- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Rabbim tüm işsizlere iş , sıkıntıdakilere ferahlık , bol bereketli helal kazançlar nasip etsin . Allah ım borçlarımızı kolayca kısa sürede ödeyebilmemizi ve hayırlı helal bereketli kazançlarla iş bulabilmemizi nasip et inşallah . İsmin SongülSafir Taht canım yarın senin sıran. duanı ve ismini yazar misin?
Bence çıkarmayalım , ayet kısa ve sayı zaten fazla değil , okumak zorlamaz . Onun sayısını da bölelim aramızda derim .@ M Minikbirmucizemeselesi (10 adet)
@Safir Taht (10 adet )
minik kalp0753 (10 adet)
K KurkmantoluS (10 adet)
@ Y yasemin_90 (10 adet)
@ferdaw (10 adet)
@ F FairyTale89 (10 adet)
B Beto2012
Öğlen namazının farzından sonra ya da sabah namazının farzından sonra okuyoruz, arkadaşlar.
Okumadan önce
3 defa "Estağfirullahellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyume ve etübü ileyh"
1defa "Allahümme entes selamü ve minkes selam tebarakte ya zel celali vel ikram" okuyoruz. Ardından ayetimizi okuyoruz ve duamızı ediyoruz.
Bismillahirrahmanirrahim:
Rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri. Ve yessirli emir.
3 defa peygamberimize salavat getirip bitiriyoruz. "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed "
Safir Taht kardeşimiz için okuyacağız. İsmi Songül.
Duası: Rabbim tüm işsizlere iş , sıkıntıdakilere ferahlık , bol bereketli helal kazançlar nasip etsin . Allah ım borçlarımızı kolayca kısa sürede ödeyebilmemizi ve hayırlı helal bereketli kazançlarla iş bulabilmemizi nasip et inşallah .
İçten ve samimi dualarınızı bekliyoruz.
NOT: Arkadaşlar @Beto2012'de listedeydi. Hatta ilk katılanlardan biriydi. Fakat arkadaş ceza almış. Kendisine haber vermeden listeden çıkarmak olmaz. Diğer gruplarda gözlemlediğim kadarıyla onun yerine de okuyorlar. Biz ne yapalım, siz ne önerirsiniz?
Okuyalım canım çıkarma dursun böl sayısını okuruz.tüm bi kişi okusun dersen yarın ki sayısını ben okurumBence çıkarmayalım , ayet kısa ve sayı zaten fazla değil , okumak zorlamaz . Onun sayısını da bölelim aramızda derim .
Nasıl uygunsa öyle yapalım canımSafir Taht M Minikbirmucizemeselesi canım ben de sayıyı aramızda bölmeden yanayım. Bir kişiye yüklemeyelim.
@ M Minikbirmucizemeselesi (10 adet)
@Safir Taht (10 adet )
minik kalp0753 (10 adet)
K KurkmantoluS (10 adet)
@ Y yasemin_90 (10 adet)
@ferdaw (10 adet)
@ F FairyTale89 (10 adet)
B Beto2012
Öğlen namazının farzından sonra ya da sabah namazının farzından sonra okuyoruz, arkadaşlar.
Okumadan önce
3 defa "Estağfirullahellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyume ve etübü ileyh"
1defa "Allahümme entes selamü ve minkes selam tebarakte ya zel celali vel ikram" okuyoruz. Ardından ayetimizi okuyoruz ve duamızı ediyoruz.
Bismillahirrahmanirrahim:
Rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri. Ve yessirli emir.
3 defa peygamberimize salavat getirip bitiriyoruz. "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed "
Safir Taht kardeşimiz için okuyacağız. İsmi Songül.
Duası: Rabbim tüm işsizlere iş , sıkıntıdakilere ferahlık , bol bereketli helal kazançlar nasip etsin . Allah ım borçlarımızı kolayca kısa sürede ödeyebilmemizi ve hayırlı helal bereketli kazançlarla iş bulabilmemizi nasip et inşallah .
İçten ve samimi dualarınızı bekliyoruz.
NOT: Arkadaşlar @Beto2012'de listedeydi. Hatta ilk katılanlardan biriydi. Fakat arkadaş ceza almış. Kendisine haber vermeden listeden çıkarmak olmaz. Diğer gruplarda gözlemlediğim kadarıyla onun yerine de okuyorlar. Biz ne yapalım, siz ne önerirsiniz?
Diğer namaz kazalarında neden olmadığını çok merak ettim ilk defa uyguladım sizle beraber bilgim yok o yüzden soruyorum k bakmayın tamamen merak :)
Tamam canım mazeretli diye ekler, sayını bölüşürüz.bn adet oldum canım okuyamicam
Tamam canım mazeretli diye ekler, sayını bölüşürüz.
25 tane okudum okumayan olursa eklersin canım Rabbim kabul etsin inşallahbn adet oldum canım okuyamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?