Çok şükür benim saç dökülmem yok denecek kadar az canım o konuda hiç sıkıntı yaşamadım.Bakımlardan dolayı kırıklarım şu an yok düzleştirici vs. kullanmamanın da olumlu etkisi var tabi.Beslenmeye gelince çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama bol su içmeye dikkat ediyorum lavanta çayı içiyordum saç için o da iyi geliyor canım ama bende sivilce yaptı bıraktım o yüzden
Bu arada ben sana gratis ve watsons dedim ama okuduğun yerde var mı canım benim baya küçük bir yerdi de okuduğum ilçe hiçbir şeyi bulamazdımVitamin falan bol bol tüket canım sadece saç değil genel anlamda faydalı :)
Yksek ihtimalle sağlıklıdır saçların :)
Bu arada ben sana gratis ve watsons dedim ama okuduğun yerde var mı canım benim baya küçük bir yerdi de okuduğum ilçe hiçbir şeyi bulamazdım
Ay vallahi benim de aynı öyleydiBurdakilere watsons gratis dersem futbolcu sanırlar sen düşün :
Ay vallahi benim de aynı öyleydihatta sapsarı saçlarım varken uzaylı görmüş gibi bakarlardı bana o kadar değişik insanları vardı
Anlattıkların bana da yabancı gelmiyor canım demek ki bu kafada insanlar her yerde varBenimde simsiyahken saçlarım öyle bakıyorlardır..
Birde simam sanırım yabancılara benziyor (Rus falan değil) bi çok kişi durdurup
-Nerelisin sen Türk değilsin dimi demişti
Dahda garip bakarlardı..
Birde göçmenlik var aslen onu öğrenen yabancı diyorlardı
Anlattıkların bana da yabancı gelmiyor canım demek ki bu kafada insanlar her yerde var
Çok bir fark yok canım uzun bir süre troid bende de var.. Nasıl bir bakım uyguluyosun? ben en son agustos ayinda saclarimi kestirmistim o zamandan beri 15 cm uzadi hic bir bakım yapmadan simdi yaza kadar 10 cm uzasin istiyorum troidle alakasi ne kadar bilmiyorum ama bende sac uzamasinda bi sıkıntı olmuyoİlk foto ağustos'un 25'ine ait..
İkincisi 19 mart'a ait
Çok bir fark yok canım uzun bir süre troid bende de var.. Nasıl bir bakım uyguluyosun? ben en son agustos ayinda saclarimi kestirmistim o zamandan beri 15 cm uzadi hic bir bakım yapmadan simdi yaza kadar 10 cm uzasin istiyorum troidle alakasi ne kadar bilmiyorum ama bende sac uzamasinda bi sıkıntı olmuyo
Kızlar bakım için kullandıklarım ısırgan otunu sınamekının içine katıyorum ayrıca burda olmayan lavanta ve sinameki de var :)
kızlar pazartesi sacimi boyadim az once baktım cok az 1 mm kadar beyazlarim görünüyo ise yaradı demekki.. beyazlarimi gördüğüme hic bu kadar sevinmemistim
aynen valla bende oyle her gun bakıyorum cikmismi diye gorunmesede ben zorla görüyorumBende geçen gün erkek arkadaşıma diyorum..
-Millet dibi gözükse feryat figan bende bi davul zurna eşliğinde oynamadığım kalıyor
Canım anlaşılan senin saçların baya hızlı uzuyor :)aynen valla bende oyle her gun bakıyorum cikmismi diye gorunmesede ben zorla görüyorum
Saclarim uzuyo ama istediğim 2-3 ayyda 10 cm :)Canım anlaşılan senin saçların baya hızlı uzuyor :)
Böyle giderse bence uzar,inşallahSaclarim uzuyo ama istediğim 2-3 ayyda 10 cm :)
İnşallah yaaaBöyle giderse bence uzar,inşallah
canım sinemakiyi nasıl uyguluyorsun ekstra bişe katıyormusun içine ??