Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

sabah klasik yöntemlerle başladım işte,kepek ekmek ,yumurta zeytin peynir salatalık domates falan işte.

karabuğday ney ki.ben onu bilmiyorum.

aslında 15-2o gündür bir şeyler yapmaya çalıştım ama çok açlık hissediyorum.

kalorilere dikkat edicem.yağ ekmek şekere dikkat edicem.tuzu yerim bişolmaz :)

ama şimdi eşimle dışarı çıkıcaz gezicez yemek de yeriz .ilk günümde bozucam yani

kahvaltıyı 9,5-10 da yapmama rağmen ve de 1 litre su içtim.

şimdi acıktım.yulaf ezmesini sütle mikrodalga da pişirdim tarçın attım yiyorum şu an...

çok acıkıyorum ben..

h e i d i canim benim buyuk marketlerde var sokda miqrosada
A 100 de falan kara bugday var.
Al sende basla insani tokda tutuyor acmiyorsunda superdi yogurta ye

Reactions: s u
Afiyet olsun canım..bende yaklaşık 10 kilo verdim 3 ayda ..devam ediyorum işte ..bu iş istikrar gerektiriyor valla

Reactions: s u
eşimle gezdik yemek de yedik valla.ama ekmek az yedim salatımı yedim ve içecek su içtim.

cezerye falan aldık.şeker canım isterse onu yerim.

bir de canan karatyın ''beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi'' kitabını aldım.okuycam bakalım.

canım merhaba kusura bakma nolur
benim midem rahatsızlandı başladığımı bozmak zorunda kaldım.ama ne bozma pogacalar kekler kisirlar
internetimdede sorun var sürekli giremiyorum siteye.
girdikçe sayfani takip edeceğim mutlaka.
umarım herkes istediği kiloya kavuşur
tekrar başlayacağım insallh en kisa zamanda senin paylasimlarindanda faydalanirim.

Menumu payalasayim hemencik.
2 d salam .
1.kucuk kepek ekmek kizarmis.
Aci bibre tursum.
2 d peynir corek ogu serpdim.
4 zeytin .
5 turp.
Maydonuz dereotu.
1 kase yogurtlu karabugday ve ciha kadim .
Sade kahve 1 b su.
Sabah oyanan kimi karisik bitgi cayim vardi 1 bardak icdim icine gofbery cayimi atmisdim.
Ardindan 1 fincan yesil kahve

Himmmmm bu arada menumu cix gore bilersiz amma gun boyu anca karabugday yogurt yeyecem ve kecen sene bu diyetle baya irellemisdim

burdayım haftasonları girmiyorum. ben yazarım buraya da çok şükür motivem iyi Rabbim bozmasın inş.
Hep iyi ol canim benim
Sende karabugday al
Kiz karabugday diyetinde halsizlik asla yasamiyorsun .
Diyet yaparkende bir terfdende demirin artiyor yani kansizlik vars akanida cokaliyor karabugday kan huclelerini artiriyor kani temizleyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…