Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Buyur canim her gun duzenli gel beraber zayiflayalim .
Canim benimde en boyuk hayalim tam zayifladigimi gormekdir insallah beraber zayifliyalim canim buyur her gun gel sende yaz bir birimizi qaza getirim tiyolar verelim bildiklerimizi bir birimizle paylasalim.

Bigun de tam 1 saat yurus yapdim evde kosu bandinda aralarda kosdum super spor oldu.
Sabahda acik havadada yurudum tam toplam atdigim addim 10332 addim
9 km de yuruş

Hem zayıflayıp hem güzelleşiyorsun desene
süpersin
yarın mı tartılıyoruz eğer öğleyse yarın tartılıp yazarım ve seninle maceramız başlar dün de bu günde biskivi yedim işte biraz yoğunluk var ama bu gün bitiyor öğlen yemeğe gidemeyince arkadaşla dayadık bisküvet çay.
işteyken daha rahat takipedebiliyorum evde küçük cadıdan telefonu alamıyorum ama o uyuyunca bakarım arada.
günlük menünerimi yazarım en düzenli hafta içi haftasonu çok aktif olamıyorum.
bi ara yeşil kahveden bahsetmişsin işe yaradımı bende geçenlerde markette gördüm aldım tadı pek güzel değil ama bağırsakları çalıştıracaksa şifa niyetine içerim
bide ben çok yorgun düşüyorum bu aralar sabah 1 fincan kahve içmeden kendime gelemiyorum akşam zaten pert oluyorum dün akşam sofradan kalktım masayı toplamadan kahve yaptım kendime anca gelebildimde birkaç işimi halllettim böyle olunca sporda yapamıyorum eliptik bisikletim var 3 hafta kullandım bir inceldimki çok iyiydi bıraktım şimdi başlıyamıyorum
çok uzattım galiba

Canım çok sağol ama tebrikler konu sahibesine
Bende anlatımını boş ve samimi buldum ..çok tatlı gerçekten
Ama bugün yok daha .nerde acaba?

Canim.benim.kusuruma bakmayin bugun hic ugrayamadim
Kuzum hoş yazacağıma boş olmuş...ayyy çok özür dilerim ..
Nolur bacilar kusuruma bakmayin yarin bol bol yazcam bu arada bugun kacamak yapdim

Kizlar beni yarin aff edin tartilmicam cunki karnim sisdi regil olcam olamiyorum agrilar falan var ayaklarimda odemde var bugunu yarina regil olcam.
Regil zamani su topluyor vicut.
O yuzden tartida artilari goruyorsam uzulurum uzumuze gelen hafta sonu tartilcam insallah

Merhaba kizlar naslsiniz bugun iwlerim cokdu giremiyorum bugun manti yapcam oda vaxt alici el oyalayicidir o yuzden kusra bakmayin

Offf kizlar bobreklerim fene agriyor.
Regil olcam agrisimi vurdu bobreklerime nedi agridan kivraniyorum.
Yada banyoyu yikarken ayaklarim ilsandi oyuzden sogukmu tutdu beni anlamadim .
Papatya falan demledim

kilom 81-82 arası

boyum 162

yemek yapmayı sevmiyorum.nasıl kendime ayrı diyet yemekleri yapacağım.hem de çok fazla yemek bilmiyorum.

konu sahibi çok güzel yemekler yapmışsın.

h e i d i hos geldin canim.
Bende yemek yapmayi seviyorum amma kendima vakit ayrip ozen godtererkden yemekler yapiyorum salatlar detoxsalar.
Bitgiler demliyorum anlayacagin hedefe catmak icin bunlar sartdir.
Canim resim atmasanda olur.
Sen yeterki azimli ol.
Gerisi kolaydir.ben her sabah uyandimi o gunun is kirfikin beynimde ciziyotum bugun bunu yapcam bunu pisircem o işi gorcem ev temzlicem falan filan ve o işleri icinde en onde sporumu saliyorum sporu hayatima en onemli vaacib bir sey kimi salmisim.
Nasil koca eve gelcek deye yemek yapmak sartdi bendede islerin icinde en onemlksi spordu mesela eve bir supurge cekdim daginiklari yigdimi cikiyorum kosu bandina 40
50 dakka yurusumu yapib indib daha sonra kalan islerden goruyorum.
Cunki evvel ileri horuyirdum yorgun bitgin dusuyordum diyordum ayol azacik ogurayim yv izlerdim aksam olurdu spor kalardi simdi sporu en onemli is kimi birinci yapiyorum

Reactions: s u
Kizlar yarindan itibaren 1 haftalik karabugday diyetine başlayalimmi .
Hep beraber.
1 hafta yapalim neticeuide hergun yazalim.ki ne kadar yedi neler yapdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…