- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol sekerciimm :**Trilecenin guzelligine bak Allahimmm ye beni diyor resmen her sey cok mukemmel gorunuyor kuzucumm ellerine saglik basarilar dilerimm.
Yapayim canim hemen ,acemiyim daha yaa tereddutteyim de hala dunku diskalifiye muhabbetnden snra dur yapıyımColorayzn sen masadaki resimlerden kolaj yapıp eklesen.. Çünkü oylama için hangi resmi koyacaklar.. tek resim lazım
O kdr emek vermişsin.. aynı durum değil.. inş bu acemiliğini göz önünde bulundurularYapayim canim hemen ,acemiyim daha yaa tereddutteyim de hala dunku diskalifiye muhabbetnden snra dur yapıyım
Teşekkür ederim hippom :)O kdr emek vermişsin.. aynı durum değil.. inş bu acemiliğini göz önünde bulundurular
teşekkür ederim kürksüzz :)Ellerine saglik,basarilar dilerim :)
Teşekkür ederiimTriliçe çok severim emeğinize sağlık . Hayırlısı olsun başarılar
Teşekkürederim hannaz lora ablammm benim tarifimi dene güzel oluyor :))NanaLuna ellerine sağlık canım ,trileceyi seviyorum fakat kendim yapmak bi türlü nasib olmadı
Başarılar diliyorum
Teşekkürederim hannaz lora ablammm benim tarifimi dene güzel oluyor :))
Istedigin sonucu alman dileğimle abliskom :)Ramazandan sonra sakin kafayla denerim inşallah canım benim
Ozcuum