- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol sekerciimm :**Trilecenin guzelligine bak Allahimmm ye beni diyor resmenher sey cok mukemmel gorunuyor kuzucumm ellerine saglik basarilar dilerimm.
![]()
Yapayim canim hemen ,acemiyim daha yaa tereddutteyim de hala dunku diskalifiye muhabbetnden snra dur yapıyımColorayzn sen masadaki resimlerden kolaj yapıp eklesen.. Çünkü oylama için hangi resmi koyacaklar.. tek resim lazım
![]()
O kdr emek vermişsin.. aynı durum değil.. inş bu acemiliğini göz önünde bulundurularYapayim canim hemen ,acemiyim daha yaa tereddutteyim de hala dunku diskalifiye muhabbetnden snra dur yapıyım
Teşekkür ederim hippom :)O kdr emek vermişsin.. aynı durum değil.. inş bu acemiliğini göz önünde bulundurular![]()
teşekkür ederim kürksüzz :)Ellerine saglik,basarilar dilerim :)
Teşekkür ederiimTriliçe çok severim emeğinize sağlık . Hayırlısı olsun başarılar![]()
Teşekkürederim hannaz lora ablammmNanaLuna ellerine sağlık canım ,trileceyi seviyorum fakat kendim yapmak bi türlü nasib olmadı
Başarılar diliyorum![]()
Teşekkürederim hannaz lora ablammmbenim tarifimi dene güzel oluyor :))
Istedigin sonucu alman dileğimle abliskom :)Ramazandan sonra sakin kafayla denerim inşallah canım benim![]()
Ozcuum