Yöresel Tarif Beşamel Soslu Et - Tarhanalı Mercimek Çorbası - Trileçe - Dr.Oetker Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ooo döktürmüşsün vallahi canım.
Hepsi enfer gözüküyor.Tam benim damak zevkime hitap eden yemekler.
Nasip olursa tatlını en kısa zamanda deneyecegim.
Eline emegine saglık.:kk77:
Başarılar dilerim:KK200:

Internetten aldigim tariflerde pek ölcüyü tutturamiyorum. Böyle ustasindan denenmiş tarif olunca güzel olur diye tahmin ediyorum
Usta mı :oha:yok daha neler efenimm ama tatlilarla aram iyidir :KK14:eger istedigim lezzeti yakalayamazsam bir daha yapmam baska yollarini arar bulurum tadi damagima uyana kadar yolu vardir bende :KK45:
Bunu ilk kez denedigimde memnun kalmamam icin bi sebep olmadi cok sukur ,hele birde isin icinde süt varsa tamamdir :kk77:

Usta mı :oha:yok daha neler efenimm ama tatlilarla aram iyidir :KK14:eger istedigim lezzeti yakalayamazsam bir daha yapmam baska yollarini arar bulurum tadi damagima uyana kadar yolu vardir bende :KK45:
Bunu ilk kez denedigimde memnun kalmamam icin bi sebep olmadi cok sukur ,hele birde isin icinde süt varsa tamamdir :kk77:
Bende bi tarifi tutturdugum zaman bikana kadar onu yaparım, kurtuluşu yok.
Tatlıyı bende cok seviyorum ya:olamaz:

Bende bi tarifi tutturdugum zaman bikana kadar onu yaparım, kurtuluşu yok.
Tatlıyı bende cok seviyorum ya:olamaz:
Sevmeyen yoktur sanirim :dondurma:ama bana yan etkisi oldukca fazla oldugu icin bu aralar ara verdik gorusmelerimize :KK70: cunku olursa evde durduramiyorum trilece de duruyo suan dolapta onu yok etmenin pesindeyim yedirtecek birilerini bulmam lazim :KK45:

X