- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 33
Ho
Hoşbuldum
şbuldumHosgeldin cnm
[
Hosgeldin cnm
[
Hoşbuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şbuldumHosgeldin cnm
[
Hosgeldin cnm
[
Hoş geldin kuzum.
Dertli bir günümüze denk geldin. Hala kendime gelemedim. Rabbim gecirdigin kötü günleri tekrar yaşatmasın. Baloncukumuz var bizim de çocuk sahibi olmayı çok arzuluyor. Tez zamanda inşallah ikinizin de güzel haberler almanızı dilerim.
Ben buranın ablası gibi bir şeyi oldum. Öğretmenim hala çalışıyorum Bursa'da yaşıyorum üç yıl oldu. Bizi az çok tanıyorsun sanırım. Birbirini seven kollayan insanlariz daha önce de birkaç arkadaş geldi ama bir iki mesajdan sonra göremedik. Devam edersen bir dostumuz daha olur...
Memnun oldum mechulzamanim.hoşbuldum ❤ Bende doğma büyüme Bursa’lıyım, evet sizleri 1 yıl kadar üye olmadan takip ettim, sorularımın cevaplarını aradım, süreçlerinize sessiz tanık oldum.. muhabbet bugünlere nasipmiş. Allah kimseyevermesin çok zor. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bende içimdekileri paylaşabileceğim dostane bir ortamda olduğum için çok mutluyum..
Bende çok memnun oldum, çok güzel kalpli bir insanla karşılaştığımı hissediyorum şuan Muhabbet aşığı bi insanımdır. Kahvemiz olsun yeter:)Memnun oldum mechulzamanim.
Bana lilimi hatırlattın bir an...Geçen yıl diyet takimindaydim bu en kötü bir animda çıktı geldi tam da en zor günümde...derdim kederim bir anda yok oldu..geldiğinde beni çok yakından tanıyordu ama ben onu hiç tanımıyordum.
Sen de uzaktan bizimleymişsin bu ne güzel bir sürpriz... Bursa'dan oluşun da ayrı bir güzel...muhabbet edecek ortak birçok konumuz olacak...
Diğer arkadaşlarla muhabbet ettiğinde bu hislerini tekrar yaşayacaksın . Hepimiz bir vücut gibiyiz bu konuda sana söz verebilirim. kahvesiz asla olmaz bu da çok iyi...Bende çok memnun oldum, çok güzel kalpli bir insanla karşılaştığımı hissediyorum şuan❤ Muhabbet aşığı bi insanımdır. Kahvemiz olsun yeter:)
Desteğin için çok teşekkür ederim. Aslında ilk başta hiç dik duramadım o da bu durumdan faydalanıp iyice havaya girdi. Fakat son 10 gündür hiç muhatap olmuyorum. Çocukla ilgili sadece mesajlaşmalarımız oluyor ona da ya genel cevap veriyorum ya da vermiyorum. Ama içimin acısı geçmiyor. Şöyle gününü görsün öyle rahatlarımsonundaoldu
Arkadaşım merhaba. Eğer aldatıldığından eminsen duruşunu sakın bozma.
Eşin şuan yaptığı şeyin bedelini bile yüklenemeyecek kadar sarhoş bir hale gelmiş öyle gittiğine göre. Her sarhoşluğun bir bedeli , ayılması ve pişmanlığı olur. Aklı yerinde değil gibi. Resmen kaçmış. Ama kaçamayacağı bir şey olduğunu anlaması çok uzun sürmeyecektir.
metanetli dur, sakın kendini bırakma özellikle evladın için.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Sizleri tanımıyorum ama az çok hayat tecrübem vardır, bu adam aşırı pişman olup kapında yatar senin ileride.
Eğer beklediği fırsat bu olmuş olsa senin düşündüğün gibi böyle kaçmazdı. Kaçtığı kişi sen değilsin reamen kendisnden kaçmış. Ayıbından kaçmış. Er yada geç bununla yüzleşmek zorunda kalır. Malesef bedeli ağır hareketler bunlar. Allah selamete çıkarsın bir an evvel akıl fikir versin.
