- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Ben de varım
kpss ye el kol ne varsa samdanımen çok kpss ye bas kaldiriyon gibi hissediyorum nursınav eylüle alınmış
kpss ye el kol ne varsa samdanım
ama benm için iyi oldu biliyo mmusun alınması :)
aslında stres de var da samdanım bi süredir motivasyonum acayip düşmüştüü böyle bi değişik olmuştum yani. şimdi 1 ay daha vakit olması çoğu kişiyi üzdü ama bilmiyorum ki beni bi kendime getirdii :)tahmin ettim ama nisan mayıs gibi yine stres olcaksin biliyosun değil mi nurumçünkü kpss sınavı yaklaştıkça otomatik stres olur insan
B Brunello Cicinelli
aslında stres de var da samdanım bi süredir motivasyonum acayip düşmüştüü böyle bi değişik olmuştum yani. şimdi 1 ay daha vakit olması çoğu kişiyi üzdü ama bilmiyorum ki beni bi kendime getirdii :)
kesinlikle samdanım. benm en büyük sorunum alan derslerimle, onun için cidden sevindim. Bugün hafta içi eksiklerimi kapattım. planda pazarı boş bırakıyorum eğer hafta içi yapamadığım bişey varsa yapmak için :)aslında kendini dagitmadan calisirsan çok büyük avantaj şu süreç nurum. peki bugün kpss için ne yaptın. de hele bana
kesinlikle samdanım. benm en büyük sorunum alan derslerimle, onun için cidden sevindim. Bugün hafta içi eksiklerimi kapattım. planda pazarı boş bırakıyorum eğer hafta içi yapamadığım bişey varsa yapmak için :)
tam bir kunduz olmussun kpss içininşallah gönlünce olur nurum
sonra hep birlikte kutlariz
belki kızlar da döner o zamana
Oldum Hakkaten
Samdanım desteğini hiiç unutmam her sefer çok güzel şeyler yazıyorsunİnşallahh olsuun
Cici ye de sözüm vardıdaha vakit var keşke öyle olsa ne güzel oluurr
Kuzum senin alanin neydi?Oldum Hakkaten
Samdanım desteğini hiiç unutmam her sefer çok güzel şeyler yazıyorsunİnşallahh olsuun
Cici ye de sözüm vardıdaha vakit var keşke öyle olsa ne güzel oluurr
Başvuru ne Zaman ay girsem mi ben de.. hiç kitap yüzü açmadım ama girmeye alıştım.kpss ye el kol ne varsa samdanım
ama benm için iyi oldu biliyo mmusun alınması :)
Evde mi calisiyorsun. Canım setlerdenkesinlikle samdanım. benm en büyük sorunum alan derslerimle, onun için cidden sevindim. Bugün hafta içi eksiklerimi kapattım. planda pazarı boş bırakıyorum eğer hafta içi yapamadığım bişey varsa yapmak için :)
Arizonayi yasatan son kertenkelelerCayumi aldim geldim bi baktim bura aynu arizona olmus
İnşaallahArizonayi yasatan son kertenkeleler
Insallah giden kertenkelelerimiz de gelecek ❤❤
Ben de çayımı alıp geleyim o vakitCayumi aldim geldim bi baktim bura aynu arizona olmus
Başvuru ne Zaman ay girsem mi ben de.. hiç kitap yüzü açmadım ama girmeye alıştım.
Genelde Mayıs ayında yapılıyordu zatenbaşvurular bitmiş olabilir nihalim. inşallah bitmemiştirvalla gir hiç belli olmaz