Makarnalar Beşamel soslu&Sebzeli Lazanya...(Garfield&Pastavilla Sponsorlugunda) ;)

Merhaba;

lazanyaları hic haslamadınız mı?

Hayır canım..Önceden haşlanan lazanya çeşidide var haşlanmayan çeşidide var.Kutunun üzerinde önceden haşlanmasına gerek yoktur yazısını okursunuz zaten

Beşamel sos ve sıcak ıslak kıymalı harç onu yumuşatıyor zaten.Fırına verdiginiz zamanda biraz suyunu veriyor ve makarnalar kesinlikle haşlanmış kıvama ulaşıyor emin olun

süpermiş o zaman
Hep yapmak istemisimdir ama haşlama kısmından dolayı cesaret edemediğim birşeydi tesekkür ederim

süpermiş o zaman
Hep yapmak istemisimdir ama haşlama kısmından dolayı cesaret edemediğim birşeydi tesekkür ederim

Yap canım,süpper oluyor gerçektende Ama dedigim gibi aldıgın Lazanya paketinin üzerindeki hazırlama talimatında ne yazıyorsa ona uy,dikkat et..Haşlanan çeşitleri zor oluyor biraz,çünkü teker teker haşlamak daha iyi oluyor çünkü birbirine yapışma riski olabiliyor..O da zaman alıyor haliyle

Arzum yine konuşturmuşsun Lazanyayı helal olsun arkadaşıma hem elinde hem dilinde hemde güzellikte seni çok taktir ediyorum.....Allah bana böyle gelinler nasip etsin inşallah...... Canım arkadaşım selamlar ve sevgiler....

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım benim Valla kızım var,vereyim sana Güzelliğini annesinden almış ama benim kadar atik ve becerikli sayılmaz..Evlenince olur belki

Çok sağol canım Saygılar,Sevgiler

Çok teşekkür ederim canım benim Valla kızım var,vereyim sana Güzelliğini annesinden almış ama benim kadar atik ve becerikli sayılmaz..Evlenince olur belki

Çok sağol canım Saygılar,Sevgiler

Alırız valla,boşuna dememişler anasına bak kızını al diye......beceri sonradan da gelişir içinde olsun yeter ki.....

lazanya sevme konusunda garfieldle yarışırım :)) Ellerine saglık sende hakkını vermişsin.
Ahtapot makarnanın delisiyiz ailecek.

Daha önce hiç lazanya yemedim.. O yüzden tadını hiç bilmiyorum... Ama güzele benziyor.. denemek gerek...
Arzum ellerine sağlık başarılar dilerim...

Aman yarabbi lazanya mis
Gece gece açlık hissimi artırdı

Ellerine sağlık arzum, ebnde seviyom lazanyayı, çok hoş görünüyo. Diğer makarnada görünüm olarak harika, çocuklaa yapıyom arada değişik oluyo. Bol şans

offf off off neefiss yaaaa
Gerçektende öyle
Aman yarabbi lazanya mis
Gece gece açlık hissimi artırdı
O zaman tamamdır
Ellerine sağlık arzum, ebnde seviyom lazanyayı, çok hoş görünüyo. Diğer makarnada görünüm olarak harika, çocuklaa yapıyom arada değişik oluyo. Bol şans

Teşekkür ederim canım Lazanya sevilmezmi yahu Evet,diğer tarifte değişik ve güzel Çocuklar için özellikle çubuk makarnayı yeme kolaylıgıda saglıyor.Hem sosis hemde makarna,daha ne olsun (yanına patates kızartmasıda iyi oluyor tabi)

Cnm bu ne güzel yemek tarifi böyle harika anlatmışsın senin bu yönunu yeni ögrendim ellerine saglık. Bakalım diger sayfalarda ne lezzetler var

şu beşamel sosu benim damak tadıma uygun değil zaten yerelde değil fransız kültüründen uyarlanmış , ben yaptım ama tencere yemeği çöpe döktüm beğenmedim

lazanya makarnasini haslamadan mi koyuyorsunuz sert olmuyor mu? ben hep haslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…