Makarnalar Beşamel soslu&Sebzeli Lazanya...(Garfield&Pastavilla Sponsorlugunda) ;)

Allahhhhhh tam benlikk,cıstak cıstakkkk hemen arabaya ışınlıcam bunuda:))))
Eşim artık fıttırmazsa iyidir benim bu cıstak sevdamdan

Linki var,indirebilirsin Ben hemen indirdim valla,harika gerçektende

Fıttırmaz fıttırmaz,ben eşimi alıştırdım artık arabaya ben bindigimde otomatikman hemen benim parçalarımı açıyor zaten

Linki var,indirebilirsin Ben hemen indirdim valla,harika gerçektende

Fıttırmaz fıttırmaz,ben eşimi alıştırdım artık arabaya ben bindigimde otomatikman hemen benim parçalarımı açıyor zaten

indirdim tabisiii,site harikaymış çok teşekkürler hayatım
benim kocişimde alışık o da çok sever ama bazen kafası götürmüyor,sesi kısıncada ben sevmiyorum
son baslar harika yaa,koltuk uçucak altımdan o derece ev inliyor

Allahtan evler yakın değil iyi dinlemeler,bende böyle parçalar çookk Yeni parçalar istersen haberim olsun

Ellerine sağlık canım!
Lazanyayı pek severim! 2 dilimle Karnım doğar, ama gözüm doymaz

Sanada bol şans!

hıımmmmm
çok güzel görünüyor ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum

Fazla iştah acıcı olmuuş ellerine sağlık canım yarışmada başarılar

Ellerine sağlık ben bugün denicem bunu yapınca foto da eklemeye çalışırım

Ellerine sağlık canım!
Lazanyayı pek severim! 2 dilimle Karnım doğar, ama gözüm doymaz

Sanada bol şans!

Lazanya yapınca yanına hiçbirşey yapmıyorum ben zaten.Yoksa doya doya yiyemiyorum.Bu sekilde yapıyorum,mesela bu iki kişilikti..Biri bana,biride eşime..Doyana kadar yedik anlayacağın Gözümüde doyurdum tabi,görüntü kesinlikle çok iştah açıcı zaten
Teşekkür ediyorum canım

nefis görünüyor lazanya hiç yapmadım şimdiye kadar niye yapmadım ki sayende :26: girişinden anladığım kadarıyla malzemeyi isteğime göre çeşitlendirebilirim sanırım. ellerine sağlık diyorum ve listeye alıyorum

Merhaba bayanlar..Bugün sizlerle Oğluşumun çok sevdigi ve beğenerek yedigi bir makarna tarifini paylaşacağım Özellikle iştahsız çocuklar için bire bir ,sunum süper oluyor yerkende çok lezzetli doğrusu arkadaşlar...Yapımıda bir o kadar kolay (Hani kolay birşeyler yapın yahu,bizlerde yapalım pratik olsun diyen arkadaşlar için gelsin bu tarif)

AHTAPOT MAKARNA

MALZEMELER;
1 Paket Filiz makarna,
1 Paket Kokteyl Sosis (uzun olursada bıçakla kesip istediginiz boyuta getirebilirsiniz)
Kavurmak için Margarin yada Tereyağı,
Haşlamak için su,tuz,sıvı yag..

YAPILIŞI;
Öncelikle tenceremize suyumuzu koyuyoruz,kaynamaya başladıktan sonra tuzunu ve bir miktar sıvı yagınıda ekliyoruz..
Sosislerimiz eger çok uzunsa bıçakla kesiyoruz..Çubuk makarnamızı kırmadan sosislerimize batırıyoruz..Yaklaşık 5-6-7 tane çubuk makarnayı sosisimize batırabiliriz..

Kişi sayısına göre bu işlemi yapmaya devame diyoruz..

Sosisli makarnalarımızı kaynayan tuzlu,yaglı suyumuza atıyoruz..Suda kalan makarnalar yumuşadıkça tahta kaşıkla karıştırmaya başlıyoruz ve bütün makarnaları suya alıyoruz

8-10 Dakika ara sıra karıştırarak sosisli makarnalarımızı haşlıyoruz..Haşlanan makarnamızı süzgece alıp süzüyoruz..

Tenceremize makarnamızın miktarına göre Margarinimizi veya tereyagımızı alıp kavuruyoruz..

Kavrulan yağa sosisli makarnalarımızı ekliyoruz ve birkaç kez daha çevirip makarnalarımızıda hafif kavuruyoruz..

Makarnamız servise hazırrr... Dilerseniz ketçap ve mayonezle süsleyip servis yapabilirsiniz

AFİYET OLSUUNN...

Buda Nette gördüğüm farklı bir sunum şekli

Şimdiye kadar yapmadıysan eğer biran önce bu lezzetli makarnayı yapmanı şiddetle öneriyorum canım

Tabiki malzemeyi istedigin kadar degiştirebilirsin canım Evde ne varsa malzemesi kullanabilrsin mesela..Ben renkli renkli görünmesini seviyorum,o yüzden havuçla ve renkli biberlerle renklendiriyorum mesela

hey Allah'ım yaa fikre bak, hayatta aklıma gelmezdi uzun makarnayı bu şekilde yapmak kızım henüz çok küçük 9. ayın içinde. sanırım böyle şeyler yemeye başladığında yani iş başa düştüğünde bende böyle şekillere başvurucam gibi görünüyor ama kızımın büyümesini bekleyecek değilim bunu bende ayıla bayıla yerim ellerine sağlık

Buna ben bile bayıldım çocuk nasıl sevmesin :)
Hiç aklıma gelmezdi cidden deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…