Beş Kişilik İlişkim :(

Ill gecw ne oldugunda anlatir bu ayrintiys girerek dedikoducu erkekle evlenilmez bukadar net

Ooo desene koli koli yumurtluyor, demekki adamın huyu bu, ne demiş eskiler, huylu huyundan vazgeçermi, tabiki hayır...

Ben olsam bu huyundan vazgeçene kadar düğünü erteleyecegimi söylerdim.ki bunu da yetistirecektir.kv niz tabi ki bu durumdan memnun olur içinizi dışınızı bilecek.ilerde daha büyük uzuntulerle buraya konu acarsaniz nisanlinizla bu sekilde evlenirseniz. 1 kv 2 görümce.evlenilmemesi gereken erkek bence.

valla kırmadan dökmeden olacak gibi değil.
benim nişanlımda gidip çok sert bi tartışmamızı annesine bire bir anlatmış
bende buna çok sinirlenip
koca adamsın kendi sorunlarınla başa çıkamıyor musun ki annene anlatıyorsun,iki kişinin arasındaki özel sadece yatakta geçen değildir sen bizim ilişkimizi ne hakla annene anlatırsın,şuan sen bozdun bizim aramızı dedim.
şuan hala en ufak bi tartışmamızda hadi git annene yetiştir diyorum
el insaf artık söylemez benimki de herhalde

Ailesine durduk yeremi anlatıyor yoksa sordukca cevapladigindanmi biliyorlar herseyi.

Zira benim esimde o sekilde sayilir. Bebeğimizin 40 i cikmadi henuz babasi arar annesi arar (beni degil ogullarini ararlar) bebegin aglama sesini bile duysalar hemen neden agliyor bu cocuk dediklerinde henen baslar esim yok gazi var yok soyle yok boyle bunu yaptik bilmem ne.. Bende bebek bu Aglar tabii diye gecistir derim ne o oyle.. Ama yok izah edecek herseyi.

fikirlerini etkilemek istemem ama u ne ya anlatıılacak şey var anlatılmayacak şey var öyle her şey anlatılmaz ki özel olsun olmasın gizli saklıdan değil bu sonuçta iki kişilik bir ilişkiniz var yarın öbürgün evlenince ev içineki her şeyi de taşıyacak mı ay şaka gibi Allah sabır versin

Merhaba arkadaşlar,
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Evet ne yazıkki içerik sildiğim için önce uyarı almışım sonra da banlanmışım.
Fakat şu ne yaman çelişkidir ki, site yöneticilerimiz ben farkında olmadan söyleyene kadar benim içerik sildiğimin farkında değildi. Ben o içerikleri sileli aylar oldu.

Ben burda suç olduğunu bilmeden ifade ediyorum, Zat-ı Alileri önce uyarı mesajı atıyor, ardından da banlıyor.

Şimdi burada şu iki soru akla geliyor;

1. Ben bu içerikleri aylar öncesinde silerken madem suçtu niye kimse uyarmadı, yoksa takip mi edilmiyor?
  2. Aktif bir kullanıcı olmuş olmama rağmen site yönetimi beni bu durumdan neden haberdar edemedi?
Şuan üyeliğimi bile iptal edebilirsin sevgili KK
Haa bu arada Kazen bi yere not düşmüş. Başka bir hesap açmayın, yakalarım filan anlamında :)
Hatta cümlesi sanırım şöyleydi "Unutmayın ki sizin görmediğimi sandığınız şeyleri bile ben görüyorum" filan diye.

Eh ne deyim sevgiler Kazen ..

Siz ifade ettiğiniz için değil konunuz kiblenerek bildirildiği için farkına varıp düzeltmiş yetkililer... Takdir edersiniz ki bu forumda yüzlerce konu açılıyor, hepsini takip edip düzeltemez ya da ceza uygulayamazlar. Bizler yanlış gördüğümüz şeyleri kib'leyerek bildirdiğimizde farkına varıyorlar. Yani üzülmeyin kendi ipinizi kendiniz çekmemişsiniz.

Aktif bir kullanıcı olarak site kurallarından haberdar olmanız gerekir. Ki üye olurken okuyup anlayıp onaylamanız gerekiyordu. Üye olurken Site kurallarını okudum kutucuğunu işaretlediğiniz halde okumadıysanız o sizin probleminiz. Site yönetimi her kuralı tek tek her üyeye açıklayamaz, anlatamaz. Ana okulu değil burası takdir edersiniz ki...

Üyeliğiniz siz istemediğiniz ya da çok yanlış şeyler yazmadığınız sürece iptal edilmez. Ama bu yazdıklarınız sebebiyle de banlanmanız olası...

Fairy Tale,

şu an itibariyle 671.719 konu, 37.313.289 mesaj var, üye sayısıysa 453.556
bütün üyeleri, konu ve mesajları tarayıp silinenleri bulmamız için uyumadan ve siteden çıkmadan kaç gün gerekiyor bize? Tabii tek bu da değil, üyelik iptal ettiren, hakaret, polemikten bildirilen, erkek olduğu için siteden atılması gereken, özelden danışanlara cevap vermek, yanlış yere açılmış Konuları taşımak, başlığını düzeltmemizi isteyenlerin taleplerini yerine getirmek, konumu Kapatın diyenlerin konularını kapatmak, hergün çeşitli sebeplerden gelen bildirimleri değerlendirmek gibi işleri hiç ara vermeden yapabilmek için kaç gün lazım?

Bunların hepsini elimizden gelen hızla yapabilmemiz için üyelerin yardımı gerekir, yardım KIB yapmaktır, sizin Silinen konularınız yeni bildirilmişse yapacak birşey yok, bugün bildirilmiştir bugün işlem yaparız.
Ki siz bazı topiklerinizi Şubat Ayında, linkini vereceğim topiğinizyse 23 Mayıs 2015'te silmişsiniz, yani 23 Mayıs Hiçte aylar öncesi bir süreç değil. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-evime-arkadas-ariyorum.667366/#post-32707775

Isterseniz sitede 7/24 aktif olun, yönetim sizi kurallar konusunda uyarmak veya bilgilendirmek zorunda değildir.
Bakınız kural ne diyor:
XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Üyelik iptali istiyorsanız yaparız.

Saygılarımla...

bu adam af buyur yatakta ne yaptıgınızı da anlatır töbe töbe

onların duymasını ıstemediğiniz bişeyi soylemeyın artuk ama ayrılacak bır sey de goremedım ben Allah mutlu mesut etsın sızı

Bence de 5 kişilik olmuş ve bu boyle gidergibi... Laftan anlamamis cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…