Beşinci Mevsim

B Brunello Cicinelli
tahmin ettim ama nisan mayıs gibi yine stres olcaksin biliyosun değil mi nurum:KK70: çünkü kpss sınavı yaklaştıkça otomatik stres olur insan:KK70:
aslında stres de var da samdanım bi süredir motivasyonum acayip düşmüştüü böyle bi değişik olmuştum yani. şimdi 1 ay daha vakit olması çoğu kişiyi üzdü ama bilmiyorum ki beni bi kendime getirdii :)

B Brunello Cicinelli

aslında stres de var da samdanım bi süredir motivasyonum acayip düşmüştüü böyle bi değişik olmuştum yani. şimdi 1 ay daha vakit olması çoğu kişiyi üzdü ama bilmiyorum ki beni bi kendime getirdii :)

aslında kendini dagitmadan calisirsan çok büyük avantaj şu süreç nurum. peki bugün kpss için ne yaptın. de hele bana🙄🙄

aslında kendini dagitmadan calisirsan çok büyük avantaj şu süreç nurum. peki bugün kpss için ne yaptın. de hele bana🙄🙄
kesinlikle samdanım. benm en büyük sorunum alan derslerimle, onun için cidden sevindim. Bugün hafta içi eksiklerimi kapattım. planda pazarı boş bırakıyorum eğer hafta içi yapamadığım bişey varsa yapmak için :)

kesinlikle samdanım. benm en büyük sorunum alan derslerimle, onun için cidden sevindim. Bugün hafta içi eksiklerimi kapattım. planda pazarı boş bırakıyorum eğer hafta içi yapamadığım bişey varsa yapmak için :)

tam bir kunduz olmussun kpss için:KK70: inşallah gönlünce olur nurum🙏

sonra hep birlikte kutlariz😍
belki kızlar da döner o zamana😍

tam bir kunduz olmussun kpss için:KK70: inşallah gönlünce olur nurum🙏

sonra hep birlikte kutlariz😍
belki kızlar da döner o zamana😍
😂😂😂 Oldum Hakkaten 😂
Samdanım desteğini hiiç unutmam her sefer çok güzel şeyler yazıyorsun 😍 İnşallahh olsuun 🙏

Cici ye de sözüm vardı 😋 daha vakit var keşke öyle olsa ne güzel oluurr 😍

😂😂😂 Oldum Hakkaten 😂
Samdanım desteğini hiiç unutmam her sefer çok güzel şeyler yazıyorsun 😍 İnşallahh olsuun 🙏

sen devam et ben inanıyorum sana basarcaksin :) cici de çok sevinecek ros patili imzos Büşra ve kendiniseven de çok sevinecek😍😍

😂😂😂 Oldum Hakkaten 😂

Kuzum senin alanin neydi?
Sinavin ertelenmesini avantaja cevirip hemen fark atiyorsun rakiplerine 🤣
Belkim de benim oldugum muhtesem sehire atanirsin. Malum bati acmaz oldular 🤣🤣🤣

X