- 11 Haziran 2022
- 115
- 4
- 13
- Konu Sahibi mutsuz anne
-
Sancısımı var acabaSelamlar , ben sabah 5'ten beri ayaktayım benim bebiş uyumuyo bugün hiç ya
Ayakta ve kucakta gezmek istiyoSancısımı var acaba
Bende öyle yaptım inanki gece boyunca öyle rahat yattım ki vücudumun yorgunluğu ağırlığı geçtiSancısımı var acabaRezene çayı ve tane kimyon u kaynat bebeğine birer kaşık içir sende iç ikiniz rahat uyursunuzAyakta ve kucakta gezmek istiyo
Bende sabah kahvaltı dan sonra bebeğimi arabasına koydum iki saat yürüyüş yaptım evin işleri 4te bir kase nohut çorbası 5kaşık pirinç pilavı yeşillik sonrada bol sıvıÜtü başlamıştım 15 dkda uyandı , mutfak öylece duruyo , ütü yarım kaldı duruyo.
Bende bölesizde nevar neyok
Benim 7 yaşında bı kızım daha var b nle birlikte oda yürümek zorunda kalmasa bende yürürüm.Artık okullar açılınca okula bırakıp yürüyebilirBende sabah kahvaltı dan sonra bebeğimi arabasına koydum iki saat yürüyüş yaptım evin işleri 4te bir kase nohut çorbası 5kaşık pirinç pilavı yeşillik sonrada bol sıvı
Benim de 4ve 5yaşlarında paşalarım var kıreş e gidiyorlar haftanın 3günüBenim 7 yaşında bı kızım daha var b nle birlikte oda yürümek zorunda kalmasa bende yürürüm.Artık okullar açılınca okula bırakıp yürüyebilir
Allah bağışlasın inşallah , yaşları çok yakın çok zor oluyodurBenim de 4ve 5yaşlarında paşalarım var kıreş e gidiyorlar haftanın 3günü
Burda da okullar kapandı kıreşler açık
Amin canım hepimizin kilerini allah acısını göstermesinAllah bağışlasın inşallah , yaşları çok yakın çok zor oluyodur
A.s bende paşaları kıreş e gönderdim kahvaltı yaptık şimdi kızıma kahvaltı yediriyorum dükkana gidecem akşam 8de eve geliyorumSelamlar , ben şimdi kahvaltı yapabildim kahvemi içiyorum ama bebiş durmuyo yine. Fırsat buldukça yazarım galiba 2 kişi kaldık
Merhabalar 2 gündür uygulamaya giremiyorum kusura bakmayın kızlar biraz işlerim vardı zaman ayırıp da giremedim inanın önce sonra ev çocuklar ve bayram temizliği vs alışveriş hiç telefonla uğraşamadımMutsuz anne kız ses sedan çıkmıyor
İnşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?