beyaz sabun da boya akıtıyor tatlım
ben siyahımı öyle akıttım gördüğün gibi kahverengi oldu
Canım aynı gerçekten yapısı.Boyu da aynı orada düzleştirdiğim için öyle durmuş canım normalde göğsümün hemen altında dediğin gibiAynen canım.
İnce ve kabarıyor..
Aynı hizada mı yani saçlarımız ?
Benim göğsümün hizasında yani öne aldığımda tam göğsümün sonuna geliyor seninki daha uzundu sanki bi önceki fotoda ?
sert olmaz olur muuPeki sert yapmadı mı saçlarını ben ondan çekiniyorum çünkü benım saçım çabuk dolaşıyo zor açılıyo valla sabunla iyice berbat olur diye düşündüm canım
Canım aynı gerçekten yapısı.Boyu da aynı orada düzleştirdiğim için öyle durmuş canım normalde göğsümün hemen altında dediğin gibi
Tamam tatlım aklımda olsun sinamekiyi bıraktıktan sonra sabun kullanmaya başlayabilirimsert olmaz olur muu
ama tabı sampuan+ krem yap sonrasnda canm
Arkadan aynı duruyor canım neyse birkaç cm lafı olmaz aramızdaBenimki sanırım senden kısa benimki düzleştirincede göğsümün orda çünkü
Arkadan aynı duruyor canım neyse birkaç cm lafı olmaz aramızda
Ay saçla kafayı bozmazsak iyiO bikaç cm çok önemli ama ya
Ay saçla kafayı bozmazsak iyiBen o kadar takıntılıyım ki saçımı beğenmediğim için kendimi çirkin hissediyorum saçımı hep toplayasım geliyo zaten rengini istediğim gibi yapayım çıtçıt alıcam uzayana kadar kullanıcam
Ben yaklaşık 3 senedir saç kestirmek için kuaföre gitmedim üniversite zamanımda ev arkadaşım keserdi şubat ayında da kendim kestimBen kafayı yedim zaten..
Yurtta saç derdi olan bana geliyor
Envayi çeşit şeyler var ama uzamıyorrr uzamıyor uzamıyorrrrrrrr
İstediğim gibi uzamıyorr
Şubatın başında boyadım saçlarımı şimdi dibine baktığımda 2 cm bişey uzamış ..
Ben daha fazla istiyorummm
Bananeeee bananeeeee
Benim şaçlarım önceden tam belimdeydi..
V kesim perçemli falan..
Yıllarca öyle kullandım bundan 3.5 yıl önce bi kestirdim.
Kürek kemiklerimin hizasında dahada belimi göremedi zavallı saçlarım
Hep uzuyor kesiyorum, kestiriyorum..
Son 1.5 yıldırda kuaföre gitmiyorum kesimi ben hallediyorum
Ya aslında uzar ama kırık takıntım var..
Gördüm mü dayanamıyorum
İşte en son boyadan sonra bş kere kırık aldım şimdi tutuyorum kendimi
Ben yaklaşık 3 senedir saç kestirmek için kuaföre gitmedim üniversite zamanımda ev arkadaşım keserdi şubat ayında da kendim kestimSenin gibi benim de saçlarım belimdeydi ve çok sağlıklıydı boya oryal derken en son koptu saçlarım bu hali aldı şükür daha kötü bir sonuç olmadı sadece ensemden kopan saçlarım var o da benim hatam sürekli oryal yaptım dip boyamı bile onunla yapıyodum ayy yakıcakmışım beynimi neredeyse.Hiç bakım falan da yapmadım öyle kupkuru saçı kullandım ama şimdi aklım başıma geldi tabi mecburiyetten
Şimdi yeni bir şey öğrendim saçı boyamadan veya oryal gibi işlem yaptırmadan önce hindistan cevizi yağı sürersek bir saat önceden saç çok az yıpranıyormuşTam dinlediğim şarkıya uygun bi mesaj..
Hepp sonradan gelirrr aklım başıma hep sonradan sonradannn
Benim geçen yıl şaçlarım simsiyahtı..
