- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Ama hüsranla sonuclanmasindan ⁰00⁰⁰⁰0⁰0
daha bulusamadan fiyasko oldu, bulusmuyoruz bahset lütfen:)
hüsranla sonuçlanmasından iyidir mi demek istedin acabaağğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hüsranla sonuclanmasindan ⁰00⁰⁰⁰0⁰0
daha bulusamadan fiyasko oldu, bulusmuyoruz bahset lütfen:)
Benden en az 10 santim kısaydı. Yanıma geldi iki kelime laf... Bütün bunlar ondan kısayım diye oldu bence
Date'e çıktığım beyefendiHanginiz kısaydi.
Date'e çıktığım beyefendi
Ahahaha valla şimdi farkettim de gerçekten krize mrize girmiyorum. Ama benim de bakışlarım falan direkt değişiyor mesela bi an düşünceli bi hale giriyorum libidom yükseldiğinde.Kadınları sokmaz da erkeklerde olabilir. Ev dışı bazı yakınlaşmalar yaşayan bilir, sakinleşmekte zorlanabiliyorlar. Ben inandım valla
Yahu olabilir benimde yapmışlıgım var ama orgazm olmak ne yani 2 dk en fazla nefesin düzelir o kadar hala ben onun mast. Olduğunu düşünmüyorum ha adam çadır kurmuş gitmiştir ama hala gelişi neden öyle olsun onu anliyamıyorum temizle et bir dünya zaman gececekAhahaha valla şimdi farkettim de gerçekten krize mrize girmiyorum. Ama benim de bakışlarım falan direkt değişiyor mesela bi an düşünceli bi hale giriyorum libidom yükseldiğinde.
Üç yaşında kalmış erkek modeli , ayy okurken gözümün önüne getirdim de afakanlar bastıYav saçma sapan bir laf etti. Ben o an kararımı verdim bundan olmaz diye, ceketimi aldım gidiyordum. Ağlamaya başladı.
Tam bir rezillikti ya. Susturmaya çalışmam, herkesin bize bakması falan, offff.
ahahaolabilir :) romantizm pek beklemem ben de yapmam. 16 yaşında görüştüğüm çocuk o yıllarda moda olan kokulu cam güllerden almıştı, gayriihtiyarı bu tam olarak ne işe yarıyor demiştim
dfkdjfsl
ahaha
bana da pariste bir çocuk öyle güllü müllü birşeyler bir de eyfel kuleli anahtarlık almıştı
güllü müllü dediklerimin ne olduğunu bile hatırlamadığım ortada...
anahtarlığı en azından bir süre kullandım.
ay yalnız burada okuduklarımdan sonra acaba erkek miyim diye kendimden şüphelenip, aşağılara baktım, değilmişim dskfdsfld
cidden örneklere bakıyorum da;
-o restoranda otururken ben de net "bunların aylık geliri ne ? mafya sarkıntı mıdır ? vergi kaçırıyorlar mı?" diye düşünürdüm.
-uçak kazası raporlarını izleyip kök neden tartışmak müthiş kafa açıcı bir şey.
-tenis maçlarında ekrana yapışırım.
böyle gider.
ben mi tuhafım dshfjkdf
amaca hizmet etmeyen hediye sevmiyorum :)
biz sizinle epey bir benziyormuşuz
sadece ben ilk buluşmada buranın kirası ne kadar hesabını yapmıyorum ilk buluşma zaten az yaptığım bir şey, fazla date'm olmamıştır olanlar da hep spontane gelişmiştir, zaten muhabbetten date'e evrilmiştir ve muhabbet çok koyu olur, genelde. bazı istisna durumlar hariç.
bir de ben fenerliyim
Peki neden aklima vibratör geldiamaca hizmet etmeyen hediye sevmiyorum :)
Peki neden aklima vibratör geldi
Ama amaca çok hizmet ediyoronu alan da direkt bende iş yok demiş olur lkfşgflşdf
E yuh!!Annemle babamın devlet memuru olduğunu söylediğim halde “ atınız var mi “ diye sormuştu
Israrla 2 defa sordu zenginim de demedim öyle bir tavır takınarak fa gitmedim kendisi Amerika da okumuştu bitcoin den parayı kırmıştı topuklarıma vura vura kaçtım uzun bir süre peşimden koştu engellemek zorunda kaldım hayatımda tanıdığım en tuhaf insandıE yuh!!
İlk büyük aşkımla az daha evlenecektim. Babamla falan tavla oynamisligi vardı, romantiklikte nirvana bir balık erkegiydi, beni manipüle etmek için beraberken şirin çeyiz mağazalarıni gezer, kalpli yumurta kalıbı falan alırdı bıraksan çeyiz düzer,öyle bir evlilik hevesi vardı adamda. 21 yaşındaydım , ayrıldım. Hem çok üzüldüm hem de üzerimden yük kalktı. Yani az kaldı aşk defterini açtığım gibi kapatıyorum. (Neredeyse) ilk öptüğüm adam son öptüğüm kişi olacaktı. Tövbe bismillah, kimi insan seviyor ama bence düşüncesi bile korkutucu ya, onla o yaşta evlensem aramızın bozuk olduğu günlerde ütü transina girmişken 'acaba evlenmesem nasıl bir hayatım olurdu' diye hulyalara dalardim, kendimi taniyorum:)Erken yaşta evlenen, cocuk sayılacak yaptıgı 3 5 date ile sayfa da bulunan ben ancak okuyorum
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Cok vahim durumlar, hiç böyle tahmin etmezdim