- 24 Mart 2019
- 2.975
- 4.149
- 133
- 38
Benim de tek aşkım hayallerimin erkeği boyum bir 1.75 falan demişti bana. Ama işin tuhaf kısmı geliyor şimdi , adamın boyu 1.75 değil 1.80 boyundaydi1.75 klasik cevapları demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de tek aşkım hayallerimin erkeği boyum bir 1.75 falan demişti bana. Ama işin tuhaf kısmı geliyor şimdi , adamın boyu 1.75 değil 1.80 boyundaydi1.75 klasik cevapları demek ki
Ay ben de hayatım boyunca umumi tuvaletlerde mokunu yapan insanları yargıladım. Dünyanın en saçma olaylarından biriydi bana göre 'yani cis tamam da toplu alanlardaki tuvaletlerde de sıcmazsınnn' derdim hep.
Sonra gecen ay sınavımın oldugu gün okulda cok sıkıstım ama yok böyle bi sey. Tutmaya calısıyorum falan olmuyo bi de sınav da uzun yaklasık 2 saat sürecek. Kafamda hesap yaptım eger gitmesem sınavın ortasında üniversiteyi terk etmeme neden olacak rezillikler yasanacaktı muhtemelen
İste hayatta bazen zor kararlar vermek zorunda kalırsın. Gittim s*ctım üniversitenin tuvaletinde O gün yasadıgım deneyimden sonra daha farkli bir insan olduguma inanıyorum.
Umumi tuvaletlerde s*canlar da insandır
Yaa başka bir konuda bunu dile getirmiştim. Yazım yanlışı yapan üyelerin linç edildiği bir sitede Tanzimat dönemi özenti aydınları gibi yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmayı gerçekten anlayamıyorum. İlişkilerden sosyal medyadan bahsedilirken çok yapılıyor burda feci görünüyor bence. Date love body first bilmem ne bu nedir arkadaş konuya gelirsek ilişkiler çok çok acayip bir hal almış. Erkeklerin pek çoğu kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor elimi sallasam ellisi havasında en tiplisinden en tipsizine kadar ki bunlar içinde bırak dört dörtlük adamı dört üçlük adam bile yok. Tipi güzel olan karakteri bozuk olur başka arızaları olur. Hadi tipe önem vermeyeyim iyi insan olsun dye seçersin hem tipsiz hem karaktersiz çıkar. Ooo bir anlatsam otuz küsür yıllık ömrüme sığan karaktersizleri…
bence de. her şey computer = bilgisayar gibi cuk oturan ve yerleşen, benimsenen şekilde çevrilemiyor ki.date kelimesinde hak veriyorum ama bazı tanımlar dünya çapında benimsendiği için beyin otomatik olarak onu kullanıyor bence.
geçen öğrendim artık fuckbuddy'lik kavramı bile alt kırınımlara sahip olmuş misal.
friends with benefits "fwb" diye bir şey çıkmış - sinemaya da gideriz, yemek de yeriz, sevişiriz de ama sevgili olmayacağız demekmiş.
bunu türkçeleştirince bir garip oluyor :)
aynısı lovebody, fuckbuddy için de geçerli.
Lilly der ki; iki numara vahşidir, kontrol edemezsinAy ben de hayatım boyunca umumi tuvaletlerde mokunu yapan insanları yargıladım. Dünyanın en saçma olaylarından biriydi bana göre 'yani cis tamam da toplu alanlardaki tuvaletlerde de sıcmazsınnn' derdim hep.
Sonra gecen ay sınavımın oldugu gün okulda cok sıkıstım ama yok böyle bi sey. Tutmaya calısıyorum falan olmuyo bi de sınav da uzun yaklasık 2 saat sürecek. Kafamda hesap yaptım eger gitmesem sınavın ortasında üniversiteyi terk etmeme neden olacak rezillikler yasanacaktı muhtemelen
İste hayatta bazen zor kararlar vermek zorunda kalırsın. Gittim s*ctım üniversitenin tuvaletinde O gün yasadıgım deneyimden sonra daha farkli bir insan olduguma inanıyorum.
Umumi tuvaletlerde s*canlar da insandır
bence de. her şey computer = bilgisayar gibi cuk oturan ve yerleşen, benimsenen şekilde çevrilemiyor ki.
şimdi faydalarla arkadaşlar denince tam anlamını veremiyor. ee buna daha başka ne denebilir türkçe'de? takıl, yat, kalk eğlen ama yüzüğü takma mı
fuckbuddy'e hiç girmiyorum zaten s.kiş arkadaşı denemeyeceğine göre yatak arkadaşı lafı da saçma duruyor.
date belki ilk buluşma denebilir ama date kelimesi flörtü kastediyor aslında yani tinderdan dertleşecek birini buldum, ahiretlik adayıyla ilk buluşma yapıyorum olayı yok sonuçta. geçen arkadaşın sevgilisi tinder açmış kıza da öylesine sosyalleşmek için açtım demiş. dedim ne sosyalleşmesi ya, ya seks ya da ilişki için o uygulamalar sosyalleşmek isteyen kursa mursa gider, tinder ne alaka. misal.
