Bernardo yemek takımı

Benimde yemek takımım ve de kahvaltı takımım bernardo.Ancak daha kullanmadım sonucu ne olur bilemiyorum.Memnun kalacağımı düşünüyorum.Modelleri hiçbir firmada yok çok modern.Ben şahsi olarak al derim.Sevgiler...

bende bernardo dan 6 kısılık sıyah beyazlı gunluk yemek takımı aldım ama daha kullanmak nasıp olmadı kankımede aldık aynısından drusları cok guzel ama saplı çatal bıcaklarını almayın derım onlar ne marka olursa olsun atıo paslanıo

canım benim hem misafir hemde günlük yemek takımlarım bernardodan.herkes çok beğeniyor.ama ben fildişi tozondan olanını aldım kolay kırılmıyor.çok memnunum 1.5 senedir kullanıyorum

ben neredeyse her şeyimi bernardo'dan aldım. günlük yemek takımı, porselen yemek takımı, kahvaltı seti, baharat seti, çatal-bıçak takımı vs... henüz hiçbirini kullanmadım ama sorun olacağını sanmıyorum.a.s

merhaba, ben de dün kampanyadan faydalanarak yemek takımı ve çatal bıçak takımımı aldım. harcadığım tutarın yarısı kadar da hediye çeki verdiler. onla da günlük yemek takımı ve diğer ihtiyaçlarımı alıcam. bakalım umarım memnun kalırım.

arkadaşlar bu gün bernardonun geometrik adlı kahvaltı setini aldım.yalnız setin içindeki çatal kaşık takımı şöyle çıktı;6 adet yemek kaşığı 6 adet yemek çatalı 6 adet yemek bıçağı 6 adet kahvaltı çatalı.buraya kadar tamam.nette de zaten 24 parça çatal bıçak takımı yazıyordu.peki nerde bu setin kahvaltı bıçaklarıııı???? ayrıca yemek kaşıkları falan ne alaka hiç bişey anlamadım yardımcı olun noluur bilmiyorumkismile

ben de gunluk yemek takimimi bernardo almayi planliyorum, makineye atinca renklerinde bir degisiklik olur mu acaba...

gündelik yemek takımı aldım,fincanı kırık çıktı.5 tabağında da sanki maket bıçağıyla çizmişsin gibi çizikler vardı. Aradım getirin dediler. Getiremem dedim. Çünkü misafirliğe gittiğim yerden almıştım. Başka bernardo var yakınımda orada da yokmuş aynı takımdan.Getirtecekler galiba oradan değiştireceğim. Ama bana bu firmanın kalite kontrol birimi iyi işlemiyor gibime geliyor. Çünkü arkadaşım tüm setini bernardodoan almıştı. paslanmaz dedikleri pas değilde böyle kararma olmuş. Bardakları çok ince olduğundan makineye atılınca kırık çıkıyormuş. Ama porselene bişey diyemiyeceğim.

gündelik yemek takımı aldım,fincanı kırık çıktı.5 tabağında da sanki maket bıçağıyla çizmişsin gibi çizikler vardı. Aradım getirin dediler. Getiremem dedim. Çünkü misafirliğe gittiğim yerden almıştım. Başka bernardo var yakınımda orada da yokmuş aynı takımdan.Getirtecekler galiba oradan değiştireceğim. Ama bana bu firmanın kalite kontrol birimi iyi işlemiyor gibime geliyor. Çünkü arkadaşım tüm setini bernardodoan almıştı. paslanmaz dedikleri pas değilde böyle kararma olmuş. Bardakları çok ince olduğundan makineye atılınca kırık çıkıyormuş. Ama porselene bişey diyemiyeceğim.

Canım bende günlük takımımı bernardodan aldım. Çok doğru söylemişin kalite kontrolü hakkında vereliniortak Bernardodan ürün alan herkese gelen koliyi yada kutuyu herneyse iyice kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Benimde tabaklarımda minik minik nokta şeklinde lekeler minik çöküntüler vardı.Hepsini teker teker kontrol ettim elimde 10-15 tabakla gittim yenilerini seçtim kaydirigubbakcemile3

Hatta 2 takım aldım ben bir takımın içinden 4 fincan tabağı çıkmadı. Olamaz dediler iyice kontrol edin dediler. 3. defa iyice kontrol edin diyen kişiye bağırarak buyrun evime polisle gelin birlikte arayalım dedim de sonra binbir özürle tabaklarımı da verdiler kaydirigubbakcemile3 Şimdi gülüyorum cadılığıma ama ozaman baya sinirlenmiştim :jeyyar: Yine de seviyorum tabaklarımııı opuyorumnanaktan

Canım bende günlük takımımı bernardodan aldım. Çok doğru söylemişin kalite kontrolü hakkında vereliniortak Bernardodan ürün alan herkese gelen koliyi yada kutuyu herneyse iyice kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Benimde tabaklarımda minik minik nokta şeklinde lekeler minik çöküntüler vardı.Hepsini teker teker kontrol ettim elimde 10-15 tabakla gittim yenilerini seçtim kaydirigubbakcemile3

Hatta 2 takım aldım ben bir takımın içinden 4 fincan tabağı çıkmadı. Olamaz dediler iyice kontrol edin dediler. 3. defa iyice kontrol edin diyen kişiye bağırarak buyrun evime polisle gelin birlikte arayalım dedim de sonra binbir özürle tabaklarımı da verdiler kaydirigubbakcemile3 Şimdi gülüyorum cadılığıma ama ozaman baya sinirlenmiştim :jeyyar: Yine de seviyorum tabaklarımııı opuyorumnanaktan

sormayin kizlar ben de burdan okumstum uzerinde lekeler oluo die cook sagolun valla..Kadinlar kulubune uye olmanin faydasini gordum..urunu alirken tek tek baktim 2 koli almistim gunluk takimimi actirdim kolileritek tek inceledim ve gercekten de bi suru tabak ayirdim uzerlerinde siyah nokta seklinde lekeler vardi cunku..
Ben de gordum cadiligimin faydasini..kaydirigubbakcemile3

nekadar şanslısınız annemin benim için aldığı takım markasız 150 tl lik sıradan bi takım yazdıklarınızı okuyunca çok özendim :sinifsinif:

nekadar şanslısınız annemin benim için aldığı takım markasız 150 tl lik sıradan bi takım yazdıklarınızı okuyunca çok özendim :sinifsinif:

mesleğinde diş hekimi yazıyor sanrım çalışıp para kazanan birisin annenin aldığını günlük kullanırsın müsafir için kendin beğendiğinini alırsın üzme kendini ..

bende bernardodan misafir yemek takımı aldım nerdeyse yarısını ayırdım kalite kontrol diye birşey yok sanırım bir sürü çizik,noktalar eğriler modelde kayma vardı alanlar iyice kontrol etsinler şimdi hepsini götürüp değiştircem bakalım neyle karşılaşıcam :) bu arada çorba tenceresininde bi kısmına sır atmamışlar beyaz beyaz tozlarıyla duruyor :(

hadi yaa akannehir ben de bernardonun modellerini yeni keşfetmiştim, çok modern görünüyolar ama böyle sorunlar oluyosa almiim bariii.

al al ama kontrol et.modeller harika bence.kullanımını bilemiyorum tabi daha ben de kullanmadım.geçen sene şubatta almıştım ben de,kontrol ettim ama sayı açısından bakmıştım daha çok.renk ve şekil açısından çok incelemedim galiba ve şimdi tereddüt ettim açıkçası.
neyse hayırlısı artık kurban bayramında eve gidince bakarım artık,yaparım ben de bir cadılık garii:>

daha evvel bernardoda bir süre çalıştım..ne çalışanına ne müşterisine saygısı olmayan bir kurumdur.2 yıkamada paslanacak kıytırık yemek takımını indirime sokar satmak içinde takla atarlar ama şikayete gelince herkes kaybolur .herşeyi üretmeye çalışıp adamakıllı hiç bir şey üretemiyorlar.aynısını pazardan alacağınız malı bilmemkaç katına kakalar. cicili bicili şeylere aldanmayın simli ,pullu taşlı ,çok renkli yada geometrik desenli şeyler üretiyorlar ki bunların hiç biri asla makina yüzü görmemesi gereken şeylerdir.ama satabilmek için makinaya girer derler.bu siteden çok şikayet aldıklarını kendi ağızlarıyla söylediler.malları evlerden ırak diyebilirim.siz siz olun klaiskten şaşmayın.

ben gunluk yemek takimini kullaniyorum cok memnunum....makinaya atiyorum surekli,bisi olmadi...

ben bernardoda kalite kontrol diye bir departman olduğunu düşünmüyorum bana gelen yemeke takımının neredeyse hepsini ayırdım geri gönderdim bana yeni takım gönderdiler diğerine göre sadece 2 kutu ayırdım onlarıda götürüp değiştircem ne zormuş bu işler yaww ama neyseki sorun yaşamadım çok yardımcı oldular

Back