Gelinlik Modelleri Berdan Mardini'nin Eşinin Gelinliği :)

aman yarabbim o göbek ne ya...ne çirkin görünüyo oyle..kapkara bi kız..fena değil ama ben pek beğenmedi,m gelinliği..

Gelinliğinin üst kısmı ilk bakışta sütyen modelini andırıyor :) Bütün G lerden fazla fazla var. :roflol:

Duvak kısa olduğundan,çok uyumsuz görünüyor.Kuyruklu bir gelinlikte hiç olmamış. lmaz:

Özetle ,baştan aşağı hiç beğenmedim

kadin yaslimi ne bi tuhaf
gelin dedigin asil ve alimli olur itici olmus gelinliktenmi neden anlamadim

zaten zevkli bir adama benzemiyordu ama bunu eş seçimiyle kanıtlamış oldu.şişkocuk bir gelin.gelinlik felaket.akşam akşam güzeldir diye açtım.ıyyyyyyyyy

Çok zevksizce. Allah bilir ne para vermişlerdir o gelinlige. Hele ki taç hiç yakışmamış. Neyse canım Berdan begendikten sonra bize ne .

Gelinlik tavuskuşu gibi beğenmedim..anam o mide, göbek nedir öyle.akannehir. ..Aaaaa 6 aylık hamileyken, ben ancak o kadardım vay vay vay vayyyyyyy..kafamçokkarıştı

Yuh yani ,göbeğin varsa, ona göre gelinlik giy kardeşim..robalı gelinlikler moda..keşke giyseymiş...
:1ninca:

gelinliği beğenmedim ben yaa göğüs göbek patlıcak gibi çok kilolu göstermiş ablayı..bilmiyorumkismile
ama mutlulukları daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…