- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
- Konu Sahibi mutsuz anne
İnşallah teşekkürlerİnşallah hayırlısı ile olur , hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkürlerİnşallah hayırlısı ile olur , hoşgeldin
Makarna yerine ben pilav tercih ederdim süt olsun diye ama 6,7kasik ve bol salata
Merhaba ben de katılabilir miyim size? 1 .68 boyum . Kilom da 73Ben ikinci hamileliğimde 2aylıktı bebeğim bir ayda10kilo vermiştim
Aslında geç verilen kilo koruyucu oluyor erken verilen kilo tekrar geliyor
Merhabalar , tabiki hoşgeldinMerhaba ben de katılabilir miyim size? 1 .68 boyum . Kilom da 73
Tatbikide hoşgeldinizMerhaba ben de katılabilir miyim size? 1 .68 boyum . Kilom da 73
GünaydıııııınnnGünaydın hanımlar
Selam , ben bı ara çok çok önceden 9 yyıl olmuştur içiyodum ama olmazsa olmaz değilse içme bencediyette 3 ü bir arada içebilir miyiz acaba 1 bardak
Teşekkür ederimTatbikide hoşgeldiniz
Teşekkür ederim . Peki tam olarak neler yapıyorsunuz? Tartı günleriniz fln var mı yoksa benim gibi her an tartıda misiniz?Merhabalar , tabiki hoşgeldin
Selam , pazartesi günü tartı günümüz , gün içinde fırsat buldukça yazmaya çalışıyoruz.Akşam menüyü paylaşımı yapmaya çalışıyoruzTeşekkür ederim . Peki tam olarak neler yapıyorsunuz? Tartı günleriniz fln var mı yoksa benim gibi her an tartıda misiniz?
Anladım çok iyi. Benim bir oğlum var 10 aylık. 65le hamile kalıp 72 ile doğurdum, doğumdan 20 22 gün sonra 61 kilo olmuştum tam ideal kilomdu. Kemikleri iri omuzları geniş biriyim o yüzden 60 iyi duruyor bende . Ama gel gör ki emzirme döneminde her emzirmeden sonra kendimi ödüllendirmekten yemek yemeyi kendime hak görmekten 73 e çıktım. Hedefim 65 öncelikli olarak. Umarım başarabilirim. Hem kaloriye dikkat edip hem 16/8 if yapmayı planlıyorum inşallah.Selam , pazartesi günü tartı günümüz , gün içinde fırsat buldukça yazmaya çalışıyoruz.Akşam menüyü paylaşımı yapmaya çalışıyoruz
Allah bağışlasın inşallah , bebeğin 10 aylık oyüzden diet ve spor rahatlıkla yapıp istediğin kiloya rahatça düşersin merak etme , benim henüz 2 aylık olduğu için ve 2 . sezeryan ancak ıvır zıvır börek kek yemeyerek dikkat ederek vermeye çalışıyorum.Anladım çok iyi. Benim bir oğlum var 10 aylık. 65le hamile kalıp 72 ile doğurdum, doğumdan 20 22 gün sonra 61 kilo olmuştum tam ideal kilomdu. Kemikleri iri omuzları geniş biriyim o yüzden 60 iyi duruyor bende . Ama gel gör ki emzirme döneminde her emzirmeden sonra kendimi ödüllendirmekten yemek yemeyi kendime hak görmekten 73 e çıktım. Hedefim 65 öncelikli olarak. Umarım başarabilirim. Hem kaloriye dikkat edip hem 16/8 if yapmayı planlıyorum inşallah.
Hii zor senin durum evet. Emzirme engel oluyor ama hamurisi ekmek tatlıyı kesince bile çok farkeder eminimAllah bağışlasın inşallah , bebeğin 10 aylık oyüzden diet ve spor rahatlıkla yapıp istediğin kiloya rahatça düşersin merak etme , benim henüz 2 aylık olduğu için ve 2 . sezeryan ancak ıvır zıvır börek kek yemeyerek dikkat ederek vermeye çalışıyorum.
Aynen , kestim zaten tüm işe yaramayan sağlıksız birşeyler yemeyi.İnşallah çok etkili olurHii zor senin durum evet. Emzirme engel oluyor ama hamurisi ekmek tatlıyı kesince bile çok farkeder eminim
Zumba ya da Leslie yap bence gerçekten kilo verdiyor. Su tuketimiyle tabi.Aynen , kestim zaten tüm işe yaramayan sağlıksız birşeyler yemeyi.İnşallah çok etkili olur
Bende vakit buldukça öyle yapmayı düşünüyorumZumba ya da Leslie yap bence gerçekten kilo verdiyor. Su tuketimiyle tabi.