Teşekkürler özcümmmCanım ellerine emeğine sağlık
Başarılar dilerim
Tesekkür ediyorum canimin icisiiWay way wayyyyy harikasin kizzznaptin böyle basemel soslar trileceler bu toklukta canimi cektirttin ellerine saglik canim basarilar diliyorum sana
Begendin mi lunyammmm :))Aboowww kız o trilice ne öyle
Oyyyy tatlim imkanım olsada telefondan yiyebilsemBegendin mi lunyammmm :))
Dolapta duruyor olduğu gibiOyyyy tatlim imkanım olsada telefondan yiyebilsem
Bende diyetteyim ama gizli gizli yerimDolapta duruyor olduğu gibiyakın olsan hepicigini verirdim sana :) ben diyetteyim yiyemiyorumm malesef kii
Bu taktikleri hep nevroştan öğreniyorumHahahahseni çılgın
Iyi bisey mi yapiyo nevreste ablacim kötü mü anlamadım amaBu taktikleri hep nevroştan öğreniyorum
Hmm, eski bombastik şimdiyse fitIyi bisey mi yapiyo nevreste ablacim kötü mü anlamadım amafitgillerden isen sıkıntı olmazda taktikleri uygulamada ama benim gibi bombastiksen sakıncalı olabiliyor
Masallah diyeyim ozamanHmm, eski bombastik şimdiyse fityesem geri alabilme olasılığımın yüksek olduğu donemdeyim diyelim. Eğer 1 sene kilomu korursam sonu harika olacak
Niye arkamdan konuşuyorsunBu taktikleri hep nevroştan öğreniyorum
♡Tesekkür ediyorum canimin icisiisenin sofran ne zaman eklenecek acaba
Bekliyorummm rakibecigiiimm oll litfeenn♡
Bi tek sansim var carsamba günü boşum ekledim ekledim yoksa katilamayabilirim
Yardim edersen olurBekliyorummm rakibecigiiimm oll litfeenn
Hem diyette olup hemde gizli gizli yeme taktikleri,caktirmadanNiye arkamdan konuşuyorsun
Hangi taktikler
Hadi beh valla öldüm öldüm bunları hazırlarken sıcak bi yandan oruc bi yandanYardim edersen olur
Nolur azcik yardim etsenHadi beh valla öldüm öldüm bunları hazırlarken sıcak bi yandan oruc bi yandancocuk bi yandan of off