• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

ay ben de anlatmalıyım 🤣🤣🤣

yıllar önce biriyle buluşacağım çocuk da yakışıklı küpeli falan tarz duruyor ortak arkadaşımız da var

neyse gittik ilk buluşmada direkt hayatını ailesini anlatmaya başladı ben far görmüş tavşan gibi dondum dinliyorum ,abisinin eski nişanlısının komşusunun kızının aşk hikayelerini ,yengesinin kardeşinin olaylarını ,yengesiyle abisinin durumlarını aklınıza gelecek ne kadar saçma mevzu varsa ,alakasız alakasız kişileri döktü ortaya 🤣🤣🤣 ben baygınlık geçiriyorum beynim kül olmuş hiç seslenmiyorum sadece bakıyorum dümdük 🤣🤣🤣🤣 bir de o kadar detay anlatıyor ki nasılsın bile demeden ,sanki bu konuları içinde biriktirmiş de boşaltacak yer aramış da beni bulmuş gibi 🤣🤣🤣yorum da yapmıyorum ama o anlatıyor ,en son konu değiştirmek istedim dur hele sen bunları bi dinle de dedi 🤣🤣🤣🤣

Neyse dedim benim gitmem gerek , ilk defa böyle bişeyle karşılaştım kaba biri de değilim bişey de diyemedim ,illa dedi bırakayım nereye gidiyorsan ,yok desem de ısrar etti dedim bari çabuk giderim otobüslerde istifil olmayayım 🤣

Kafeden çıktık arabanın olduğu yere gidiyoruz bi arabaya elimi uzattım kapısına yok yok o değil dedi

Onun yanında hurdadan alıp getirilmiş bi araba var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bakın abartmıyorum resmen hurdadan toplanmış yapıştırılmış gibi ,araba dağılıyor resmen her parçası farklı arabadan alınmış,camları yok 🤣🤣🤣 çoğu parçası eksik puzzle gibi birleştirilmeye çalışılmış 🤣🤣🤣

Allahım ben bu gün sağlam gidersem iyi diye dua ediyorum 🤣 arabayı çalıştırıyor ,arabanın gidecek takati kalmamış 🤣🤣🤣🤣

tuhaf tuhaf sesler sallanmalar durmalar eni sonu trafiğin ortasında kaldık ben yüzümü saklıyorum 🤣🤣🤣 insem iyi olur diyorum inat etti yok bırakayım diye 🤣🤣🤣🤣 kapıyı kapattığımda sanki araba yıkılacak gibiydi 🤣

hayır öyle araba takıntım da yok ayağını yerden kestikten sonra ama buluşmaya o arabayla da gelmezsin yaa geldin tamam ama onla da bırakayım demezsin 🤣

dış görünüşüne bakınca hiç bu muhabbetleri de ummadım ,abi ilk gördüğün kişiye komşunun kızının üniversite ve nişanlı hayatını niye anlatırsın ya 🤣🤣🤣🤣

Bu da böyle bir anımdır
ay gülmekten ölecem :KK70: :KK70: :KK70:

Ay ben de hayatım boyunca umumi tuvaletlerde mokunu yapan insanları yargıladım. Dünyanın en saçma olaylarından biriydi bana göre 'yani cis tamam da toplu alanlardaki tuvaletlerde de sıcmazsınnn' derdim hep.

Sonra gecen ay sınavımın oldugu gün okulda cok sıkıstım ama yok böyle bi sey. Tutmaya calısıyorum falan olmuyo bi de sınav da uzun yaklasık 2 saat sürecek. Kafamda hesap yaptım eger gitmesem sınavın ortasında üniversiteyi terk etmeme neden olacak rezillikler yasanacaktı muhtemelen :KK70:

İste hayatta bazen zor kararlar vermek zorunda kalırsın. Gittim s*ctım üniversitenin tuvaletinde 🥺 O gün yasadıgım deneyimden sonra daha farkli bir insan olduguma inanıyorum.

