Beş Kişilik İlişkim :(

İnsanlar anlattıklarının boyutunu fark etmiyor. Senin için önemli olan benim için değil; başkası için önemli olan bana göre basit.

Bir örnek daha anlatayım; 50 kişilik bir iş yerinde çalışıyordum; ev aldım; aradan bir kaç ay geçti arkadaşların haberi oldu. birisi geldi dedi ki ben düdüklü tencere alıyorum herkesin haberi oluyor; sen ev alıyorsun kimsenin ruhu duymuyor. Ben de ona benimle senin arandaki fark bu dedim. eşim dedi ki çok ağır olmuş cümlen; oysa ben sadece gerçeği söyledim; aramızdaki fark; ben hiç bir şeyimi kimseye anlatmam; o düdüklü tenceresine kadar anlatır.

Kişiler çeşit çeşit ama en önemlisi sizin çeşidin biraz eğitilmesi gerekiyor; yoksa aynı evde yaşamasanız bile sizin evde kamera var gibi yaşayacaksınız; bari birlikte yaşayın da evi de kiraya verin :)

Şaka bir yana eşinizin büyümesi gerektiğini güzelce anlatınnn...

35 yaşında bir adamın karakteri oturmuştur ve değiştiremezsiniz.
Keza annesinin dediği bile "annene anlatma demişsin ama .." ile başlıyorsa artık diyecek birşey bulamıyorum.
Kaç kez uyarmanıza rağmen hala ısrarla devam ediyorsa siz isterseniz rest çekin isterseniz konuşmayın gizli gizli yine anlatır geri durmaz.
Haaaa sizin rahatsız olduğunuzu idrak eder ama yine anlatır sizden saklarlar yine de.
ve aynı apartmanda işiniz çok ama çok zor.
Kurulu düzenleri yıkmak olacak.
Her akşam çıkmasanız da haftanın 3-4 günü yemekten sonra çaya bekleneceksiniz. Eşiniz de isteyecek ,bu sefer istemeyen siz olacaksınız diğerlerinin gözünde.
Bunun için gemileri yakmak ne derece doğru demişsin.? Bence tam da bu yüzden gemiler yakılır. Bir adamın özeli dahi ağzında durmuyorsa ciddi sıkıntıdır evlilikte.
Ki senin mahremiyetin olacak ,özel anlar yaşamak isteyeceksin. Şuan seni el üstünde tutan kv ve görümceler o zaman bunu anlamayıp kardeşimizi bizden uzaklaştırdın diye veryansın edecekler..

Nişanlılık ve evlilik aynı değil. Ki aynı apartman çok çok zordur. Bir değil bin düşün. Bu adam bu saatten sonra değişmeyecek ama.

Hayır niye anlatıyor ki? Kendi aklı kendine yetmiyor da mı ailesine danışıyor? Çok itici geldi bana.

Yani şu iki seçenekten başka bir sebep düşünemiyorum: Ya çok boşboğaz birisi; aklına ne gelse dile döken tiplerden. Ya da ailesinin ağzına bakıyor, kendi öz muhakemesinden çok, onların yorumu, fikriyle hareket etmek istiyor. İki türlüsü de sevmimsiz.

ohoo bide aynı apartmanda yaşayacaksanız şenliğe hoşgeldin. şu anda sevgiliyken yaşadığınız basit şeyleri bile yansıtan evlilikte kapı kapandığında başkasına gitmeyecek konuları hiç saklayamaz. evliliğiniz de 5 kişilik olacak galiba

Simdiden böyleyse sonra nolcak tahmin eeet.. ağzında bakla ıslanamıo demekki bu bir huyy

35 yaşında cnm
35 yaşında; nerede ne konuşması veya nasıl davranması gerektiğini bilmeyen bir adamı ne büyütebilir, ne terbiye edebilir ne de eğitebilirsiniz. Allah kolaylık versin. Ama bu yalnızca bir şey, ileride neler yapabilir düşünmek gerekirse yol yakınken dönmek lazım.
Çok kötü, Allah korusun...

simdiden sorunlu bi evlilik görünüyo bi erkek bu kadar gevşek olursa o ilşkiyi düşünemiYOrum ben

kesınlıkle çok sorun yasarsın özel hayat falan kalmaz, ki bırde aynı apartmanda sureklı dıpdıbe oturacakmısınız, bence sız once evı ayırmanın yolunu bulun, en ıyısı her ıkı aıleden de uzak olmaktır her zaman , benden snaa dost tavsıyesı

Geçmiş olsun diyorum sana bu böyle sürer gider

9 aylık evliyim çalışan bir bayanım ve aile apartmanında oturuyorum, nişanlıyken bana; uzak olalım herkes birbirine misafir gibi gidip gelsin dedik.Ev baktık fakat ev fiyatlarının yükselmesinden dolayı aile apartmanındaki boş daireye; kendi evimizi alana kadar oturmamızı teklif ettiler. Ben başta karşı çıktım; eşim sağolsun ( aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor ) ailem çok mesafelidir bizi asla rahatsız etmezler onlarda kendi evimiz olsun istiyorlar bir süre idare edelim paramızı biriktirelim dedi. Son durumu söyleyeyim 9 aydır bir gün iyi bir gün tartışmalı bir evlilik. bizi dizlerinin dibinden ayırmak istemeyen her gün beraber olalım yiyelim içelim diye tutturan ve her adımını takip eden her gün evime girip çıkmaya çalışan, kapıyı açmayınca da açana kadar kapıda duran meraklı melahat kayın valide ve kayın peder... iyi düşün derim sana asla aynı apartmanda oturma, başka çaren yoksa da ilk günden sınırını çiz bırak sevmesinler seni , kendini de sevdirmeye uğraşma, ne kadar yüz verirsen o kadar astarını istiyorlar...

Aynı apartmana geline kadar düzelebilir gibi gelmişti ama evlendikten sonra bunun 10 katı zor olacak senin için bunu iyi düşün bence.

sen bu gelecekteki kocan olacak şimdiki nişanlına sakın güvenme...bazı erkekler gevşektir..

oooo kordon bağı hala kesilmemiş erkek, alırım bi dal
bu tür insanlarla evlilik kolay değil canım.
bir de aynı apartman ... iyi düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…