- 11 Haziran 2022
- 115
- 4
- 13
- Konu Sahibi mutsuz anne
Bende 65başladım 63 geldimMesajınıza cevap veremedim 81 ile başladım tartışa 77 geldim siz tartıldınız mı
Bir hafta da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 65başladım 63 geldimMesajınıza cevap veremedim 81 ile başladım tartışa 77 geldim siz tartıldınız mı
Tebrik ediyorum güzel vermişsinBende 65başladım 63 geldim
Bir hafta da
Teşekkür ediyorum güzel gerçekten mutlu oldum 1 haftada çok iyi bende sizi tebrik ediyorum devammTebrik ediyorum güzel vermişsin
Ama mesela dün fazla yediyseniz
Bugün hafif bişeyler yerseniz dün yediklerinizin yerine geçer
Ben öyle yapıyorum
Evet pes etmek yokTeşekkür ediyorum güzel gerçekten mutlu oldum 1 haftada çok iyi bende sizi tebrik ediyorum devamm
Bu arada bir hafta damı 4kilo verdinizMesajınıza cevap veremedim 81 ile başladım tartışa 77 geldim siz tartıldınız mı
Evet öyle oluyor Pazartesi beraber başladık bende kilo fazla ya size göre belki ondan çok gitmiştirBu arada bir hafta damı 4kilo verdiniz
Benimde hedef 68Evet pes etmek yok
Benim hedefim 55olmak
Boyunuz KacEvet öyle oluyor Pazartesi beraber başladık bende kilo fazla ya size göre belki ondan çok gitmiştir
Merhaba hoşgeldiniz aramızaMerhabalar, bende katılmak isterim aranıza.2 ay önce 2.sezeryan doğum yaptım.63 ile hamile kaldım ve şuan 85.5 cumartesi bende ıvır zıvır börek çörek kestim.Dikkat etmeye başladım.Cumartesi tekrar tartilcam bakalım inşallah veririm güzel
Benim boyda 1.68Boyunuz Kac
Bende 155
Zaman ayırıp yazarsan seve seve iki kişi kaldık katılıyoruz diyen çok oldu ama ondan sonra yazan yokMerhabalar, bende katılmak isterim aranıza.2 ay önce 2.sezeryan doğum yaptım.63 ile hamile kaldım ve şuan 85.5 cumartesi bende ıvır zıvır börek çörek kestim.Dikkat etmeye başladım.Cumartesi tekrar tartilcam bakalım inşallah veririm güzel
Teşekkür ederim, inşallah birlikte güzel vercezMerhaba hoşgeldiniz aramıza
Merhaba , her fırsatta yazarım.Ben istediğim kiloya düşene kadar buradayımZaman ayırıp yazarsan seve seve iki kişi kaldık katılıyoruz diyen çok oldu ama ondan sonra yazan yok
Pazartesi tartılma günüMerhaba , her fırsatta yazarım.Ben istediğim kiloya düşene kadar buradayım
Hangi gün kilo bildirimi yapılacak ,
Pazartesi tartı günümüzMerhaba , her fırsatta yazarım.Ben istediğim kiloya düşene kadar buradayım
Hangi gün kilo bildirimi yapılacak ,
Tamam canım hadi bakalımTamamdır öyleyse bende yarın sabah tartı bildiririm , yarından itibaren de yedik içtiklerim
Tamam canımGünaydın kızlar , ben tartı yapamadım bebiş uyuyodu tartıda orda giremedim uyanır diye.Bende pazartesi sizlerle bildirim artık