Beraber zayıflayalım

Sevindim canım bir sıkıntı yokmuş
İnşallah ta olmaz
Dedim bu kadın yazar kesin bişey oldu

İnşallah canım başarırsın yeterki hazim olsun ve kafada bitiyor
Biz bayanlar ne kadar zayıflarsak okadar çıtı pıtı görünürüz kendimize değer kıymet verelim
insanlarda bize değer kıymet versin

Günaydınlar , ben tartıldım veee 83.1 geldim iyi gitmiş valla keşke her hafta böle gitsede bian önce ilk hedef 75 görsem.Asıl hedefim tabiki 60.

Günaydınlar , ben tartıldım veee 83.1 geldim iyi gitmiş valla keşke her hafta böle gitsede bian önce ilk hedef 75 görsem.Asıl hedefim tabiki 60.
Evet iyi gidiyorsun ama sabırsız olma gittikçe daha çok gider kilolar
Bir ay sonra bak fit anneler olmuşuz

Evet iyi gidiyorsun ama sabırsız olma gittikçe daha çok gider kilolar
Bir ay sonra bak fit anneler olmuşuz
İnşallah canım , ben biraz acelede ediyorum tabii ama dediğin gibi aceleye gerek yok sağlam ilerlemek önemli.Daha 2 ay bile olmadı 4 gün sonra olcak doğum yapalı ama insan korkuyo hep öyle kalacakmış gibi

İnşallah canım , ben biraz acelede ediyorum tabii ama dediğin gibi aceleye gerek yok sağlam ilerlemek önemli.Daha 2 ay bile olmadı 4 gün sonra olcak doğum yapalı ama insan korkuyo hep öyle kalacakmış gibi
Evet canım seni anlıyorum bende çok sabırsızdım bir haftada 10kilo gitsin diyeama sen çabuk verirsin emziriyordan yediklerinin yarısından fazla süte gider sen dikkat et gelecek haftalarda daha çok verirsin

Evet canım seni anlıyorum bende çok sabırsızdım bir haftada 10kilo gitsin diyeama sen çabuk verirsin emziriyordan yediklerinin yarısından fazla süte gider sen dikkat et gelecek haftalarda daha çok verirsin
Evet haklısın dikkat etmek yeterli gerçekten , inşallah hep birlikte çıtı pıtı olcaz

Kızlar merhaba bende katılmak istiyorum size. Ben 10 gündür kendimce bir şeyler yapıp 88 den 84.4 düştüm.

Dün sabah 82,8 geldim pazartesi yine tartı yapcam .
Sende durumlar nası
Bende 62yim şuan ama dün börek yedim birtane bugün kahvaltı yapmadım sadece bir kase mercimek çorbası içtim şimdi Türk kahvesi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…