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah, çok normal hemen adapte olamamaman.. duruşun belli en azından. Geri adım atma, er yada geç anlayacaktır hatasını. Asla normalleştirmesine veya meşrulaştırmasına izin verme.Desteğin için çok teşekkür ederim. Aslında ilk başta hiç dik duramadım o da bu durumdan faydalanıp iyice havaya girdi. Fakat son 10 gündür hiç muhatap olmuyorum. Çocukla ilgili sadece mesajlaşmalarımız oluyor ona da ya genel cevap veriyorum ya da vermiyorum. Ama içimin acısı geçmiyor. Şöyle gününü görsün öyle rahatlarım
Hah konu da bu aslında. Normalleştirmesi. Sanki herkes gündelik hayatta böyle!Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah, çok normal hemen adapte olamamaman.. duruşun belli en azından. Geri adım atma, er yada geç anlayacaktır hatasını. Asla normalleştirmesine veya meşrulaştırmasına izin verme.
Hah konu da bu aslında. Normalleştirmesi. Sanki herkes gündelik hayatta böyle!
Kendine dedim ki ben kapalıyım açılayım giyip mini etekleri bulayım birilerini senin yaptığını yapayım nasıl??
Bu arada yanlış anlaşılmasın konu açıklık kapalılık değil tüm ailem de tek kapalı benim. Bir de o çok takıntılıydı kapandım.
Neyse diyor ki erkeğe böyle denir miymiş? Sana da erkekliğine de dedim. Sanki namus sadece kadın için var. Sen de erkeğin namussuzusun dedim.
Şimdi biraz dik durup hayatımı yoluna koymalıyım işte onun için güç arıyorum
zinanın kadını erkeği yok Allah katında. Malesef toplumsal algıları da Dinin içine yediriyorlar sanki ayet demiş erkeğin elinin kiridir diye. Allah’ın çok gücüne gideceğine inanıyorum böyle şeylerin.
Sen eğer iltimas göstermezsen normalleştiremez.
O eğer sen normalleştirirsen normalleştirip vicdanını rahatlatacak. Sana o yüzden o minvalde konuşmalar yapıyor. Vicdanen rahatlamak için size iyilikler yapmak isteyebilir, evladınızı bu uğurda kullanabilir. Taviz verme. Aldatacak kadar erkekse hatasını göğüslesin kendi hatasıyla yüzleşsin.
En azından normalleştirme çabası bilinçaltının onu ‘hata yaptın, bu çok büyük ayıptı, günahtı, eşine , yavruna hakaret ettin ‘diye dürtüyor olmasının bir işareti :) iyi haber yani. Gönlünü ferah tut, seninle değil kendisiyle kavga ediyor bu süreçte. Egosu onu bunun normal olabileceğine inandırmaya çalışıyor, vicdanı ise içeriden bağırıp çağırıyor , eşin vicdanının sesini bastırabilmek için belkide sana bağırdı, bağıracak. Belkide suçlayacak..Çünkü sen vicdan azabını dindirebilecek tek kişisin kim ne derse desin.vicdanı sensin. Sana kabul ettirebilmesi kendine kabul ettirmesi demek. Bu sebepten,Dik dur, geri adım atma. İşaretler güzel. sonundaoldu
Bak bu mesajını yeni gördüm ne güzel yazmışsın içime su serptin. İnş böyledir. Vicdanı önündesin bitirsin. Bu zaman kadar sadece bir ablası aradı beni ve çok mutsuz olduğunu dalıp dalıp gittiğini söyledi. Benim hakkım da güya birşey dememiş hiç. Sadece anlaşamıyoruz tarzında konuşmuş. Bunlar üzerine gidince işte hep mutsuz yüzü beş karış gibi saçma sapan boşanma nedenleri sıralamış. Bunlar biraz iyi geldi bana ama yetmez tabi. Benim ağladığım kadar üzülmesi bana yaşattıkları kadar ağır şeyler yaşamadı lazım. Belki duyarım belki duymam ama yaşar inş yaptıklarının bedelini.