Umumi tuvaletlerde s*canlar da insandırEn Büyük KK

Konu kakaya nerden gelmişti ilk buluşmada uygunsuz şeyler yapan adam mı😂Bence onunki de basbayağı kaka, burdaki üyelerin içi fesat😝

Konu kakaya nerden gelmişti ilk buluşmada uygunsuz şeyler yapan adam mı😂Bence onunki de basbayağı kaka, burdaki üyelerin içi fesat😝
Bilmiyorum ya ben umumi tuvalet ve mok muhabbetini görünce benim olayı yapıstirdim hemen :KK70:Nasil travma halime getirdiysem artik birileriyle paylasmam gerekiyodu bu cirkin anıyı 🥲

Ay ben de hayatım boyunca umumi tuvaletlerde mokunu yapan insanları yargıladım. Dünyanın en saçma olaylarından biriydi bana göre 'yani cis tamam da toplu alanlardaki tuvaletlerde de sıcmazsınnn' derdim hep.

Sonra gecen ay sınavımın oldugu gün okulda cok sıkıstım ama yok böyle bi sey. Tutmaya calısıyorum falan olmuyo bi de sınav da uzun yaklasık 2 saat sürecek. Kafamda hesap yaptım eger gitmesem sınavın ortasında üniversiteyi terk etmeme neden olacak rezillikler yasanacaktı muhtemelen :KK70:

İste hayatta bazen zor kararlar vermek zorunda kalırsın. Gittim s*ctım üniversitenin tuvaletinde 🥺 O gün yasadıgım deneyimden sonra daha farkli bir insan olduguma inanıyorum.

Hajaaj ay benim de benzer bir olay başıma geldi. Bende dışarda büyük tuvaletimi yapamam. taaa üniversite sınavı zamanı polis okulu sınavlarına da girmiştim . O sınavlar da bilindiği üzere spor sınavı oluyor. Ben o sınava gittim karnım burktu burktu mahvoldum. Sınava giremem mümkün değil . İshal olmuşum heyecandan. Polis akademisinde de tuvaletler o zaman karmaydı şimdi nasıl bilmiyorum. Erkek kadın aynı tuvaleti kullanıyor. Ayyy mecbur bende girdim sağ kabinde sol kabinde erkekler ben bayaaa yapmak zorunda kaldım 😃 felaketti. Neyseki sınavı kazanamadım yaşayamazdım orda ben 😃

Ee normal ama kaçmaya çalişmasi. 😁 Çoğu erkek için kotu bir durum yan yana yurumek bile dert gelebilir. 😂 Benim de bi defa bulustugum cocuk taş catlasin 160 civari cikmisti normalde boy sorarim 😂 ama sormamisim işte ustune bi de topuklu giymiştim. Ben bile rahatsiz olmuştum 😪 o kadar kisa erkege denk gelecegim aklima gelmezdi. Hfff bulusmayi bir an once bitirmistim

Sorsan da sallıyorlar yahu . Adam bana 1.75im demişti , ben 1.67 . Yine kısa gelmişti bana ama neyse hadi bir buluşayım demiştim . Geldi omuzlarımda . Yanlış mı ölçüyorlar , fark edilmez mi sanıyorlar nedir çözemedim .

Sorsan da sallıyorlar yahu . Adam bana 1.75im demişti , ben 1.67 . Yine kısa gelmişti bana ama neyse hadi bir buluşayım demiştim . Geldi omuzlarımda . Yanlış mı ölçüyorlar , fark edilmez mi sanıyorlar nedir çözemedim .

