- 29 Aralık 2017
- 188
- 314
-
- Konu Sahibi Zuzununannesi
Geldim :)
Bakalim neler yapacaksin yeni yil icin cok guzel kararlar daim olsun.
Ben de geldim. Hayırlı olsun konun merakla takip edeceğim.
İnşallah canım teşekkür ederim Minik bir melek bekliyormuşsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin 2018 en güzel hediyesi ile geliyor sanaİnşallah yeni yılda tüm planlarımız gerçekleşir canım
Okumak daha guzel :)Merhabalar
Dün geceden çeki düzen vermeye başladım . Mutfak olayına normalde yemekten sonra bebekle ilgilen çay iç vs derken geceye çok yorgun düşüp bırakıp yatıyordum dün yemekten sonra kendimi bırakmadan hemen yıkanacakları makinaya koyup tezgahı ocağı silip hiç çay bulaşıklarını beklemeden makinayı çalıştırdım. Yatmadan yıkananları yerleştirip bir iki bardağı koyup yattım. Ve sabah mis gibi bir mutfağa kalktım ayrıca bulaşık yerleştirme işi de kalmadığı için kahvaltıyı bu sefer keyifle hazırladım.
Ben biraz kendim çalıp kendim oynuyorum :) Hayatını düzene koyma konusunda benimle yürümek isteyen var mı beraber neler yapabiliriz önerileriniz varsa alırım :)
Sevgiler
İnşallah bozmadan devam ederim pek bir hevesliyim :)Okumak daha guzel :)
Saka bir yana okudukca hevesleniriz siz motivasyonunuzu bozmayin :)
Bu arada tek aksatmadigim sey aksam mutfagi toplu tutmaktir sabah kahvalti hazirlamak ve yemek yapmak cok kolay oluyor.
Yok yok komik gelmez aksam bir caydanlik bile kalsa mutfakta sabah uyanma saatim degisiyorİnşallah bozmadan devam ederim pek bir hevesliyim :)
Gerçekten öyleymiş ve iki gündür akşam mutfağı toplayarak yatmak çok önemli bir şey başarmış hissi veriyor belki komik gelecek ama kendimi Zafer kazanmış Kumandan gibi hissediyorum
Yok yok komik gelmez aksam bir caydanlik bile kalsa mutfakta sabah uyanma saatim degisiyor
Benim uyku saatlerimi duzenlemem lazim yilbasinda mi baslasam
Degilsin bende varimyalnız değilim yaşasın :)
Benim de ve dün gece bununla ilgili de bir karar aldım (karar üstüne karar alıyorum inşallah uygularım) Zaten minik kızımla sürekli uykusuzum bir de gece yatıp telefonu elime aldığımda biraz sosyal medya biraz burası vs derken gecenin bir yarısı oluyor. Sonra kızım uyanıyor sonra uykum kaçıyor öyle olunca ertesi güne ne bereket kalıyor ne enerji.
İnşallah artık gece telefonu elime almayacağım yatınca uykum gelene kadar kitap okuyup uyuyacağım. Benim uykuya çözümüm bu :)
He kendimi aşka getirmek için burada bildirimlerimi de yapmaya karar verdim tezgah konusunda yeni yılı beklemedim 3 gün önden tamamlanacak 40 gün bugün telefonu da ekliyorum 40 gün hedeflerime :)
Telefon işte en büyük dert demek ki bendeki gibi :) o zaman telefon ile kitabı değiştirirsek rahatlayacağız hadi sen de katıl bana :) hem kitap okumuş hem uyumuş olalım :)Degilsin bende varim
Ayy o telefonu almasam zaten uyurum hemen uyku getirmekten kolay birsey yok.
Elimden birakmaya karar verdigimde yataktan uzaga koyuyorum bir daha kalkip almamak icin ama kafa dagitmak adinada hosuma gidiyor :/
Bende erken kalkmaya baslarim ama 2 ocakta
Guzel taktikmis misafir ama hic isim olmaz :))Telefon işte en büyük dert demek ki bendeki gibi :) o zaman telefon ile kitabı değiştirirsek rahatlayacağız hadi sen de katıl bana :) hem kitap okumuş hem uyumuş olalım :)
Ben ne yaptım biliyor Musun yarın kahvaltıya misafir aldım 1 ocağa erken başlamak için
Amin canım teşekkür ederim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah.İnşallah canım teşekkür ederim Minik bir melek bekliyormuşsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin 2018 en güzel hediyesi ile geliyor sana
:) Herkesin çözümü kendinde gizli umarım başarabilirsin :)Guzel taktikmis misafir ama hic isim olmaz :))
Benim uykumu kaciran seyler telefon kitap dergi gozum acik uykum gelmez.Ama dinlemem gereken ses kayitlarim var onlari dinlemeye baslasam iyi olur uyku oncesi.