Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Nasıl yağ bu canım ? Ben de mi yapsam ? Aynen çocukları okula bıraktım evi topladım yemek yaptım ..onlar pişince bende spor yapayım diyorum

@Defnella kiz
Saf zeytin yagina pul biber katdim koyu bir cam kavonuzda ikisini katib dolaba qoy arada sirada qariwdir.
Aslinda 15 gune hazir oluyo amma ben 15 gun bekleyemedim kiz hemen basladim.
Surdum strecle sardim ay bacaklarim karnim haril haril yaniyor.
Seluit aparir fazla yaglardan kurtulmaya yardim ediyor dogal biber yagi kendim yapdim.
Evde annemin ekdiyi kurutdugu biberleride yigdim kavanoza ve ustune yenede zeytin yagi ekledimara sira karisdircam ve rondodan kecircem sonra suzcem onuda daha sonra kulancam

Selülitlere iyi geliyor desene ..geçen baktım benim de inişli çıkışlı portakal kabuğu gibi..bende deneyeyim tarif için teşekkürler

Kiz sen benimle beraber yuru hele gor neler oyrenirsin benden kiz ben bosunami 25 kq verdim her halde bi seyler oyrene oyrene deneye deneye oyrendim

Oglen menum.
1 tike balik.
Yesillik.
Karabugday yogurtla pul biberli.
Biber tursusu.
Semizotu salati.
Menum bu ekemk yemedim.

Simdi bizim buralarin corbasi var dovga deye ondan icdim simdi pisirdim ohhh mis kimi oldu....
Bizim evde hepimiz bu corbayi bayila bayila iciyoruz...
Hem gundelik yemek evezine oluyor hem corba niyyetine oluyor diyetde olanlarda yer olmayanlarda..

Sizi bizim corba tarifimizi veriyorum yapin doya doya yeyin .
Dovğa .
Malzemeler.
1 demet ispanak.
2 d Dereotu.
2d Kişniş.
1 d maydonuz.
1 d nane
2 L yogurt
4 corba k pirinic
1 yumurta.
2 ç q un
Tuz...
Yesillikleri balaca balaca dograyiriz yikayiriz suyu suzulsun.boyuk bir tencereye Yogurtu yumurta un ekleyib cirpiyoruz topak kalamayacak icine suda ekliyoruz ayrana benziyor..
Pirincinide atiyoruz.
Pirinci 2 saat onceden kaynar suda islatiyoruz .
Tencereni ocaka koyalim surekle karisdiriyoruz kaynara dusenden sonra karisdirmayi hic burakmayalim.
Yesilikleri icine ekleyelim sonra karisdiralim pisdiyini icine tokulem yesilikler sarardigini gordukde anliyoruz.
Kizlar nanaeyi isterseniz ayrica dograyiriz pisene yakinda ekleye bilirsiz en son tuzunda atib ocakdan alalim ara sira karisdiriyoruz hazirdi nus olsun.....

Canim bizde bu corbaya cok yesilikler katiliyor evin bahcesinde agaclarin dibinde biten bazi bitgiler var ki oarda katiliyor mesala evelik yarpiz unuca yani sen kisnis tapbasan basqa yesiliklerle yap dereotun artik koyarsin olar biter

Sabahlariniz hep hayira acilsin.gunaydin canlarim.
Bu sabah oyandim 1 boyuk bardak suya maydonuz yarim.limon ekledim rondadan kecirdim icdim.
Daha sonra gojbery cayimi icdim
1 bardakda normal cay icdim cocuklari kirese apardim donusde yurdum 3000 adim atdim sabah sabah spor oldum 2 km yurus super oldu grldim eve kahvaltimi yapdim

Menum
1 d kepek ekmek torts m kizardim
1 yumurta qranit tavada yumurtasiz pisirdim.
1 b neskooffe sade aci .
4 zeytin 2 si yesil 2 de siyah.
1 yesil biber
1 salatalik.
Biber tursum vaz kecilmezim kilo verme sebebim.
Peynir keten tohmu serpdim azda corek otu.
Buda kahvaltim

Afiyet olsun yağlar erisin kas olsun inşallahbende kızımı okula bıraktım yürüyüşümü yaptım

Canim benim benim sabah acilandan aksama kadar oturmak yok bana bazdn bir kac sey yapiyorum cocuklara ayri kendime ayri bazen de esine ayri .
Corek borek tatli kik kurabiye hepsin kendim yapiyorum hazir sey asla alamam.
Canim sen beni gorsrn ev isleri yaparken sanki bana motor takmislar.
Bir dakka dayanmam bazende bakiyirum islerim yetmeyecek ak o zamanda evin icinde koşa koşa işlerimi goruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…