlanır tekrar topigimize kavusuruz. O tadı bulmak çok zor o gunleri hiçbirimiz unutamayiz. Ben inanıyorum cici annem de diğer kızlar da gelecek. Üzülerek bizi bu hale dusureni sevindirmeyelim. Anka kuşu kullerimizden dogacagiz inşallah. Son Arizona Kertenkeleleri hala yaşıyor bir tane dahi kalsak ayakta duralım. Üzgün olmanı anlıyorum. Toparla kendini gelen arkadaşlarımız oldu en azından onlara sevinelim.