- 18 Haziran 2014
- 3.357
- 5.656
-
- Konu Sahibi Zuzununannesi
Hayırlı cumalar canım
Namaz için tmm ama diğer parantez içlerini anlamadım :)
Canım bu 40 gün olayında zinciri hiç kırmamak hedef izlediğim videoda (YouTube Barış Özcan) bakabilirsin yani diyelim 18. Gün yapmadın geri başa dönüp 0/40 oluyor yani. Namazdaki parantez içi 5 vakit namaz için sadece :)şimdi canım 0/40 yazıyor yaa 1/40 yazınca 40 günlük alışkanlığın 1nci günündeyiz demek
yani atıyorum 30ncu gündeyiz ama 5 kere yaptık (5) --- 30/40
Canım bu 40 gün olayında zinciri hiç kırmamak hedef izlediğim videoda (YouTube Barış Özcan) bakabilirsin yani diyelim 18. Gün yapmadın geri başa dönüp 0/40 oluyor yani. Namazdaki parantez içi 5 vakit namaz için sadece :)
Uyanmistim o gunPabucumunNicki uyandın mııı diyecektim ki diyemiyormuşum ne oldu yineee :)
Yine diyo cok ayip
Ders verdimEvet yaaa :) naptı acaba
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Nasıl kaçırıldı kaç yaşındaydı kim kaçırdı allahım korusunGünaydınnn
Yine çok hastayız kızım da ben de
Havalar kötü bir de moral bozukluğu eklenince vücudum hemen direncini kaybediyor. Bir akrabamızın kızı kaçırıldı mahvolduk ama çok şükür bulundu Rabbim korusun cümlemizin çocuklarını insanlar çok adi
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Nasıl kaçırıldı kaç yaşındaydı kim kaçırdı allahım korusun
Tabii şikayetçi olundu içerde...Z Zuzununannesi
Allah korumus kizi cok kotu bir durum adami sikayet ettiler mi.
Sizede gecmis olsun anne kiz kacamadiniz salgindan demek.Bol bol meyve tuketin.
Sabah akşam acil iğne serum Bugun daha iyiyim çok şükür telefonu elime alamadım bile inşallah yarın bomba gibi dönüş yaparım :)Z Zuzununannesi iyi misin ?
Sana da çok geçmiş olsun canım ben sayılara çizelgeye bakmam lazım düzenimi bozmadım annemde yanımdaydı ama şu an bilmiyorum bildirimi yarın yaparım Bugun de akşama kadar yatacağım sanırımHayırlı Sabahlar
Hastalıktan gelemedim maalesef
Dün İçin;
Yattığında telefonu eline almama --5/40
5 Vakit namaz kılma(4/5)--5/40
Yatmadan Önce Kitap Okuma -- 2/40
Hadi insallah bol bol dinlen en guzel sey uyku hastalikta :)Sabah akşam acil iğne serum Bugun daha iyiyim çok şükür telefonu elime alamadım bile inşallah yarın bomba gibi dönüş yaparım :)
Şundan 10 ay önce bir misafir geleceğinde stres basardı günler önce plan yapardım evde olunca biraz alıştım derken bu yoğunluk :) şu an onu düşünmek yerine kendi gelişimime şükrediyorum :) alnımın akıyla verdim sınavımı (bana göreTahmin etmistim Z Zuzununannesi bir yogunlukta oldugunu.
Eltin tam bdv likmis gercekten hem 8 aylik hamile geziyor cantasi yok yaninda hemde kiyafet ayarlayan sana surat yapiyor.Iyi sabretmissin ama iyiligin sana doner bosver.
Gecmis olsun elti gelmez bence bir daha sana kiz elbisesi vermissinŞundan 10 ay önce bir misafir geleceğinde stres basardı günler önce plan yapardım evde olunca biraz alıştım derken bu yoğunluk :) şu an onu düşünmek yerine kendi gelişimime şükrediyorum :) alnımın akıyla verdim sınavımı (bana göre)
Sizler nasılsınız? Uyanma saatlerin düzene girdi mi :)
Aman Allahım ya gelmezse ne yapacağım şimdiGecmis olsun elti gelmez bence bir daha sana kiz elbisesi vermissin
Ben uyku duzenimi aksattim malesef tekrar yogunlasmam lazim bu konuya.
Aynen öyle :) takılmıyorum Zaten düşünmeye vaktim yok onu, süreci anlatırken onu da anlatayım dedim şaşırdığım için :)Ben olsam sana minnettar kalırdım daha ne yapman gerekiyordu bilemiyorum Z Zuzununannesi . İnsanlar ne ara bu kadar pişkin oldu anlamıyorum. Seni takdir ettim kendine yakışanı yapmışsın, iyi ki de yapmışsın. Balık bilmezse Halık bilir demişler...