- 11 Haziran 2022
- 115
- 4
- 13
- Konu Sahibi mutsuz anne
Çok seviniyorum eski tişört lerim rahatlıkla oluyor bana Ama hedefim 5kilo daha vermekAyyy benim hamile kaldığım kilom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok seviniyorum eski tişört lerim rahatlıkla oluyor bana Ama hedefim 5kilo daha vermekAyyy benim hamile kaldığım kilom
Benim vermem gereken 20 kilom var ve kendime 5 ay verdim.kızım tam 2 aylık oldu ve 1 ay sonra normal diyete başlayabilecek tabii ağır olmayan.İnşallah Eylül'e kadar 75 olursam bu şekilde dikkat ederek gerisi kolay olcak gibi geliyoÇok seviniyorum eski tişört lerim rahatlıkla oluyor bana Ama hedefim 5kilo daha vermek
3 çocuk 3 doğum kolaymı hiçAslında ben nasıl kilo alıyorum bilmiyorum tatlı şeyler yemem şeker asla hayatımda kullanmış değilim ekmek yemem hamur işleri ayda bir defa Yerim
Üç çocuktan sonra zor veriliyor galiba
siz rahatlıkla kilo verirsiniz emzirme dönemi olduğu için akşam 6dan sonra çay su bitki çatları içerseniz ekmek keserseniz ayda rahatlıkla 7,8kilo verirsinizAyyy benim hamile kaldığım kilom
Ben ikinci hamileliğimde 2aylıktı bebeğim bir ayda10kilo vermiştimBenim vermem gereken 20 kilom var ve kendime 5 ay verdim.kızım tam 2 aylık oldu ve 1 ay sonra normal diyete başlayabilecek tabii ağır olmayan.İnşallah Eylül'e kadar 75 olursam bu şekilde dikkat ederek gerisi kolay olcak gibi geliyo
İnşallah, akşam yemeği 5 -6 gibi yemeye çalışıyorum , sonrasında 1 bardak süt meyve filan mümkün olduğunca sağlıklı ve ölçülü beslenmeye çalışıyorumsiz rahatlıkla kilo verirsiniz emzirme dönemi olduğu için akşam 6dan sonra çay su bitki çatları içerseniz ekmek keserseniz ayda rahatlıkla 7,8kilo verirsiniz
Benceee
Sadece dikkat ederek mi , ben 2 aydır 15 kilo gitti doğum kilosu ama bu ay başladım dikkat etmeyeBen ikinci hamileliğimde 2aylıktı bebeğim bir ayda10kilo vermiştim
Aslında geç verilen kilo koruyucu oluyor erken verilen kilo tekrar geliyor
Evet dikkat ettim hamur işi ekmek asla yemedim akşam ları su çay içtim amaSadece dikkat ederek mi , ben 2 aydır 15 kilo gitti doğum kilosu ama bu ay başladım dikkat etmeye
Evet dikkat ettim hamur işi ekmek asla yemedim akşam ları su çay içtim ama
Emzirme döneminde fazlasıyla kilo verilir dikkat edilirse ve okilolar geri alınmıyor
Bebeğiniz daha küçük 6ay sonra daha içten emer ve kilo kaybın olur ama şu anda çorba sebze yeşillik bol yiyin ekmek yemeyin sütünüz bebeğinize yetsin mesela 5,6kaşık bulgur pirinç pilavı yiyin çok süt yapar
Pilav ,keepkli makarna ve ne yemek yaptıysam yiyorum.aralarda gün kurusu , kuruyemiş , meyve ekliyorum.Bende ıvır zıvır börek kek gibi şeyler buay başladım böylede devam etcemEvet dikkat ettim hamur işi ekmek asla yemedim akşam ları su çay içtim ama
Emzirme döneminde fazlasıyla kilo verilir dikkat edilirse ve okilolar geri alınmıyor
Bebeğiniz daha küçük 6ay sonra daha içten emer ve kilo kaybın olur ama şu anda çorba sebze yeşillik bok yiyin ekmek yemeyin sütünüz bebeğinize yetsin mesela 5,6kaşık pilav pirinç yiyin çok süt yapar
Normal pilav yiyebilirsin bebeğin çok küçük kepekli onuda zayıflatır diye düşünüyorumPilav ,keepkli makarna ve ne yemek yaptıysam yiyorum.aralarda gün kurusu , kuruyemiş , meyve ekliyorum.Bende ıvır zıvır börek kek gibi şeyler buay başladım böylede devam etcem
Aynen çokta severim ama pekmezli suyu yapmıyodum denerim.Yeşilçay icebilirmiyim onu bilmiyorumBulgur pilavı 6kaşık yanına bol salata acayıp süt yapar akşamları yatmadan bir bardak pekmez li su yapıp için bebeğinize ve size çok faydası olur doğumda sonra demir eksikliği çok oluyor pekmez kan yapar ve iyi gelir
Tam buğday makarnadan yiyorum ama öyleyse normal yerimNormal pilav yiyebilirsin bebeğin çok küçük kepekli onuda zayıflatır diye düşünüyorum
Makarna yerine ben pilav tercih ederdim süt olsun diye ama 6,7kasik ve bol salataNormal pilav yiyebilirsin bebeğin çok küçük kepekli onuda zayıflatır diye düşünüyorum
Tam buğday makarnadan yiyorum ama öyleyse normalNormal pilav yiyebilirsin bebeğin çok küçük kepekli onuda zayıflatır diye düşünüyorum
makarna yerine bulgur pilavı yiyin süt yapar bol salataylaTam buğday makarnadan yiyorum ama öyleyse normal
Aynen çokta severim ama pekmezli suyu yapmıyodum denerim.Yeşilçay icebilirmiyim onu bilmiyorum
Tam buğday makarnadan yiyorum ama öyleyse normal yerim