Ayy ortak arkadaşlarımız aracılığıyla biriyle tanışıp buluştuk, hemen evlilik lafı açmaya başladı. Ben hemen evlilik düşünmediğimi söyledim, asla ikna olmadı. Sonra bana yaklaştı ve dedi ki "madem evleneceğiz, bilmen gereken şeyler var. Ben ayak seviyorum bir de üstüme işenmesini".
Eşim ilk buluşmamıza alkollü gelmişti. Plansız bir buluşma olmuştu ama çok eğlenmistik. Sonra ertesi sabah kahvaltıda buluşalım diye çok ısrar etti ama çok içtiği için uyuyakaldı, kemeri yolda bağlamış. Ben de umudu kestim aramayınca, üzüldüm tabi. Sonra aradı işte bir panikle. Kahvaltıya da gittik gecikmeli olarak . Bu adam alkolik mi diye bir düşünmedim değil. İlk görüşte aşık olmasam belki ikinci buluşmaya hiç gitmezdim o durumda. Şimdi de ben diyorum kendine iki bira al da keyif yap diye. Durağan bir hayata geçiş yaptı beyimiz
mesela alkollüyken nasıl bir karaktere büründüğü benim için önemli bir kriterdir :) alkollüyken eğlenen insanları iyidir. kimisi tam tersi kabızın teki oluyor, hiç çekilmiyor.
Uff artık ne kadar abuk subuk şeyler çıktı ya. Böyle böyle sevginin, sadakatin, sevgililiğin, ailenin içini boşalttık ne diyim tebrikler .date kelimesinde hak veriyorum ama bazı tanımlar dünya çapında benimsendiği için beyin otomatik olarak onu kullanıyor bence.
geçen öğrendim artık fuckbuddy'lik kavramı bile alt kırınımlara sahip olmuş misal.
friends with benefits "fwb" diye bir şey çıkmış - sinemaya da gideriz, yemek de yeriz, sevişiriz de ama sevgili olmayacağız demekmiş.
bunu türkçeleştirince bir garip oluyor :)
aynısı lovebody, fuckbuddy için de geçerli.
Boşandıktan sonra bu erkeklere yüz verilmez kafasına girdiğim ve kendimi de kapattığım uzunca bir dönem olmuştu. O dönemde annem dışarıda iyi erkekler de var ve aslında erkekler daha çok huzuru ve rahat hissetmeyi arzu ederler demişti (hani kadın yalnız da idare eder ama erkekler buna daha muhtaç anlamında). Güvensizliğimin de etkisiyle uzun süre idrak edemedim annemin sözlerini ama sonradan yaptığım görüşmelerde anladım ki özgüvenli bir şekilde açık, güler yüzlü, rahat olmakla hafif davranmak arasında epey kalın bir çizgi var ve evet birçok erkek ilk gruptaki kadınlara çekiliyor, kendim de tecrübe ettim.Hayır, asla
Hiç bana göre değil ya gizemli gizemli takılmak. Taktik maktik , göstereyim de elletmeyim falan
Genelde ilk bulusmam bir yerde karşılaşmak, tanıştığım gün kilometrelerce yürümek, minnak minnak el kol temasları, yolda şarkılar söylemek, belki çimde uzanıp dizine yatırıp başını oksamak,birkaç km daha yürümek, saç okşamak, nihayetinde bir ilk öpücük almak falan...bu şekilde ilerliyor:)
İki taraf da oldukça açık oluyor, hisler vs belli. İlgi alaka duyduğun belli,o çekim belli... Sanmıyorum ki bir erkek 'ilk günden tüm heyecanı kaçtı,oynamıyorum artik' desin, onca flörtüm oldu, bir ayrılık konuşmasıni bile karşı taraftan duymadım bence (en azından benim çektiğim) erkekler de iletişime açık kızlara hasret durumda.
Hem kaçacan kovalayacan kıymete bineceksin de ne olacak ki? Öyle ya da böyle yakalamayacak mi madem yakalaninca oyun bitiyor, kaçmanın ne anlamı var ki
+1Bu arada konu süpermiş ama yanlış yere açılmış sanki. Burası BDV
Ahahaha efsaneydi buBiz bir arkadasimla arkadasimin tanistirilacagi cocukla bulusmak icin otobuse bindik ve lise yeni bitmis yasimizdayiz.
