- 31 Mayıs 2019
- 131
- 81
- 13
Bu tur bitene kadar sırayla herkese okurum inşallah canım sonra çıkarırsın beniYok canım, onları bir defa okuyup ayeti 8 defa okuyacaksın. Duaya giriş mahiyetinde okunuyor onlar. B Belki Olur
Bu tur bitene kadar sırayla herkese okurum inşallah canım sonra çıkarırsın beni
Hakkınızı helal edin kızlar bu aralar yoğunum,dediğin gibi gönülden dua etmek lazım. Beni çıkar o zaman canım |
Hakkınızı helal edin,Kusura bakmayınM Minikbirmucizemeselesi (8 adet)
Safir Taht (8 adet )
minik kalp0753 (8 adet)
K KurkmantoluS (8 adet)
@ Y yasemin_90 (8 adet)
@aypare ackerman (8 adet)
@ferdaw (8 adet)
@@FairyTale89 (8 adet)
Gruptan çıkmak istediği için B Belki Olur arkadaşımız yerine ben bugünlük okudum canlarım. Namazı da yeni kıldım zaten. Yarın sayısı ona göre bölüşürüz. Allaha emanet olun
Canım ben eve gidemedim halen sen beni de çıkar kimseye hak geçmeein abdestsiz okunan dua başlatırsan ben gelirim inşallah
Okuyorum şimdi
Canım ben eve gidemedim halen sen beni de çıkar kimseye hak geçmeein abdestsiz okunan dua başlatırsan ben gelirim inşallah
Regl zamanım D gelecek kuzum pazartesi de çalışmaya gidicem kimseyi sıkıntıya sokmayayımbugünlük bir durumsa idare ederiz seni. Ayrılma canım.
Tamam canım, sen bilirsin.Regl zamanım D gelecek kuzum pazartesi de çalışmaya gidicem kimseyi sıkıntıya sokmayayım
Allah razı olsun ilgine Teşekkür ederim diğer gruplarda da varım ua akşam eve gidince direkt onlara başlıyorum 3 bin fatihaya da girdimTamam canım, sen bilirsin.
Tabii ki 8 adet daha okuyorum şimdi . Okundu sayabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?