Yöresel Tarif Beşamel Soslu Et - Tarhanalı Mercimek Çorbası - Trileçe - Dr.Oetker Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Kız sen zaten o pislere niye benzeyesin

kız tartildin mı hiç
Birakmam yanii ayy su profil fotondakini bana versene bi minciriyimm kemirgenleri cok severiiimm tavsan beslemistim bos akvaryumda sonra baktim olacak gibi degil geri verdim aldigim yere hemstr sincappp allahmm cok severmmmm

cocoomm takimdan koptu n ama bravoo
Sorma bebegim ya,alisamadim bi türlü
Ama neden koptum biliyon mu,beyaz ekmek seker vs harici hersey yiyorum,olcusune dikkat ederek.bide bol su ve spor.bence asıl onemli olanlar bu.ondan sonra ne yersen ye.67 den 61 e düştüm dusunsene:)))) insallah devami gelir,sagol kuşum benim

Hergün tartiliyorum bebegim, bugun spora da gittim,61,6 olmusum :))
Boyun kaç tatlım sanırım 52-53 olmak istiyorsun

Birakmam yanii ayy su profil fotondakini bana versene bi minciriyimm kemirgenleri cok severiiimm tavsan beslemistim bos akvaryumda sonra baktim olacak gibi degil geri verdim aldigim yere hemstr sincappp allahmm cok severmmmm
Hemen gözlerini sincabimdan çek bende çok severim, benimde beyaz tavşanım vardı da evde maalesef olacak gibi değildi fare familyasını sevemiyorum

Bana hiç öyle gelmedi
Ama öyle yani

Pekiyisii cektimm gozlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…