Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

berensaat11bl7.jpg

kızlar gözlerinin gerçek rengi kahverengi yakın plandan belli oluyorr

belki kadının gözleri bozuk gözlük kullanmamk için renksiz lens kullanıyo ne biliyosunuz hay allahım :KK70:komiksiniz kızlar

bir arkadaş da söylemiş fatmagulun sucu ne dızısınde bır sahnede gozlerının lens oldugu çok aşika ortada buyrun :

$Ekran Alıntısı.JPG

not : ister lens olsun ister olmasın gözleri , bakışları , yuzu mimikleri harika bir kadın
kendı göz rengi de yeşile dönük bir ela .
mesela aşka sürgün ve hatırla sevgili dizilerinde hareli lens taktıgı goruluyor örnek :

$1694ccls6.jpg

Alt tarafı lens takıyor denilmiş,yani doğru da olabilir yanlışta,,ama niye hakaret gibi algıladınız ben anlamadım:KK60:

berensaat11bl7.jpg

kızlar gözlerinin gerçek rengi kahverengi yakın plandan belli oluyorr

gözünde renkli lens yok bence varsada renksiz lens var

benim göz rengimle neredeyse birebir aynı ve benimde göz bebeğimin kenarı ışığa göre bazen kahverengi oluyor hatta göz rengim 3 ayrı renk alıyor ışığa göre değişiyor
$bS-sekiz.jpg

bu resimde çok küçük ama gözleri renkli bu yaşta renkli lens kullanıcağını sanmıyorum bence kendi göz rengi :KK34:

Son düzenleme:
canlar aşk-ı memnuda şeffaf renk kullanmış oda ya gözleri bozuk diye yada gözleri daha güzel parlak görünsün diye..kendi göz rengi bu ve aralarda kahve olması çok normal bereninki kadar belirgn olmasada benimde gözlerim öyle aralarda hem yeşil var hemde kahve.gözlerinin renginin değişken olması renginin ela olmasından kaynaklanıyor ela gözler ortamına göre yeşil veya kahve olarak değişir.ayrıca boşverin başkasının gözlerini kendi gözlerinize bakın siz eminm sizinkilerde çok güzeldir berenin gözleri kahve veya siyah olsa çirkin mi olcaktı hayır tabiki.herkesin gözleri güzeldir sadece doğru makyajı yapın.öpüldünzz :)

Beren saatin gözleri çok güzel yeşil,ela,kahve ne olursa olsun farklı bir yüz ve göz yapısı var :nazar::nazar::nazar:

Lise zamanından kalma bir fotoğrafı vardı Bren Saat'in.Gözlük takmıştı.Büyük olasılıkla şeffaf lens taktığı.

yoo hayır o şeffaf lenstir hiç bu kadar gerçekçi bir yeşil lens olduğunu sanmıyorum genelde lenslerin içinde küçük noktalar oluyor ve pörtlek gibi görünüyor ama böyle bir lens olsa keşke satışları patlar walla:KK1:

ayy renkli gözlüler numararalı lens takınca aaa gözün lensmiydiii denmesine çok uyuzum benim gözlerim mavi ve numaralı lens kullanıorum gözlerim bozuk,daha dün gözlükle görüp ertesi gün lens taktığımda aa gözün lensmiydi senin diyen arkadaşlarım olmuştu!:KK52: pes demiştim yaani:KK4:

X