Arkadasim otobuste midem bulaniyo deyip duruyordu
Heyecandandir diye teselli ediyorum
Sacma sapan guluyoruz vs derken
İnecegimiz duraga geldik
Cocuk durakta bekliyordu biliyorduk
Arkadasim duraga adimini atar atmaz adeta fiskirtmali kustu
Biz gulsek mi aglasak mi diye mala baglamisken cocuk dedi ki
O kadar mi kotuyum yuzume bakip kusulacak kadar asfhjj
Ahahah neticede bu sevimli karsilasma icin birbirlerine bir sans verdiler ama ayrildilar sonra
Biz hala o kadar mi kotuyum deyip guleriz
Bir baska olayimiz da soyle
Araciyla tanistirilan bir ciftin yaninda yine yanciyim
Gittik oturduk bi kafeye
Ama nasil sicak
Nasil bunaldim
Bir de yalniz birakmak istiyorum
Bu dusuncelerle aninda ayaga kalktim
Kalkar kalkmaz da çat diye bayildim
Kendime geldigimde beni lahmacun gibi masaya uzatmislardi ve limon kolonyasiyla ovup limon koklatiyorlardi ahaha
Totomu acmisim kadar utanmistim
Masadan kalkip dogrulunca kiza, Allah askina ben bayildim diye şeyapmayin ya oturun konusun, taniyin birbirinizi taniyin ya diye telkin ediyordum.
Bir daha kimseye yanci gitmedim sanirim
Gorevden azlettim kendimi adjjjg
Bir lafı daha var erkekler metro gibidir birisini kaçırırsan diğeri gelirLilly der ki; iki numara vahşidir, kontrol edemezsin
Hahahaha bu efsaneeeBak varlık yokluk diyince aklıma geldi. Lise üniversite ve ilk görev yeri şeklinde yıllardır arkadaşım olan biri ben boşanınca dedi ki benim böyle bi niyetim vardı söylemeyimiştim. Gel dedi gönüller bir olsun samanlık seyran olsun. Maddi durumu da iyi değil. Bi şok oldum tabi ama tepki veremedim o da anlatıyor söyle olur böyle düzen kurulur. Sonra dedi ki bizim köye yerleşiriz senin arabayı satar düğün takılarını ekler bana iyi bi araba alırız.
Aslında uzak oturuyorsun demesi görüşmemen için yeterli. Takilmalik istiyor resmen.Ya biz sadece instagramdan takipleşiyoeuz arada da dm’den yazışıyoruz. Yani öyle beni tanıdığı yok. Otururken aslında uzak oturuyorsun vs dedi. Bi iki kere bizden olur gibi şeyler de söyledi ama Bunların maç eşliğinde olması beni sinir etti. Bide bana sıkıldın mı diye sordu bi kaç kere evet ben maç sevmiyorum dememe rağmen kapatmayıp maçla beni eş zamanlı idare etmeye çalıştı.
İyi yönünden bakmak gerek bence adam varlıklı, başarılı ve tuttuğunu koparan biri olduğunu varsayıyorum. Ev olduğu için gerilip işi batırmış sankim Bende de dümdüz sıradan bir herif az biraz iyi davrandım diye kendini bir halt sanıp tepeme çıktı, adam niteliksiz olunca bu kendini ne halt sanıyor diyorsun
Konuya geleyim bence bir daha buluşun, bunlar olmamış gibi yapıcaz diyin, kar kış bitince dışarda bir yere çağırın. Yok olmaz derseniz mesajınızı bekliyorum bana verebilirsiniz
Offf şimdi aklıma geldi. Bir ilk buluşmamda saatlerce otoparkta araba aramıştık.
Ya bunla Avm'de buluştuk, işte iki kahve içtik. Ben bırakayım dedi, tamam dedim hava soğuktu çünkü. Neyse indik -2'ye, büyük bir otopark gerçekten de. Bekliyorum, arabayı gösterecek diye. Ama bundan ses yok tabi.
Bu salak arabayı nereye park ettiğini unutmuş.
Oldu o zaman, ben kendim giderim de diyemedim, usulüme gelmedi. Tırım tırım araba aradık beraber. Hayır arabayı da bilmiyorum, şu mu bu mu diye diye içim kıyıldı resmen. Sonunda bulduk tabi.
Tabi bu zekada olan birini asla kaçırmadım, evlenirim ben bunla deyip sevgili oldum.
Ben de defalarca çok kişi tanıdım ve biri mi iyi gitmez birini de mi beğenmezsin… pes etmedim ve sonrası ilk görüşte aşk ve evlilik Olmaz olmaz biri oluverir ve diğerlerini unutturur. Bu konuyu görene kadar o kadar boşa güden zamanlarımı unutmuştum bile hiç yaşamamışım gibi. Siz de öyle olacaksınızBuyrunuz kepaze date anılarında ağlanacak halimize gülelim.
