Nolur azcik yardim etsenben bakarim bebise
Tamam o zamankim bakarsa baksin o gunde kv bakti ama kizim benden ayri kalamiyo malesefkii
Diyet yaptığımı kim söylediHem diyette olup hemde gizli gizli yeme taktikleri,caktirmadanbizede versene ablacmm bi iki tüyo
Olmasi gereken o zaten ablacjm,bende o dedigini ogrenmeye calisiyorum :)Diyet yaptığımı kim söyledi
Ben ölçülü yiyorum kilo almıyorum
Yemek yarışmaları müsade ederse öğreneceğizOlmasi gereken o zaten ablacjm,bende o dedigini ogrenmeye calisiyorum :)
Dimii insanin istahi aciliyorYemek yarışmaları müsade ederse öğreneceğiz
Tesekkür ederim koremmOoo döktürmüşsün vallahi canım.
Hepsi enfer gözüküyor.Tam benim damak zevkime hitap eden yemekler.
Nasip olursa tatlını en kısa zamanda deneyecegim.
Eline emegine saglık.
Başarılar dilerim
Internetten aldigim tariflerde pek ölcüyü tutturamiyorum. Böyle ustasindan denenmiş tarif olunca güzel olur diye tahmin ediyorumTesekkür ederim koremmdene tabiki memnun kalicaksinn
Usta mıInternetten aldigim tariflerde pek ölcüyü tutturamiyorum. Böyle ustasindan denenmiş tarif olunca güzel olur diye tahmin ediyorum
Sagol twiciiimmAy burdada triliçe varmış ne edücük oylamada
Ellerine saglık
Bende bi tarifi tutturdugum zaman bikana kadar onu yaparım, kurtuluşu yok.Usta mıyok daha neler efenimm ama tatlilarla aram iyidir eger istedigim lezzeti yakalayamazsam bir daha yapmam baska yollarini arar bulurum tadi damagima uyana kadar yolu vardir bende
Bunu ilk kez denedigimde memnun kalmamam icin bi sebep olmadi cok sukur ,hele birde isin icinde süt varsa tamamdir
Sevmeyen yoktur sanirimBende bi tarifi tutturdugum zaman bikana kadar onu yaparım, kurtuluşu yok.
Tatlıyı bende cok seviyorum ya
Ben gönüllüyümSevmeyen yoktur sanirimama bana yan etkisi oldukca fazla oldugu icin bu aralar ara verdik gorusmelerimize cunku olursa evde durduramiyorum trilece de duruyo suan dolapta onu yok etmenin pesindeyim yedirtecek birilerini bulmam lazim
Yakin olaydin tepsisiyle verirdim vallahiBen gönüllüyüm
Hahaha valla ne güzel olurduYakin olaydin tepsisiyle verirdim vallahi
Canim korem ben yatiyim artik , iyi geceler olsun sana daHahaha valla ne güzel olurdu
iyi geceler tatlım.Canim korem ben yatiyim artik , iyi geceler olsun sana daöpüyorum
Bunada hayır dememSagol twiciiimmgel veriyim bi dilimm