Yanlis ölcü hadi 2-3cm oynar en fazla ama 175 diyip 167 birinin omuzlarina gelmek yanliş ölçülmeyecek kadar fazla fark eder. 😂 Kısa oldugunu soylese görüşmezsin, en azindan gorusmeyi kapip orda kurtaririm diye dusunmus olabilir. Çok mantiksiz baska turlusu. Farkedilmemesi imkansiz 😂

Biz bir arkadasimla arkadasimin tanistirilacagi cocukla bulusmak icin otobuse bindik ve lise yeni bitmis yasimizdayiz.
Arkadasim otobuste midem bulaniyo deyip duruyordu
Heyecandandir diye teselli ediyorum
Sacma sapan guluyoruz vs derken
İnecegimiz duraga geldik
Cocuk durakta bekliyordu biliyorduk

Arkadasim duraga adimini atar atmaz adeta fiskirtmali kustu
Biz gulsek mi aglasak mi diye mala baglamisken cocuk dedi ki
O kadar mi kotuyum yuzume bakip kusulacak kadar asfhjj
Ahahah neticede bu sevimli karsilasma icin birbirlerine bir sans verdiler ama ayrildilar sonra
Biz hala o kadar mi kotuyum deyip guleriz

Bir baska olayimiz da soyle
Araciyla tanistirilan bir ciftin yaninda yine yanciyim
Gittik oturduk bi kafeye
Ama nasil sicak
Nasil bunaldim
Bir de yalniz birakmak istiyorum
Bu dusuncelerle aninda ayaga kalktim
Kalkar kalkmaz da çat diye bayildim
Kendime geldigimde beni lahmacun gibi masaya uzatmislardi ve limon kolonyasiyla ovup limon koklatiyorlardi ahaha
Totomu acmisim kadar utanmistim

Masadan kalkip dogrulunca kiza, Allah askina ben bayildim diye şeyapmayin ya oturun konusun, taniyin birbirinizi taniyin ya diye telkin ediyordum.

Bir daha kimseye yanci gitmedim sanirim
Gorevden azlettim kendimi adjjjg

Ahahaha yok canım benim de umumi tuvalete ayni şeyi yaptığım oldu doğa olayı sonuçta yapacak bisey yok.

Kusura bakmayın ayıp demişsiniz ama insanın dışarıdayken büyük tuvaleti geldiyse nereye yapacak? Ki ben ister büyük olsun ister küçük için olsun evimin dışında başka bir yerde tuvaletimi yapmaktan asla hoşlanmam, umumi tuvalet de kullanmamaya çalışırım ama insanın gelince mecbur kullanacak, nesi ayıp oluyor?

Şaka yaptım canım sonuçta tuvalet de onun için var.

Hahaahah valla öyle benim de erkek arkadaşım 1.75im diyip duruyordu o 1.75se ben de 1.68 varımdır diyordum meğer 1.70 falanmış

Hahaahah valla öyle benim de erkek arkadaşım 1.75im diyip duruyordu o 1.75se ben de 1.68 varımdır diyordum meğer 1.70 falanmış

Yanlis ölcü hadi 2-3cm oynar en fazla ama 175 diyip 167 birinin omuzlarina gelmek yanliş ölçülmeyecek kadar fazla fark eder. 😂 Kısa oldugunu soylese görüşmezsin, en azindan gorusmeyi kapip orda kurtaririm diye dusunmus olabilir. Çok mantiksiz baska turlusu. Farkedilmemesi imkansiz 😂

1.75 klasik cevapları demek ki :KK53:

Erkekler 165 Civari en az 10 cm ekliyor, Sanki anlaşılmayacak

Benim de Tinder’dan ciddi iki buluşmam oldu ve çok güzel geçti. Bazı sebeplerden dolayı olmadı. Üçüncü de olacaktı.. Bir şeyler hissetim, karşı tarafın türlü türlü bahaneleri.. Ek olarak düşünecekmişmiş.. Bir naz, bir cilve.. Ben de aramadım, o da aramadı..
Ben biraz ayarsızımdır, adamın k.çını tavan yaptırdım.. Benden kaynaklı yani:anne::anne:

Back
X