Beşinci Mevsim

B Brunello Cicinelli
tahmin ettim ama nisan mayıs gibi yine stres olcaksin biliyosun değil mi nurum çünkü kpss sınavı yaklaştıkça otomatik stres olur insan
aslında stres de var da samdanım bi süredir motivasyonum acayip düşmüştüü böyle bi değişik olmuştum yani. şimdi 1 ay daha vakit olması çoğu kişiyi üzdü ama bilmiyorum ki beni bi kendime getirdii :)

aslında kendini dagitmadan calisirsan çok büyük avantaj şu süreç nurum. peki bugün kpss için ne yaptın. de hele bana

aslında kendini dagitmadan calisirsan çok büyük avantaj şu süreç nurum. peki bugün kpss için ne yaptın. de hele bana
kesinlikle samdanım. benm en büyük sorunum alan derslerimle, onun için cidden sevindim. Bugün hafta içi eksiklerimi kapattım. planda pazarı boş bırakıyorum eğer hafta içi yapamadığım bişey varsa yapmak için :)

tam bir kunduz olmussun kpss için inşallah gönlünce olur nurum

sonra hep birlikte kutlariz
belki kızlar da döner o zamana

tam bir kunduz olmussun kpss için inşallah gönlünce olur nurum

sonra hep birlikte kutlariz
belki kızlar da döner o zamana
Oldum Hakkaten
Samdanım desteğini hiiç unutmam her sefer çok güzel şeyler yazıyorsun İnşallahh olsuun

Cici ye de sözüm vardı daha vakit var keşke öyle olsa ne güzel oluurr

Oldum Hakkaten
Samdanım desteğini hiiç unutmam her sefer çok güzel şeyler yazıyorsun İnşallahh olsuun

sen devam et ben inanıyorum sana basarcaksin :) cici de çok sevinecek ros patili imzos Büşra ve kendiniseven de çok sevinecek

Oldum Hakkaten

Kuzum senin alanin neydi?
Sinavin ertelenmesini avantaja cevirip hemen fark atiyorsun rakiplerine
Belkim de benim oldugum muhtesem sehire atanirsin. Malum bati acmaz oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…