Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

bildiğim kadarıyla kız normalde gözlük kullanıoyr ve saçları da dalgalı. Ama TV da yönetmen ne derse odur tabi :nazar: öyle de güzel böyle de kardeşim kız güzel o kadar:KK37:

Bu seffaf lens hatta kendisi bir programda şeffaf lens kullanıyorum şıklar gözleirme zarar veriyor demişti bend eyıllarca lens kullanan biri olarak söylüyorum ayrıca benim gözlerimde kıyafetime göre renk değiştiriyor

bence lens varsada şeffatır youtube ta çocukluk fotosunu görmüştüm o zaman da renkli...herhalde o zamandan beri takıyor olamaz :KK19:

Beren Saatin kendi göz rengi ela-kahverengi arası. Yoğunlaştırıcı var arkadaşlar. Kullananlar bilir yoğunlaştırıcı lensleri, bende kullanmıştım uzun bir dönem ve kesinlikle diğer lensler gibi değil. Numaralı şeffaf lensler gibidir, üzerinde renk varmı yokmu anlayamazsınız ve zar gibidir incecik. Fakat göz renginize uygun yoğunlaştırıcı taktığınızda kendi göz renginiz o kadar güzelleşirki... Çok yakından bakmadıkça lens olup olmadığını kestiremezsiniz. Ancak çok iyi anlayan bilir. Benim kullandığım focus evergreen di çok memnundum.. İzleyin linki anlayacaksınız.

[video=youtube;XC3qGNoBDcU]http://www.youtube.com/watch?v=XC3qGNoBDcU[/video]

Son düzenleme:
nasıl yani gözleri lensmiymiş. ben sadece şunu farkettim gözleri bazen yesilimsi oluyo bazen bal rengi gibi oluyo bazende ela gibi tam cözemedim ama yapılan makyajla alakası var sanıyodum

nasıl yani gözleri lensmiymiş. ben sadece şunu farkettim gözleri bazen yesilimsi oluyo bazen bal rengi gibi oluyo bazende ela gibi tam cözemedim ama yapılan makyajla alakası var sanıyodum
yok ya benim arkadaşımda kullanıo yoğunlaştırıcı kesinlikle

bence lens değil kendi göz rengi çünkü beren saat hep doğallıktan yana saçlarını bile boyatmıyo bir sürü beyazı olduğu halde:))

Evet lens var, ama numarali yani seffaf lens oldugu apacik ortada. Dikkat ederseniz hafif mavimsi, yani tam seffaf degil. Benimkilerde aynen böyle. Gözlerinin ortasinda kahverengilik var evet, ama bu da gayet dogal. Yani yesil gözlü olanlarda böyle yesil kahve karisik sIk görünen bisey :KK66:

lens değil gözleri ya şeffaf lens kullanan bilir o gözüküyor belliki gözü bozuk beren saatin..Renkli lens kullananlar bir garip bakıyor oyuncu insan bakışlarını kullanamadan nasıl rol yapsın..ayrıca lens olsa bin kere magazin programlarında çıkardı beyaz saçlarının çıkması gibi..

X