Beşinci Mevsim

merhaba aramıza hoşgeldin geçmiş olsun
tabiki yerimiz var
ama buralara benden başka çok gelen yok

Mechulzaman ama burda gebelikle ilgili birşey yok belirtmek isterim
eğer gebelikle ilgili dert ortakları arıyor isen gebeliğe hazırlık diye bir post var orda bir sürü konu var
sana daha çok yardımcı olurlar gibime geliyor
burdakilerin içi gitmiş özellikle Lilimam mın

farkındayım maksat muhabbet kafa dağıtmaca:)

Merhaba kızlar.
Ben çok zor zamanlardan geçiyorum ve gelemedim.
Eşimin beni aldattığını dair birşeyler fark ettim ve boşanma davası açtım. O da koşa koşa eşyalarını toparlayıp defoldu. Meğerse istediği buymuş. Ama bunu daha ahlaklı yapabilirdi bu kadar gururumu kırıp beni yıkarak yapması çok ağır geldi.
Şimdi dava gününü bekliyorum. Maddi manevi dolandırıldım ama artık önüme bakıp oğlum ve annemle bir hayat kurmaya bakacağım. Dualarınızı bekliyorum çok canım yanıyor çünkü

Merhaba
Biz dönüşün böyle olsun istemezdik
Çok üzgünün
Ben öyle etiketliyorum merak ettiğimizden özlediğimizden ama kusura bakma lütfen bilsem etiketlemezdm
Varya şu erkeklere hiç birşey demiyorum.... Saçımızı süpürge ediyorz sonra bir tane.... Geliyor, bütün hayatı allak bullak ediyor.
En cokta hemcinslerime kızıyorum, lannn gerizekkkkkkk görmüyormsn adam evliiii evliiii... Utanmazlar
En azından farkına varmşsn cnm defolup gitmiş yapabileceğimiz birşey olursa her daim yanındayız
Allah yolunu aydınlık içinde bıraksın ailenle..
Onuda Allah bildiği gibi yapsn

Saol cnm duanız yeter. Anmışsın beni hatırlamışsın daha ne olsun. Ben de şoktayım. Ona herşeyi yakıştırsam da bunu beklemezdim.
Bir de bebeğimiz olsun istiyorduk ve bu olaylar yaşanırken hamile kalmışım üzüntüden tutunamadı gitti.
9 yıl önce peşimden koşup durdu evlenelim diye. Evlendik hep ona tamam dedim. Ben yoğun mesai yapıyor sanarken kendine zimmetli kadınlarla arayı bulmuş. Asla kabul etmiyor ama kadınlarla 2 sayfa konuşma dökümanını buldum! Hep iş için dedi. Sonra whatsappdan beni engellendin mi demiş birisi o da karakola gidip gele samimiyet oluştu diyor kadın!
Son bomba da tam senlik diye mesaj geldi buna açarken elimden çekti telefonu!
Bu da zimmetli kadın diyor!
Sanki brad pitt de kadınlar asılıyor??
Psikolojim bozuldu bir aydır ağlıyorum evde işte sokakta. O da keyif yapıyor Allah’ın cezası.

Benim bebeklere çocuklara karşı aşırı hassasiyetim var, bebeğin gitmesine çok üzüldüm
Yaa ne desem bilmiyorum, aslında söyleyecek o kadar şey varki, yazsam banlanacam
Hiç canını sıkma, ihaneti nahkemede ispatlayabiliyorsn demi belgelern vardır umarm

Canim benim cok üzüldüm inan kimse böyle birseyi haketmiyor. O kadar emek, o kadar sevgi nasil olur da böyle harcanir, böyle mahvedilir. Beter olsun
Sen güclü ol canim, bugünler gelip gececek. Ogluna ve annene saril. Hersey zamanla iyi olacak inan.

Cnm üzdüysem seni kusura bakma hakkını helal et. İspatlayamıyorum ama iddia etmem bile onu mesleğinden edermiş avukatım öyle dedi. Sonra bana zarar verir falan oğlum kalır ortada o yüzden anlaşmalı ayrılıp onu Allah’a havale ermeyi tercih ettim.
Böyle harcanırmış cnm hala inanmakta güçlük çekiyorum bazen kabus mu acaba diyorum ama ateşin içindeyim. İnş dediğin gibi zamanla herşey daha iyi olur. O da cezasını bulur. Çok saol desteğin için

Çok üzüldüm bunu demeyi sevmiyorum yetmiyor bana bu adam kafasını kasiyacak vakit bulamazken nasıl böyle bir şey oldu... Çiftlikle uğraşıyordu boş zamanlarında...canım şuphelerinden gurur yapıp gitmiş olabilir mi...gerçek olmasını istemiyorum ..

Yavrum benim elim ayağım titriyor... nasıl bu kadar rahat davranır

Asla çocuğun velayetini verme ona ne olur
Sen dağ gibisin, aslanlar gibi yetiştirirsin

Canım rabbim yardımcın olsun sen doğru olduktan sonra rabbim her zaman senin yanında olur istediği buymuş demek ki hiç üzülme sana değer vermeyen bir insan için oğluna ve sana dua edicem rabbim her zaman sizi korusun

Hosgeldin cnm
[

Hoş geldin kuzum.
Dertli bir günümüze denk geldin. Hala kendime gelemedim. Rabbim gecirdigin kötü günleri tekrar yaşatmasın. Baloncukumuz var bizim de çocuk sahibi olmayı çok arzuluyor. Tez zamanda inşallah ikinizin de güzel haberler almanızı dilerim.
Ben buranın ablası gibi bir şeyi oldum. Öğretmenim hala çalışıyorum Bursa'da yaşıyorum üç yıl oldu. Bizi az çok tanıyorsun sanırım. Birbirini seven kollayan insanlariz daha önce de birkaç arkadaş geldi ama bir iki mesajdan sonra göremedik. Devam edersen bir dostumuz daha olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…