Gelinlik Modelleri Berdan Mardini'nin Eşinin Gelinliği :)

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
En az 3 en fazla 5
Eşi Fatoş Hanım'la Paris'te sahne aldığı bir düğünde tanıştığını anlatan Berdan Mardini, "Onu orada gördüm ve hemen anneme babama 'İsteyin' dedim. Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim. Nikahı ise Paris'te kıyacağız. En az 3 en fazla 5 çocuk istiyoruz" diye konuştu.

senden çocuğum olsun istiyorum diye diye nihayet çocuk yapacak birini buldu yanibenneyaptımki

Kızdaki göbek ne öyle allasen. İnsan içine çeker bari.:umursamaz: Yoksa şimdiden 1.çocuğun temelini filanmı attılar. Ne de olsa moda artık hamileyken evlenmek:olmaz:

Gelinlik fena değilde duvak taç, saçlar berbat.akannehir

gelinlik hiç güzel değildi çok süslü göğüs bölümü göbek bölümü kötü durmuş (tabi zevk meselesi)

ben beğenmedim hiç yaa bence etek kısmındaki aksesuar demode..... daha modern olabilirdi daha doğrusu ben böyle modelleri sevmiyorum belkide bu yüzden bana böyle geldi....

saçı felanda güzel olmamış ......

senden çocuğum olsun istiyorum diye diye nihayet çocuk yapacak birini buldu yanibenneyaptımki

Kızdaki göbek ne öyle allasen. İnsan içine çeker bari.:umursamaz: Yoksa şimdiden 1.çocuğun temelini filanmı attılar. Ne de olsa moda artık hamileyken evlenmek:olmaz:

Gelinlik fena değilde duvak taç, saçlar berbat.akannehir

:roflol:ayyhh çok güldüm arakadaşımya haklısın ben gelinli beğendim fena değil ama gelinin göbeği benimde dikkatimi çekti kilolu olsa neyse zayıf olupta o göbek hele gelinlikte pek hoş durmamış:umursamaz:

ben beğenmedim
göbek evet var baya
hamile evlenmek mda kuzunun da dediği gibi
karnına çocuğu koymayan evlenmio artık:S
Allah mutu etsin

ben bu adamı zaten biraz tuhaf buluyodum, şimdi kıza baktım ondada itici bir tip var.
Yani tam bulmuşlar birbirlerini :)
Allah mutlu etsin ne diyelim.
Gelinlik çok şatafatlı bana göre, ayrıca kızın göbek falan acayip çıkmış :)

bayanssulusmile ben pek begenmedim demode geldi bana birde kız ben gibi iri kemikli galiba

Gelinlik eh iştee beğenmesem de neyse diyelim...

Kız maşallah tosun gibi.

Allah mesut etsin ne diyelim..

Bu adamı da sevmem bu arada niye yazdıysam neyse..

sırf cocuk içinmi ewlnmiş yanii kadını sewdignden deil de kaydirigubbakcemile4 takıda takılmıs bayaa haa :jeyyar: gelinligide heç begenmedm :umursamaz:

Gelinliği tarzım değil.O nedenle beğenmedim.
Mutlu mesud olsunlar.buyrunnnnnnnnn

bana gelinlik şu hissi uyandırdı " sanki sıcak tutsun diye kalın kumaştan ve tüylerden yapılmış" sempatiksalakcinni

gelinliği beğenmedim:delphin:
gelini beğenmedim:kahve:
damadı beğenmiyorum zaten bananeyse şakkıdı
ayrıca benim evlenicem adam bana
Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim. Nikahı ise Paris'te kıyacağız. En az 3 en fazla 5 çocuk istiyoruz" diye konuştu.
diyecek alnını karışlarım valla :ecrin_bebek:

gelinliği beğenmedim:delphin:
gelini beğenmedim:kahve:
damadı beğenmiyorum zaten bananeyse şakkıdı
ayrıca benim evlenicem adam bana
Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim. Nikahı ise Paris'te kıyacağız. En az 3 en fazla 5 çocuk istiyoruz" diye konuştu.
diyecek alnını karışlarım valla :ecrin_bebek:

banada çok tezat geldi hem ciddiye alıyo hemde çoçuk için evleniyor:umursamaz:

bende beğenmedim göğüs kısmı çok kaba ve bu yüzden göbek ve göğüs kısmını büyük göstermiş daha göğüsleri kamufüle edicek şekilde bir gelinlik olsa daha iyi olurmuş

gelinliğide kızıda beğenmedim.
hoş adamıda beğenmem zaten.
al birini vur öbürüne:))

Back