Bernardo yemek takımı

ya moralım bozuldu sımdı benım :(
daha dun aldım kendıme yemek takımı catal bıcak takımı :(
ooff gelsın de hepsını tek tek ıncelıyelım barı annemle oturup..
cok guzel bır kampanyası vardı bulmusken alalım dedık..annemın de ıhtıyacı vardı,artık ya annem kullanacak ya da ben :)

moralini bozma cekhucum aldığın modelde pek sorun olmaz benimki silver lines modeli kenarlarına çok dikkat ettim küçük bir nokta bile belli oluyor zaten gidince sorun yaratmıyorlar yani bana öyle denk geldi moral bozma ürünler kaliteli ve kırılan ürünü gidip alabiliyorsun takım bozulmuyor :)

canım bencede bozma moralini bende burda okuyunca baktım ne yemek takımımda nede günlük takımımda hçbirinde bi hata yok
catal bıcak takımlarınıda son bir yıldır solingen üretiyomuş nekadar dogru bilmiyorum inşallah bi sorunla karsılasmazsında içine siner

Ay kızlar ben de günlük yemek takımımı bernardodan aldım ama henüz kullanmadım.içime kurt düştü.çizk yoktu baktığımda ama yarın bir kez daha kontrol edeyim

Burdan yorumları okuyunca çok kararsız kaldım.
Black ivy serisini çok beğeniyorum.
Akşam almayı düşünüyorum.
Ama sorun yaşamak istemiyorum :52:

canım bende black ıvy aldım günlük olarakda black rose u secmiştim az bi fark ödeyip
sonra bu baslıgı görünce korktum siyah desen agırlıklı cünkü
actım tek tek (toplaması daha zor tabi :17: ) bende birtane bile sorunlu tabak cıkmadı.
herhalde tamamen şans meselesi

canım bende black ıvy aldım günlük olarakda black rose u secmiştim az bi fark ödeyip
actım tek tek (toplaması daha zor tabi :17: ) bende birtane bile sorunlu tabak cıkmadı.

İçime biraz su serptin arkadaşım.
Bende ondan korkuyorum o takım siyah ağırlıklı bi sorun olursa daha çok belli olur diye.
Ama çok beğeniyorum hatta takmış durumdayım ona başka takım beğenemiyorum :61:
Bu akşam büyük ihtimalle alıcam Paramı denkleştirdim =))
iNŞALLAH benimde şansım yaver gider. Bütün alanların diyim =)

Bi de canım sen kullandın mı? Makineye filan atıp yıkandımı?
Renklerinde bi farklılık oldumu yada olur mu acaba?
Yıkandıkça soyulurmu o siyah yerler zarar görürmü acaba?

inşallah canım benim. bende senin gibi cookk begenmiştim otakımı
bide ceyiz olunca hep begendiğim olsun istiyorum oyüzdende pek yol kat etmiş sayılmam :)
bak becerebilirsem korkupta tek tek actıgım gun masaya koymustum odamda o fotoyu ekleyim
$SDC11443.jpg

inşallah canım benim. bende senin gibi cookk begenmiştim otakımı
bide ceyiz olunca hep begendiğim olsun istiyorum oyüzdende pek yol kat etmiş sayılmam :)
bak becerebilirsem korkupta tek tek actıgım gun masaya koymustum odamda o fotoyu ekleyim
Eki Görüntüle 111386

Yuvarlak olarakta aldığın ikinci takım sanırım. Güle güle kullan canım.
Çok güzeller beee. Baktıkça hoşuma gidiyor :61:
Bide servis tabağı siyah olduğu için suple gibide duruyor.
İnşallah sorunsuz olur valla. Çok şanslıymışın ya maşallah :nazar:

Yuvarlak olarakta aldığın ikinci takım sanırım. Güle güle kullan canım.
Çok güzeller beee. Baktıkça hoşuma gidiyor :61:
Bide servis tabağı siyah olduğu için suple gibide duruyor.
İnşallah sorunsuz olur valla. Çok şanslıymışın ya maşallah :nazar:

tesekkür ederim tatlım. :71:
evet yuvarlak olan setin içindeki günlük yemek takımını fark ödeyip değiştirmiştim.
servis tabakları dediğin gibi supla gibi duruyorlar. bide farklı gözüküyor normal yemek takımlarından
bende cok begenerek aldım umarım kullanırkende bi sorun yasamayız.

BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı
bende bunları aldım ama taşlı yemek takımının 2 tanesinin taşı düşmüştü bir tanede çatalın taşı düşmüştü 25 yıl garantisi varmış makinede yıkanabiliyomuş götürdüm yenileriyle değiştirdim çok beğenerek aldım 6 ay sonra kullanmak nasip olucak umarım sorun yaşamam.

Güle güle kullan Nurdan. İnşallah yaşamazsın.

bende bunları aldım ama taşlı yemek takımının 2 tanesinin taşı düşmüştü bir tanede çatalın taşı düşmüştü 25 yıl garantisi varmış makinede yıkanabiliyomuş götürdüm yenileriyle değiştirdim çok beğenerek aldım 6 ay sonra kullanmak nasip olucak umarım sorun yaşamam.

İyi para vermişsin canım bunlara, ben şahsen bu kadar para vermezdim. İnşallah sorunsuz kullanırsın. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin.:29:

İyi para vermişsin canım bunlara, ben şahsen bu kadar para vermezdim. İnşallah sorunsuz kullanırsın. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin.:29:

amin canım.Sadece bu kadar değil 3,000 tl'lik alışveriş yapana yarısı kadar hediye çeki veriliyodu bende aldım günlük yemek takımı,çaydanlık,cezve,korkmaz kahvaltı seti(tost makinesi,elektrikli cezve,elektrikli çay seti),bıçak altlığı tek sorun taşlarının düşmesi olur heralde onuda değiştirebiliyosun zaten ama oda inşallah olmaz :43:

Ben sonunda istediğim bernardo takımlarını aldım arkadaşlar. Burdaki genel yorumlardan kararsız kalmıştım ama Perşembe günü gittim aldım.
Bugün eve getirdiler teslim ettiler. Gelir gelmez hepsini tek tek inceledim. Hiç birindee çok şükür sorun yoktu :nazar:
Benim aldığım takım Hiruni Bone China koleksiyonundandı. Ordaki satıcı arkadaşlada konuştum almadan.
Bu koleksyonda sorun yaşamazsınız. Diğer porselenlerde bazı sorunlar olabiliyor ama bu seride olmuyor hiç rastlamadık dedi.
Eve gelincede baktım hiç birinde bi defo hata yoktu belkide şansıma bilmiyorum. Almak isteyenleride bilgilendirmek istedim.

Bende çok beğenıyorum bernardonun black ıvy serısını bı yemek takımı için bu kadar kararsız kalabılecegımı hıc tahmın bıle etmezdım.ama yorumlar korkutuyor.makınede cıkacaksa desenlerı o kadar para vermek de bile bile lades olur poffff napcam ben?kütahya ve güraldan begenemedım

Selam herkese,
Bernardo hakkında söyleyebileceğim tek şey "Sıfır Kalite". Nette o kadar olumsuz yorum okumama rağmen dayanamayıp birkaç ürün aldım. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Burada kullanan arkadaşların yorumları var. Ben daha kullanmadan öyle çok defolu ürünle karşılaştım ki onları değiştirmekten bıkkınlık geldi. Bir alışveriş yaptım 260 TL'lik bekleme süresi dahil 20 gün ürünleri değiştirmekle uğraştım. En son bir 3'lü saklama kabını yoğun defodan dolayı ahşap tepsiyle değiştirmek istedim, adam bana 6 tane ahşap tepsi çıkardı 5'inde yoğun defo vardı, kardeşimle şaşkına döndük, artık bana sinir geldi, en az hatası olanı aldım bir daha bernardo'ya adım atmamak üzere çıktım mağazadan. Bunların hiç mi kalite kontrol birimi yok, bu ürünler bu mağazaya gelene kadar hiç mi kalite kontrolden geçmiyor ben anlamadım.
Bernardodan illaki almak istediğiniz birşey varsa mutlaka ve mutlaka kontrol edin her şeyi teker teker. Ben çeyizime aldığım için bu konuda dikkatli davranmaya çalışıyorum. Gerçi bernardo'nun ürünlerindeki defoları görmek için çokta dikkate gerek yok.

bende bernardo da çok beğendiğim kahvaltı takımı ve günlük yemek takımını son anda defoları görünce almadım, ellerindekinin hepsinde ufakta olsa defolar vardı. iyi ki de gördüm yoksa uğraşıp durucaktım

Back