Beraber zayıflayalım

İyi akşamlar hanımlar
Bugün neler yaptınız?

Klasik kahvaltı , meyve ve gün kurusu süt ayrı ayrı ara öğün gibi fırsat buldukça
Akşamda 4 gibi tavuklu mantar sote ve 4-5 yk bulgur pilavı.
Az öncede kavun yedim acele acele

Ütü başlamıştım 15 dkda uyandı , mutfak öylece duruyo , ütü yarım kaldı duruyo.
Bende böle sizde nevar neyok

Ütü başlamıştım 15 dkda uyandı , mutfak öylece duruyo , ütü yarım kaldı duruyo.
Bende böle sizde nevar neyok
Bende sabah kahvaltı dan sonra bebeğimi arabasına koydum iki saat yürüyüş yaptım evin işleri 4te bir kase nohut çorbası 5kaşık pirinç pilavı yeşillik sonrada bol sıvı

Bende sabah kahvaltı dan sonra bebeğimi arabasına koydum iki saat yürüyüş yaptım evin işleri 4te bir kase nohut çorbası 5kaşık pirinç pilavı yeşillik sonrada bol sıvı
Benim 7 yaşında bı kızım daha var b nle birlikte oda yürümek zorunda kalmasa bende yürürüm.Artık okullar açılınca okula bırakıp yürüyebilir

Benim 7 yaşında bı kızım daha var b nle birlikte oda yürümek zorunda kalmasa bende yürürüm.Artık okullar açılınca okula bırakıp yürüyebilir
Benim de 4ve 5yaşlarında paşalarım var kıreş e gidiyorlar haftanın 3günü
Burda da okullar kapandı kıreşler açık

Selam kızlar , şimdi kahvaltı yapabildim kahvemi içiyorum.Benimki uyudu bakalım kaç dk sürer.Ev işlerim çok bugün fırsat buldukça yazarım

Allah bağışlasın inşallah , yaşları çok yakın çok zor oluyodur
Amin canım hepimizin kilerini allah acısını göstermesin
Bazen zor oluyor ama anneler herzaman güçlülerdir
Oğlanların arasında 14ay var kızım da 3yıl var abisiyle arasında

Mutsuz anne kız ses sedan çıkmıyor
İnşallah bir sorun yoktur

Selam hanımlar bugün neler yaptınız?

Selamlar , benim temizlik yemek ve bebişle geçti hep.
Sabah yine klasik kahvaltı yeşillikli , 2 gün kurusu. Arada meyve yedim armut ve kayısı. Akşam , salata 3-4 kaşık kadar kepekli makarna ve biraz tavuk.Ara süt biraz kakao ekliyorum sonra yine armut biraz leblebi.
Yarın inşallah güzel bı gün olsun , benim bebiş az önce uyudu bende hemen yatcam iyi geceler diliyorum

Selamlar , ben şimdi kahvaltı yapabildim kahvemi içiyorum ama bebiş durmuyo yine. Fırsat buldukça yazarım galiba 2 kişi kaldık

Selamlar , ben şimdi kahvaltı yapabildim kahvemi içiyorum ama bebiş durmuyo yine. Fırsat buldukça yazarım galiba 2 kişi kaldık
A.s bende paşaları kıreş e gönderdim kahvaltı yaptık şimdi kızıma kahvaltı yediriyorum dükkana gidecem akşam 8de eve geliyorum

Ben yarın tartılmayı düşünüyorum çünkü bayram sabahı erkenden kayınvaldelere geçme durumu olabilir tartılmaya fırsatım olmaz diye.İnşallah güzel gitmiştir .Eylüle okullar açılana kadar hedefim 75 olmak.sonra 65 ve 60 son olarak Ben daha önceki doğumumda başardım ve yine yaparım inşallah eminim.2 çocuklu çıtı pıtı bı anne olmak güzel olcak

Mutsuz anne kız ses sedan çıkmıyor
İnşallah bir sorun yoktur
Merhabalar 2 gündür uygulamaya giremiyorum kusura bakmayın kızlar biraz işlerim vardı zaman ayırıp da giremedim inanın önce sonra ev çocuklar ve bayram temizliği vs alışveriş hiç telefonla uğraşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…