Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Oglen ki menum zeytin yagli yesil fasulye bir kac kasikda karabugday ve bulgur ekledim salatalik yesil sogan .
..
sporum....
6 km yurus kosu bandinda .
Simiye jadar 2 L su icdim.
Amma ogleden sonra bizdum ya kayisi receliyle cay icdim offf ya bir agzimi tutsaydim offfff neyse olan oldu artik

Dun ugrayamadim kisa ozet yapayim 1 saat fitnes pilates yapdim tabi bugun bacaklarda aci var cunki 1 aydi pilates yapmiyordum.
Aksamda 8 km yurus yapdim .
Amma tartida surpirizle karsilasdim bu kadar dikkat etmeye ragmen 77 den 79 kalkmisim bezdim ya kilo alib vermekden

Havalar cok sicak dun 1 saat yurus yapdim amma bugun yapamadim asri sicak var anca su iciyorum sabah domatesli menemen ogle yok ogleden aonra 6
7 yaprak sarma etli.
Bu asiri sicaklarda allah kolaylik versin bizim kimi kilimasiz havuzsuz denizsiz olanlara

canım merhaba
ne yaptın nasıl gidiyor?
fazla giremedim siteye telefonum bozuktu.
diyet devam ediyor mu?
kilo verebildin mi?
bu arada ben 4 kilo verdim

cayimin sekeri canim merhaba bu aralar dogru duzgun diyet falan yapamadim bi verdim bi geri aldim .
Sarimsax sirke kuru hazirladim bu hafta siki bir diyet yaparakdan o kurden zayiflamayi dusunuyorum senin adina sevindim bitanem 4 kilo iyi bir rakam ben bir verdim birde aldim yeniden 79 kq yam oysaki 77 idim

olsun yine verirsin.önce sağlık.dikkat et kendine.yavaş yavaş vermek en sağlıklısı zaten.o kürü bilmiyorum.araştıracağım netten mutlaka.gelişmeleri yazarsin.girdikçe takip ederim bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…