- 30 Aralık 2009
- 22.800
- 88.804
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Ben de BES'i mantıklı bulamadım bi türlü, altin euro daha hizlı degerleniyor. Bes kumbaraya para atmaktan farksız, bazen çok kazancın bile olmuyor. Ablamın BESi var yillarca ancak bi arpa boyu yol aldı, altın alsa 5 kat karda olurdu.
Biz de esimle kızım adına euro hesabı mi acsak demistik. 18ine kadar kimse dokunamasın. 1000, 2000 euro atalım unutalım o parayı. Ara ara atariz elimize geçtikce. Hem euro arttıkça parası deger kaybetmez hem de biraz faiz de gelir.
7 8 sene sonra bozduracaksaniz altin alin. Ama dursun kenarda diyorsaniz bes yaptirin. Erken bozdurmada beste kayip oluyor. Zamanina kadar beklerseniz daha avantajlı altina gore.Merhaba kk hatunları.
Uzatmadan konuya gireyim.
Eşimle bir kaç gündür konusuyoruz ama henüz karar veremedim/veremedi.
Çocuk için birikim yapmak istiyorum 7-8 sene sonra uni. mevzusu var malum ama şimdiden bir şeyler yapmak gerek diye düşündügümden olsa gerek kafamı çok kurcalıyor bu durum.
Bes yaptır dediler çocuk için ama bazı forumlarda gereksiz oldugunu okudum.
Gram altın en iyisi dediler.
Eşime ayda 2 gram altın alıp kenara atalım madem dedim, olumlu baktı ama bes daha mı mantıklı acaba diye de ekledi tabi.
Şimdi aranızda muhakkak bes yaptıran anneler vardır.
Fikirlerinizi merakla bekliyorum
Altın genelde hiç kaybettirmez oyum altına
Sen kedin için altın hesabı açtın mı bakalım. Bu çocuğun mama, kum parasını garantiye aldın mı, hıı?
tabiki altın elinin altında ne olursa olsun bes e asla guvenmiyorum yarın batarsa napıcan 80 lerde böyle bisey daha cıkmıs babamda da yaptırmıs annemde emekli olur 2 maas geciniriz diye 10 sene gecmemis batmıs o bes gibi olan zıngırtı 1 2 maaslık biset vermisler tamam ben elimin altındakine güvenirim vallaMerhaba kk hatunları.
Uzatmadan konuya gireyim.
Eşimle bir kaç gündür konusuyoruz ama henüz karar veremedim/veremedi.
Çocuk için birikim yapmak istiyorum 7-8 sene sonra uni. mevzusu var malum ama şimdiden bir şeyler yapmak gerek diye düşündügümden olsa gerek kafamı çok kurcalıyor bu durum.
Bes yaptır dediler çocuk için ama bazı forumlarda gereksiz oldugunu okudum.
Gram altın en iyisi dediler.
Eşime ayda 2 gram altın alıp kenara atalım madem dedim, olumlu baktı ama bes daha mı mantıklı acaba diye de ekledi tabi.
Şimdi aranızda muhakkak bes yaptıran anneler vardır.
Fikirlerinizi merakla bekliyorum
merhaba benimde birikimle alakalı çelişkilerim var kenarımda az bi miktar nakitim var nasıl değerlendirmeliyim sizce gram altın? bilezik? yada hangi bankanın hangi hesabına yatırınca kazançlı çıkabilirim? yada öylece durmalımı.
1 aydır garantide birikim hesabında para var 350 tl falan üstüne 1 tl koymuş sadece