• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayıflayalım

Bende 65başladım 63 geldim
Bir hafta da 👍🏻🤩
Tebrik ediyorum güzel vermişsin
Ama mesela dün fazla yediyseniz
Bugün hafif bişeyler yerseniz dün yediklerinizin yerine geçer
Ben öyle yapıyorum☺️

Tebrik ediyorum güzel vermişsin
Ama mesela dün fazla yediyseniz
Bugün hafif bişeyler yerseniz dün yediklerinizin yerine geçer
Ben öyle yapıyorum☺️
Teşekkür ediyorum güzel gerçekten mutlu oldum 1 haftada çok iyi bende sizi tebrik ediyorum devamm 👍😍

• Beğen
Reactions: fam
Merhabalar, bende katılmak isterim aranıza.2 ay önce 2.sezeryan doğum yaptım.63 ile hamile kaldım ve şuan 85.5 😔 cumartesi bende ıvır zıvır börek çörek kestim.Dikkat etmeye başladım.Cumartesi tekrar tartilcam bakalım inşallah veririm güzel

Merhabalar, bende katılmak isterim aranıza.2 ay önce 2.sezeryan doğum yaptım.63 ile hamile kaldım ve şuan 85.5 😔 cumartesi bende ıvır zıvır börek çörek kestim.Dikkat etmeye başladım.Cumartesi tekrar tartilcam bakalım inşallah veririm güzel
Merhaba hoşgeldiniz aramıza

Zaman ayırıp yazarsan seve seve iki kişi kaldık katılıyoruz diyen çok oldu ama ondan sonra yazan yok 😊👍

Tamamdır öyleyse bende yarın sabah tartı bildiririm , yarından itibaren de yedik içtiklerim ☺️

• Beğen
Günaydın kızlar , ben tartı yapamadım bebiş uyuyodu tartıda orda giremedim uyanır diye.Bende pazartesi sizlerle bildirim artık tartıyı🙃

• Beğen
Back