Şiddetle sonlanan değersizliği iliklerime kadar hissedip kendi ruh sağlığımı da kaybederek biten evliliğimden sonra toparlanma süreci. Yeni birileriyle tanışma fikrine hazır oluş ve birbirinden beter ilk buluşmalar.
Karşıma ya bi şekilde çok zengin ama kültürsüz, ya çok kültürlü ama dengesiz adamlar çıkıyor. Birileri öneriyor yok diyorum tanışmam. Bi şekilde ikna ediliyorum kılı kırk yarıyorum hadi diyorum yalnız ölecek halim yok. Her eve dönüşüm “şu geçen bi saatte tavan izleseydim” diye kendime söylene söylene oluyor.
Geçen hafta ilk defa bakın ilk defa heyecanlandığım biriyle tanıştım. O kadar iyi anlaştık ki içim içime sığmadı. Kızım dedim kırdın şeytanın bacağını. Adam 2 gün Mesajlar attı ertesi gün 5 dk bile olsa göreyim diye kıvrandı. 2 kere görüştük. 2. Görüşmeden sonra da yazdı. Çok mutlu olduğunu çok beğendiğini söyledi. Ben de tanıdığıma çok mutlu olduğumu söyledim. Onunla aynı hislere sahip olduğumu dile getirdim.
3. Gün kayıp
Baya kayıp. Whatsappta son görülmesi 20 saat önce storyme bakmış:) e noldu paşam dün iyi ki vardım?
Bugün işi gücü oldukça iyi baya da yakışıklı biriyle olumsuz hava şartları nedeniyle evinde oturduk. Çok ortak çevremiz olduğu için de yakın çevrenizin varlığına da güvenerek ilk defa birinin evine gittim. İlk defa.
Tv’de tenis maçı açık. Çok heyecanlıymış maç. Bana oyuncuları anlatıyor sistemi anlatıyor arada kişisel bi şeyler anlatıyor ve maça tekrar gömülüyor. Zaten aşırı gerginim. Ciddi bi şey konuşurken maça dönüyor derken ben de sorularına şakayla karışık cevaplar vermeye başladım cünkü bana odaklanmış biri yok karşımda gibi düşündüm sanırım bilmiyorum. Arada benden hoşlandığına dair şeyler söyledi ama bi gözü kaçta. Bi yerden sonra ben de ergene bağlayıp aptal aptal espriler yapmaya başladım. Kendimi tanıyamadım resmen. Ben onun maç izleyip bana da izlettirmesine bozuldum. O da benim şakalarıma bozuldu. Sonra da moraller bozuk kalktım. Kalkarken kusura bakma vs dedi ama inanılmaz mutsuz oldum. Hayatımın en en berbat date anısı olarak tarihe geçti.
Bu arada valla güzel kadınım. Tanışmak görüşmek isteyen çok oluyor ama bana Zeki adam lazım başka türlüsüyle olamam. O da az çok belli oluyor. Bi çoğuyla görüşmüyorum. Olur gibi gelip de görüştüklerim de böyle olunca çok moralim bozuluyor. Ben kendime göre birini bulup mutlu olamayacağım gibi hissediyorum.
Biz bir arkadasimla arkadasimin tanistirilacagi cocukla bulusmak icin otobuse bindik ve lise yeni bitmis yasimizdayiz.
Arkadasim otobuste midem bulaniyo deyip duruyordu
Heyecandandir diye teselli ediyorum
Sacma sapan guluyoruz vs derken
İnecegimiz duraga geldik
Cocuk durakta bekliyordu biliyorduk
Arkadasim duraga adimini atar atmaz adeta fiskirtmali kustu
Biz gulsek mi aglasak mi diye mala baglamisken cocuk dedi ki
O kadar mi kotuyum yuzume bakip kusulacak kadar asfhjj
Ahahah neticede bu sevimli karsilasma icin birbirlerine bir sans verdiler ama ayrildilar sonra
Biz hala o kadar mi kotuyum deyip guleriz
Bir baska olayimiz da soyle
Araciyla tanistirilan bir ciftin yaninda yine yanciyim
Gittik oturduk bi kafeye
Ama nasil sicak
Nasil bunaldim
Bir de yalniz birakmak istiyorum
Bu dusuncelerle aninda ayaga kalktim
Kalkar kalkmaz da çat diye bayildim
Kendime geldigimde beni lahmacun gibi masaya uzatmislardi ve limon kolonyasiyla ovup limon koklatiyorlardi ahaha
Totomu acmisim kadar utanmistim
Masadan kalkip dogrulunca kiza, Allah askina ben bayildim diye şeyapmayin ya oturun konusun, taniyin birbirinizi taniyin ya diye telkin ediyordum.
Bir daha kimseye yanci gitmedim sanirim
Gorevden azlettim kendimi adjjjg