Makarnalar Beşamel soslu&Sebzeli Lazanya...(Garfield&Pastavilla Sponsorlugunda) ;)

ellerine saglik arzum cok güzel görünüyor degisik bir tarz denemek lazim

Görmüştüm ben bunu çok değişik bir şey ama hiç denemedim. Ellerine sağlık canımm

Ellerine sağlık canım!
Tam bir sanat olmuş, insan bu sanata nasıl kıyarki

Malarna ve sosis bir araya gelince güzel bir lezzet ortaya çıkıyor zaten Ayrıca spagetti makarnayı yeme kolaylıgıda sağlanıyor bu şekilde.Çatalı sosise batırıp makarnayıda çatala sarınca dökülme,akma,kayma sorunu ortadan kalkıyor
Tabiki sadece çocuklara özel bir menü degil bu,bizlerinde severek begenerek yiyebilecegi bir lezzet..Biz ailecek severek yiyoruz Eminim sizde çok seveceksiniz Üzerine salçalı,domatesi soslu gezdirip tatlandırabilirsiniz.Yada ketçap,mayonez bile güzel bir lezzete ulaştırır Afiyet olsun..
Buna ben bile bayıldım çocuk nasıl sevmesin :)
Hiç aklıma gelmezdi cidden deneyeceğim teşekkürler
Size ve çocugunuza afiyet olsun o zaman Bizde ailecek yiyoruz,sadece çocuklara özel bir menü degil tabikide..Ben teşekkür ederim
ellerine saglik arzum cok güzel görünüyor degisik bir tarz denemek lazim
Değişik,süpriz ikramları seviyorsanız mutlaka deneyin Afiyet olsun..
Görmüştüm ben bunu çok değişik bir şey ama hiç denemedim. Ellerine sağlık canımm
Nasıl denemezsinnn.. Mutlaka dene canım Şimdiden afiyet olsun
Ellerine sağlık canım!
Tam bir sanat olmuş, insan bu sanata nasıl kıyarki

Teşekkür ederim canım
Valla öyle bir kıyılıyorki lezzetli lezzetli Immm

Anaokulunda çocuklarla mutfak etkinlignde çok yaptm bu tarifi çocuklar gercekten bayılıyorlar hele de kendileri yapınca :)
Bende eve yapıyorum ara sıra degişik bir tarif gercekten :)
Ellerine saglık :)

Ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim canım

Anaokulunda çocuklarla mutfak etkinlignde çok yaptm bu tarifi çocuklar gercekten bayılıyorlar hele de kendileri yapınca :)
Bende eve yapıyorum ara sıra degişik bir tarif gercekten :)
Ellerine saglık :)

Evet,bende bazen oğlumla birlikte hazırlıyorum..Kendi eli değince daha bir iştahlı yiyor,daha lezzetli olmuş diyor

Hepimize afiyet olsun Teşekkür ediyorum

Biliyorum hayatım,bunu senle konuşmuştuk hatırlarsan,seni takdir ediyorum demiştim...yine ediyorum bide kocamaaann öpüyorum muahh:)

ellerine sağlık Arzum,çok hoş görünüyor..

bu tarifi nette görmüştüm ve o günden beri arada bir yaparım.benim yaramazlar da çok severek yiyorlar

şimdi okudum da nasıl yani yarışmada yok musun sen şimdi,oylama da olmayacak mısın anlayamadım?

Son düzenleme:

Kazen bey kategorinin ana konusundada belirtmiş http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html

Kopyalıyorum

Birinciye bir mutfak eşyası + kk Pro üyelik hediye edilecektir, Hali hazırda Pro üye ise sadece mutfak eşyası, daha önce derece yapmış arakdşlar yarışmaya katılarbilir ama birinci olması durumunda oylamada 2. olan üyemiz 1. kabul edilir.

Yani tabiki oylamaya katılacagım,ama daha Tatlı kategorisinde birinciligim oldugum için eğer tekrar birinci olsamda ikinci olan arkadaşımız birinci ilan edilecek

Teşekkür ederim canım,bu ilginç ve güzel sunumu sizlerle paylaşmak istedim..Bu tarifi bilmeyen arkadaşlarımıda varmış,şaşırdılar ve çok hoşlarına gitti..Buda benim çok hoşuma gitti

mmm Lazanyaa bayılırım demiştim değil miii...süper görünüyorr tabaktaaaa
..eşim de bayılır 3 öğün sofraya koysam hayır demez..o sebeplee 2 dilim değil kocaman bir tepsi yapıyorumm..
.ellerine sağlık yarışmada başarılar ayrıcaaa...

Evet Kıymalı harç,beşamel sos,makarna ve bol kızarmış erimiş kaşar peynirin büyüsü bu
Hmmmm...O kokuyu hissediyorum sanki şu anda
Teşekkür ederim canım

Nefissss

Lazanya denilince akan sular durur bana , ellerine sağlık arzumcum , gerçekten mutfakta iyisin

Arzum şekerim her yerden çıkıyorsun yahu hatta yetmiyor aynı kategoride çifter çifter çıkıyorsun

Bende bu tarifi bilmeyenlerdendim , çok sağol canım , benim ufaklıkta deneyeceğim

Ellerine sağlık , emeğine sağlık , kesene bereket ....Ayy sana ne desem bilemedim artık

Bu tarifi yapmışlığım vardır gerçekten çocuklar çok seviyor..
Ellerine sağlık...

İşte ben böyle güzel yorumlar alınca dahada bir coşkuyla,mutlulukla paylaşım yapıyorum
Dene canım,çocuklar çok beğenerek yiyiyor.Hatta büyüklerde beğeniyor valla bi ailecek yiyiyoruz

Afiyet bal şeker olsun canım benim Çok teşekkür ederim güzel yorumun için

Çok teşekkür ederim canım

Bizde ailecek çok beğenerek yiyiyoruz Beğenilmeyecek bir tarif değilki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…