Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende black ıvy aldım günlük olarakda black rose u secmiştim az bi fark ödeyip
sonra bu baslıgı görünce korktum siyah desen agırlıklı cünkü
actım tek tek (toplaması daha zor tabi ) bende birtane bile sorunlu tabak cıkmadı.
herhalde tamamen şans meselesi
canım bende black ıvy aldım günlük olarakda black rose u secmiştim az bi fark ödeyip
sonra bu baslıgı görünce korktum siyah desen agırlıklı cünkü
actım tek tek (toplaması daha zor tabi ) bende birtane bile sorunlu tabak cıkmadı.
herhalde tamamen şans meselesi
inşallah canım benim. bende senin gibi cookk begenmiştim otakımı
bide ceyiz olunca hep begendiğim olsun istiyorum oyüzdende pek yol kat etmiş sayılmam :)
bak becerebilirsem korkupta tek tek actıgım gun masaya koymustum odamda o fotoyu ekleyim
Eki Görüntüle 111386
Yuvarlak olarakta aldığın ikinci takım sanırım. Güle güle kullan canım.
Çok güzeller beee. Baktıkça hoşuma gidiyor
Bide servis tabağı siyah olduğu için suple gibide duruyor.
İnşallah sorunsuz olur valla. Çok şanslıymışın ya maşallah
BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı
bende bunları aldım ama taşlı yemek takımının 2 tanesinin taşı düşmüştü bir tanede çatalın taşı düşmüştü 25 yıl garantisi varmış makinede yıkanabiliyomuş götürdüm yenileriyle değiştirdim çok beğenerek aldım 6 ay sonra kullanmak nasip olucak umarım sorun yaşamam.
bende bunları aldım ama taşlı yemek takımının 2 tanesinin taşı düşmüştü bir tanede çatalın taşı düşmüştü 25 yıl garantisi varmış makinede yıkanabiliyomuş götürdüm yenileriyle değiştirdim çok beğenerek aldım 6 ay sonra kullanmak nasip olucak umarım sorun yaşamam.
İyi para vermişsin canım bunlara, ben şahsen bu kadar para vermezdim. İnşallah sorunsuz kullanırsın. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin.