Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gündelik yemek takımı aldım,fincanı kırık çıktı.5 tabağında da sanki maket bıçağıyla çizmişsin gibi çizikler vardı. Aradım getirin dediler. Getiremem dedim. Çünkü misafirliğe gittiğim yerden almıştım. Başka bernardo var yakınımda orada da yokmuş aynı takımdan.Getirtecekler galiba oradan değiştireceğim. Ama bana bu firmanın kalite kontrol birimi iyi işlemiyor gibime geliyor. Çünkü arkadaşım tüm setini bernardodoan almıştı. paslanmaz dedikleri pas değilde böyle kararma olmuş. Bardakları çok ince olduğundan makineye atılınca kırık çıkıyormuş. Ama porselene bişey diyemiyeceğim.
Canım bende günlük takımımı bernardodan aldım. Çok doğru söylemişin kalite kontrolü hakkında vereliniortak Bernardodan ürün alan herkese gelen koliyi yada kutuyu herneyse iyice kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Benimde tabaklarımda minik minik nokta şeklinde lekeler minik çöküntüler vardı.Hepsini teker teker kontrol ettim elimde 10-15 tabakla gittim yenilerini seçtim kaydirigubbakcemile3
Hatta 2 takım aldım ben bir takımın içinden 4 fincan tabağı çıkmadı. Olamaz dediler iyice kontrol edin dediler. 3. defa iyice kontrol edin diyen kişiye bağırarak buyrun evime polisle gelin birlikte arayalım dedim de sonra binbir özürle tabaklarımı da verdiler kaydirigubbakcemile3 Şimdi gülüyorum cadılığıma ama ozaman baya sinirlenmiştim :jeyyar: Yine de seviyorum tabaklarımııı opuyorumnanaktan
nekadar şanslısınız annemin benim için aldığı takım markasız 150 tl lik sıradan bi takım yazdıklarınızı okuyunca çok özendim :sinifsinif:
ben gunluk yemek takimini kullaniyorum cok memnunum....makinaya atiyorum surekli,bisi olmadi...