- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
-
- Konu Sahibi Zuzununannesi
O mevzuyu hatırlıyorum yıllar önce bir ara takmıştım 90 dakikalık periyotlarla uyumayaKeyfi bir durum cok sukur :)
Bir yerde okumustum yada izledim suan aklima geldi insan belirli saat dilimlerinde uyursa dinlenirmis ornegin 4 saat 8 saat gibi.Dokuz saat olursa yorgun olunuyormus bunu arastirip bulsam iyi olur sanirim.
Ben kaliplardan hoslanmam pazartesi temizlik sali bakliyat yeme gunu carsamba sebze gunu cuma utu gunu gibi kaliplara giremem.Son dakika planim degisirse bu kaliplardan cikmak cok uzer beni.
Öyle ahım şahım bir şey değil aslında bahsettiğim şey, dur yarın bakayım olmadı özelden yollarım sana:) before-after yapsaydım fark belli olurdu şu haliyle eskiyi bilmediğin için sana “e zaten olması gereken bu değil mi” sorusunu sordurabilir:)Kutuların fotoğrafını yükleme imkanın var mı merak ettim :)
Doksan dakikalikmiydi vardi birseyler :)O mevzuyu hatırlıyorum yıllar önce bir ara takmıştım 90 dakikalık periyotlarla uyumayayani 90’ar dakikayı tamamladığında vücut dinç olurmuş ama arada uyanırsan çok uyusan da dinç olamazmışsın vs. Artık ne kadar doğru bilmiyorum.
Mesajı asıl alıntılama sebebime gelince, evet ben de herkesin öve öve bitiremediği planlı temizlik ve yemek olayına karşıyım. O derece plan yapmak çok kasar beni, planım bozulursa stres olurum, plana uyacağım diye ayrı strese girerim. Bakliyat gününde bakliyat bitmezse ya da ertesi güne de kalması gereken bir yemek o gün bitiverirse mazallah n’aparımyani bu kötü bir fikir demiyorum da bana göre değil diyorum:)
Cok gecmis olsun serum isteseydin iyi gelirdi.Bol bol dinlen.Kızlar yazamıyorum iki gecedir acile git gel çok fenayım sürekli istifra ishal bir de emzirdiğim için çok etkili bir şey kullanamıyorumhaberdar etmek için girmek istedim Allah’a emanet olun
Teşekkür ederim serum ilaç yeni yeni kendime geliyorum çok şükür feci sarsıldım uzun zamandır bu kadar hasta olmamıştım iyice bitmiş direncim sanırım ama çok şükür şimdi daha iyiyim :)Cok gecmis olsun serum isteseydin iyi gelirdi.Bol bol dinlen.
Emzirirken takviye sart aslinda.Teşekkür ederim serum ilaç yeni yeni kendime geliyorum çok şükür feci sarsıldım uzun zamandır bu kadar hasta olmamıştım iyice bitmiş direncim sanırım ama çok şükür şimdi daha iyiyim :)
Kendime gelirsem plan yapmaya çalışacağım inşallah çünkü ne pişirsem diye düşünmekten nefret ediyorum:)
Ayrıntılı inceleyemedim ama çok güzel bir sayfaya benziyor çok beğendim.Z Zuzununannesi gectigimiz gunlerde burada sade evlerle ilgili sayfalar paylasilmisti.Sadeevim den fayfalanabilirsin sadelesmek icin.
Feyzakartopu diye bir sayfa var sana benzettim hatta meal okumasi kutuphanesi plannerlari suphelendim yoksa sen misin ? :)
Zuzununda sadelesmeye ihtiyaci varmis seninde varsa incele bizim evimiz zaten oyle sade sayilir :))Ayrıntılı inceleyemedim ama çok güzel bir sayfaya benziyor çok beğendim.
Bu arada Z Zuzununannesi çok geçmiş olsun, fırsat bulup yazamadım kusura bakma. Forumu okuyup kaçıyorum resmen:)
Benim evim de sade canım.Zuzununda sadelesmeye ihtiyaci varmis seninde varsa incele bizim evimiz zaten oyle sade sayilir :))
Benim evim de sade canım.
Benim sadelik değil de kitaplar dikkatimi çekti:)
Soruyu tam anlamadım:))
Kutuphaneli ev ayni zuzunun kendi bahsettigi kutuphanesi gibi :)Soruyu tam anlamadım:))
Zuzunun çocuğu var, o değil kesin yani:))Kutuphaneli ev ayni zuzunun kendi bahsettigi kutuphanesi gibi :)
İnşallah bi kendime gelirsem :) bu 15 günün acısı çıkıyor sanırım hala yorgunluğu stresi ...Emzirirken takviye sart aslinda.
Eski yaptigin menuleri dusun onlari yazmaya basla bence kolay olur.
Z Zuzununannesi gectigimiz gunlerde burada sade evlerle ilgili sayfalar paylasilmisti.Sadeevim den fayfalanabilirsin sadelesmek icin.
Feyzakartopu diye bir sayfa var sana benzettim hatta meal okumasi kutuphanesi plannerlari suphelendim yoksa sen misin ? :)
Sağol canım ben de öyleyim ekrana bakınca bile midem bulanıyor ne illet bir şeyse ...Ayrıntılı inceleyemedim ama çok güzel bir sayfaya benziyor çok beğendim.
Bu arada Z Zuzununannesi çok geçmiş olsun, fırsat bulup yazamadım kusura bakma. Forumu okuyup kaçıyorum resmen:)
Evvetttt o bekliyor henüz bebek :)Zuzunun çocuğu var, o değil kesin yani:))
Sayfaları ben paylaştım canım :) keşke onun kadar kendime ayıracak zamanım ve düzenim olsa :)
Evvetttt o bekliyor henüz bebek :)
Zuzunun çocuğu var, o değil kesin yani:))
Bebek kitabi gorunce bebek var zannettim bendeHangi sayfalardı ben kaçırmışım galiba?
Bebek beklediğini de anlamamışım.
Neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorum idare edin beni arkadaşlar
Insallah olur yasam tarzini benziyor :)İnşallah bi kendime gelirsem :) bu 15 günün acısı çıkıyor sanırım hala yorgunluğu stresi ...
Sayfaları ben paylaştım canım :) keşke onun kadar kendime ayıracak zamanım ve düzenim olsa :)
Sağol canım ben de öyleyim ekrana bakınca bile midem bulanıyor ne illet bir şeyse ...
Hayal ettiğim düzen işte o inşallah kendi evimde çok güzel bir kütüphanem olacak :)
Evvetttt o bekliyor henüz bebek :)