Bernardo yemek takımı

pamuksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
166
0
96
Sakarya
bernardo yemek takımı alıp kullanan yada kalitesi hakkında bilgisi olan varmı?ben bi modeli çok beğenmiştim fakat nette birkaç şikayet okudum kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

teşekkür ederim şimdiden...

bende modellerini çok beğeniyorum
1,5 ay önce bi takım aldım eve geldiğinde hep çizik doluydu arayıp görüştüm geri getirip istediğim modeli alabileceğimiz söylediler
gittim beğendiğim modelde teşhir ürünü kalmıştı istemedim
başka bi model beğendim ve aldım onda bi problem çıkmadı çok şükür
kullanımda bişi olurmu bilmiyorum sanmıyorumda
faturasını sakladığın sürece kırılmaya karşı garantisi var bu çok güzel bişi

benim kızkardeşim aldı.yemek takımı+kahvaltı takımı. daha kullanmadı ama çok güzeller. geçenlerde kutuyu bir odadan diğer odaya taşırken çay finvanını kırdı. sonra götürdüler.yenisiyle değiştirdiler.ama kullanımını bilmiyorum.seneye evleneceği için.

teşekkür ederim arkadaşlar..ben nette yaldızlarının bi yıkamada falan silindiğini okudum kafam karıştı çok

teşekkür ederim arkadaşlar..ben nette yaldızlarının bi yıkamada falan silindiğini okudum kafam karıştı çok

canım yazdım ya çizikleri
daha sonra gelen kolide acaip titizlendim bi tabakta bişiler vardı lekemi değilmi diye tereddütte kaldım elimde yıkadım tabağı hiçbişi çıkmadı
zaten garantili satıyorlar olursa böyle bişi faturanla gidersin

ben aldım kullanıyorum, inanılmaz kalıteliler, dakka başı makinaya giriyorlar, hiçbirşey yok ne çizik ne solma ne yaldızlarda dökülme..
ayrıca yemek tk. ile çatal bıçak alana tencere seti hediyesi vardı, onlar da harika çıktı, ben inanılmaz memnunun hararetle tavsiye ederim. Ben capitol bernandodan almıştım..

fot. mk bozuk olmasa, akşam kullanmadan resmini çekip sabah ta makinadan çıkartıp resmini çeker yollardım...
şimdilik teknolojik olarak buna imkan yok, ama için rahat olsun git al..

bende bernardonun kahvaltı takımı var çok memnunum.sık kullanmama rağmen ne çizik ne başka bir deformasyon görmedim arkadaşımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Hangi semtteki capitolden almiştiniz ben adapazarinda oturuyorumda pazar günü gitmeyi düşünüyorumda...
Nerelerde magazalari varki ?

Ben İzmir Forum Bornova daki Bernardo dan aldım gecen sene.

Yemek takımı + Çatal Bıçak Takımı + Teflon Tencere Takımı + Çaydanlık + Cezve Takımı + Kahvaltı Takımı = 1.500YTL ye almıştım. Kampanyadaydı o zaman yerimseniben

Kesinlikle mükemmel bir takım ayrıca 20 yıl garantisi var yerimseniben

benim yemek takımım da bernardo 80 küsür parça...çok şükür hiç bir problem yaşamadım...Modelleri de çok güzel vallahii

ben hiç memnun değilim akşam imkanım olursa resmini çekip getiririm evlenmeden önce çeyizim için kahvaltı takımı aldım ve devamlı kullanırım 2. yada 3. kullanımımda tabaklarımda fincanlarımda küçük tabaklarımda böyle içinden sanki kırılmış gibi çizikler oluştu her gelen bu ne çatlak içinde tabakların diyolar ben açıkçası memnun değilim istanbul beylikdüzü migrostaki bayiinden almıştım kocaelide evliyim koskoca takımı götüremiyorum da böyle elimde kaldı aynı zamanda çatal kaşık buçak takımıda almıştım ondan memnunum ama kahvaltı setim berbat durumda ama yinede kullanıyorum yıkayınca biraz geçiyo özellikle sulu şeyler yağlı şeyler yapıp koyarsam tabaklara çatlaklar daha da belirginleşiyor grileşiyor belki benim şansımdır bilmiyorum artık

gülüm ben kullanıyorum bernardo yemek takımı ve kaşık çatal takımını
2.5sene oldu evleneli yani bu süredir kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı memnunum
yinede sen bilirsin ama al derima.s

çeyiz için bernardodan daha geçen gün yemek takımı aldım.Ancak şikayetlerin hiçbirini okumamışım internetten.Derhal ürünlerimin teslimini isticem.makinaya koyup yıkıcam dikkatlice kontrol edicem kurt düştü içime.Alacaklar bir de interneti araştırsın arkadaşlar

bende bernardo dan kahvaltı takımı ve catal kaşık takımımı aldım umarım bende memnun kalırım

2 senedir hem kahvaltı hemde yemek setini kullanıyorum...pırıl pırıllar ...şans meseleside olabilirr...ben bir halı almıştım atlas 3 metre yolluk ..memnun kalıp aynısından bir tane daha aldım holler aynı olsun diyee..daha sonra gelen süper çıktı diğerinin renkleri soldu...ürünlerde kendi içinde farklılıklar gösteriyordur bencee...

evet aynı marka farklı kalitede olabiliryor.ben takımlarımı aldım bernardodan ama daha kullanamadım 5 ay sora kullanmaya başlıcam inşallah..
ama en modern modellerde orda var valla...

Belkide şanstır ama ben bernardodan birşey almaya karar verirsen 10 kez düşün derim. Ben hiç memnun kalmadım, kesinlikle berbat. Paslanmaz çatal bıçak takımı 3.yıkamada paslanmaya başladı ve çatlayıp üzerindeki kaplamalar döküldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…