- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- Konu Sahibi Gunel hesenzade
-
Buyur canim her gun duzenli gel beraber zayiflayalim .merhaba ben berna @Gunel huseynli uslubunu ve söhbetini çok beğendim çok eğlenceli anlatıyorsun
bütün sayfaları okuyamadım kaçırdığım ayrıntılar olabilir 25 kilo verdiğini şimdiki kilon 79 larda olduğun öğrendiklerim arasında sana yol arkadaşı olmak isterim
ben ise 169 boyunda 72 kiloyum
87 lerden düştüm ama 99 larıda gördüm
bir aralar 68 si görsemde o orda kaldı kısa sürdü çünkü 2. hamilelik başladı 2 kızım var 3 ve 5 yaşlarında
çalışıyorum tek derdim kilolar değil ev işleri düzen çalışınca ve 2 çocuk olunca ayrı dert hele anlayış kıtı kaynana kayınpeder cabası hele görümceleri kale bile almıyorum bunların yanında anlayacağın dertler çok aradan kiloyu çıkaralım dedik bu arada yaşım 34
süpersinHem zayıflayıp hem güzelleşiyorsun desene
Canim.benim.kusuruma bakmayin bugun hic ugrayamadimsüpersin
yarın mı tartılıyoruz eğer öğleyse yarın tartılıp yazarım ve seninle maceramız başlar dün de bu günde biskivi yedim işte biraz yoğunluk var ama bu gün bitiyor öğlen yemeğe gidemeyince arkadaşla dayadık bisküvet çay.
işteyken daha rahat takipedebiliyorum evde küçük cadıdan telefonu alamıyorum ama o uyuyunca bakarım arada.
günlük menünerimi yazarım en düzenli hafta içi haftasonu çok aktif olamıyorum.
bi ara yeşil kahveden bahsetmişsin işe yaradımı bende geçenlerde markette gördüm aldım tadı pek güzel değil ama bağırsakları çalıştıracaksa şifa niyetine içerim
bide ben çok yorgun düşüyorum bu aralar sabah 1 fincan kahve içmeden kendime gelemiyorum akşam zaten pert oluyorum dün akşam sofradan kalktım masayı toplamadan kahve yaptım kendime anca gelebildimde birkaç işimi halllettim böyle olunca sporda yapamıyorum eliptik bisikletim var 3 hafta kullandım bir inceldimki çok iyiydi bıraktım şimdi başlıyamıyorum
çok uzattım galiba
Nolur bacilar kusuruma bakmayin yarin bol bol yazcam bu arada bugun kacamak yapdimKuzum hoş yazacağıma boş olmuş...ayyy çok özür dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?