Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Akwam yemegim azacik sanki kolrili oldu.
1 d kepek ekmek kucuk kucuk dogradim tost makinesinde kurtdum uzerine salcali zsytin yagli sos hazirladim sarimsak yogurtla afiyyetle yedim.

Benim cocuklar bu yemegi cok sever de onlara yapanda canim cekdi dedim en azindan beyaz ekmekden yapib boll kalorri alacagima kucuk kepek ekek dilimyle de kendie yapdim.

Bugun yenede zdncefilli salatalikli detoxsumu yapdim ondan icdim.3 bardak falan olardi hala yarsi duruyo.
2 L su icilib hala davam ediyorumda.

Yarina yesil mercimek islatcam onu haslarim yerim yogurtla.
Yaninda da salata falan bence iyi olcak

Bugun iki kec yuruyerek kirese gidib geldim bugun spor yapmadim amma 6 km dan birazda fazla yurumusum.
Telfonumdaki pirogram adim sayar adimlarimi saymis tam tamina 7665 addim atmisim
Kiresde valideyin toplantisi vardi .
2 saatim.orda kecdi.
Giderkende yurudum donusdede cocuklari aldim acik hava yurus super oldu.

Kizlar demeli sisman halimla ben 10 dakka yol yuruseydim 1 saat kendie gelemezdim ter su olardim nefes nefese kalardim simdi o kadar kendimi aktif dinc hiss ediyorum ki sanki benim hala yerde verilecek kilomda yokdu zayif incecikimis kimiyim.
Kendimi o kadar hafif hiss ediyorum ki sanki 15 yasinda kizam.

Ay çok hoşsun canım ..ben de kızı okula götürüp getiriyorum ordan markete yürüyorum zaten bugün 9000 adım olmuş..haklısın kilo verdikçe hafifliyor insan.. bende salata yapmadım bugün..yarın telafi ederim bende bir çay demleyeceğim evde de yoruluyor insan​

Canim ya cay icdim iyi geldi cayima kekk atdim birde karanfil iyice dem aldi ohhh icdim super oldu.

Çok güzel canım..bende bugün yulaf ezmesi yapıyorum bakalım nasıl olacak..değişikli olsun dedim..
Sen haftalık mı tartılıyorsun?

meraba günel. buraya da yazaıp sana destek olayım. afiyet olsun. turşu cızzz
tuzlu olduğundan ödem yapar. bence taze biber yiyebilirsin. hatta tost makinesinde közleyince çok güzel oluyor..

Oglen menum .
Kizlar yesil.mercimegi aksamdan islatdim aabah hasladim suyun atdim birde su alib ustune ocaga koydum.
Ve kaynadi icine bulgur ve karabugday atdim kara istotda atdim altin kapadim 10 dakka demlendi super tatdi oldu.
Yaninda tursum ve salatam corbam

Afiyet olsun çok sağlıklı bir menü olmuş..karabuğdaydan salata yapmıştım ben önceden çok tok tutuyordu

merhaba ben berna @Gunel huseynli uslubunu ve söhbetini çok beğendim çok eğlenceli anlatıyorsun
bütün sayfaları okuyamadım kaçırdığım ayrıntılar olabilir 25 kilo verdiğini şimdiki kilon 79 larda olduğun öğrendiklerim arasında sana yol arkadaşı olmak isterim
ben ise 169 boyunda 72 kiloyum
87 lerden düştüm ama 99 larıda gördüm
bir aralar 68 si görsemde o orda kaldı kısa sürdü çünkü 2. hamilelik başladı 2 kızım var 3 ve 5 yaşlarında
çalışıyorum tek derdim kilolar değil ev işleri düzen çalışınca ve 2 çocuk olunca ayrı dert hele anlayış kıtı kaynana kayınpeder cabası hele görümceleri kale bile almıyorum bunların yanında anlayacağın dertler çok aradan kiloyu çıkaralım dedik bu arada yaşım 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…