Arkadaşlar Merhaba,
Fazla uzatmadan anlatmaya çalışacağım, şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Şuan yaşadığım ilde uzun yıllardır yalnız yaşıyorum, ailem de başka bir şehirde. Bu arada nişanlıyım ve ramazandan sonra düğünüm var.
Benim sorunum şu ki; nişanlım ile ne yaşarsak yada ne konuşursak 2 görümcem ve annesi durumdan haberdar. Tamam paylaşmasından rahatsız değilim, zira onları zaten çok seviyorum. Beni baş tacı ediyorlar ama; en söylenmeyecek şeyleri bile onların ağzından duyunca şoke oluyorum. Bunu daha önce nazikçe konuştum nişanlımla, hak verdi ama yine aynı şeyi yaşadık. Daha sonra bir tartışma esnasında daha sert ve net bir şekilde söyledim, yemin etti bir daha adını anmıycam onların yanında diye. (Tabi bu da kötü bi durum, böyle olmasını da istemem) Ama yine aynı şeyi yaşadık. Hatta öyle ki, bi gün kayınvalidem ne dese iyi? "Kızım sen kötü şeyleri anlatma ailene demişsin ama anlatacaksınız tabi. Bi ihtiyacınız olduğunda biz koşacağız derdinize"
Burada da anlatma derken; biz sarılır barışırız ama aileler kötü şeyleri bilirse zamanla bu birikir, onların bilinçaltında kötü düşünceler olur. En azından kötü şeyleri anlatma ki ben aileme asla yansıtmam. (Zaten uzaktalar, üzülmesinler gerek yok). Ama benimki gitmiş, benim onlara söyleme dediğimi bile söylemiş. Hal böyle olunca içimden bişi paylaşmak yada konuşmak gelmiyor. Zira herşeyi naklen yayın yapıyoruz gibi hissediyorum artık
İlişkimiz 2 kişilik değil beş kişilik
Tekrar konuşmayı deneyeceğim ama kırmadan dökmeden hasar bırakmadan çözmek istiyorum. Bu arada evlenince ablaları ve annesiyle aynı apartmanda yaşıycaz. Kendi evi olduğu için uzak bir yerde kiraya çıkmam da mümkün görünmüyor.
Bu konuyla ilgili olarak ileride çok ciddi sorunlar yaşar mıyım, ne yapmalıyım? Fikirlerinizi paylaşır mısnız?
Not: Bu arada lütfen alıntı yapmadan cevap veriniz.