Kızıl kahve aşkına oryalle açtım..
Olmadı falan baya hengame yaşadık..
En sonunda öndeki saçlarımın dibi tahriş olmuştu
Şimdide ne kadar zekice(!) yollar izlemişim ben öyle diyorum
Biri görse beni akıl hastanesine yatırır
Şimdi yeni bir şey öğrendim saçı boyamadan veya oryal gibi işlem yaptırmadan önce hindistan cevizi yağı sürersek bir saat önceden saç çok az yıpranıyormuş
Tabi canım geç olsa da olsun belkı benım gibi akıllanmazsın yine saçını açmayı düşünürsün falan diye aklında olsunOnu ben herhangi bi yağ diye duymuştum ama oryalden sonra duyduğumdan saçıma olan oldu
Tabi canım geç olsa da olsun belkı benım gibi akıllanmazsın yine saçını açmayı düşünürsün falan diye aklında olsun
Canım maşallah hiç üşenmeden yazmışsın harikasınBende çok akıllanmadım ya bu saç renginden kumrala dönmeyi isticek kadar manyağım
Sonra saçımın olabilicek hali gözümün önüne geliyor dur !! diyor dur bi saçın rahat kalsın ! diyorum.
Ve durdum..
Ya ben son 4-5 aydır hep bitkisel şampuanlar kullanırdım içine de bi ton yağ karışım falan atardım..
Ama saçım bahar gibi değil bo.k gibi kokardı veya hiç kokmazdı
Ben açımı topladığımda ve sonra açtığımda o yayılan kokuyu özlediğimden gittim blendax aldım dün..
Sırf koksun diye..
Kırık saç uçları için yazandan ama şampuan saç uçlarına sürülmez ama en zararsız olanı o gibi gözüktü
Kokuya kurban oldum..
Şimdide diyorum ki içine çamterebentin atayım sonrada kokusu nolucak diyorum kafamın içinde savaş var şuan.
Ama uzasında istiyorum..
Birde ben aralıktan beri mecitefendi sarımsaklı şampuanını kullandım içinede bişeyler attım.
Saç kremide kullanıyordum onunda içine badem ve argan yapı attım nolur nolmaz diye
Ama saçlarım kazık gibi oluyordu..
Saçımı ben erkek arkadaşımın evinde veya yurtta topuz yaparım..
Fix Türk kızı itemi yani
Sonra açtığımda sanki uçlarına sprey sıkmışım gibi bakımsız ve sert olurdu mutlaka yıkayarak veya saç kremiyle açardım..
E o durulanmayan saç krelerinden bi kere boca ettim açılsın diye sonra yağlı gibiydi tüm gün saçlarım delirdim..
Bu şampuanı almamdaki amaçlardan biride oydu yani..
Bitkisel denillen nalet şeyin pek etkisi olmadı halbuki başlarda ne güzeldi..
Şimdide böyle oldu..
Sorum şu ki ;
Sence ben şimdi napayım ?
Canım maşallah hiç üşenmeden yazmışsın harikasınİlk olarak topuz yaptığında uçları sert oluyorsa aynı sorun bende de var.Olması da normal gibi çünkü saçı büküyoruz birşeyler yapıyoruz tokaya sıkışıyo halıyle kırılıyo.Ben şampuanların içine katılan şeylerin çok fazla yararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta birkaç dakika beklıyor saçımızda yıkıyoruz.Ben duştan sonra durulanmayan saç spreyi kullanıyorum urban care pembe serisi yumuşacık yapıyor saçı da nemlendiriyor.Çok fazla karıştırmışsın sen baya şey kullanmışsın Ne yap biliyor musun sana gerçekten en uygun olan şampuanı,bakımı seç ve istikrarlı bir şekilde onu kullan faydasını anca öyle görürsün bence.Biz ne kadar çok bakım yaparsak kafamıza ne kadar çok şey sürersek daha iyi olur diye düşünüyoruz ama saçlarımız hava almıyor bu sefer bir anda küsüp uzaması yavaşlıyor.Yani ben kendimden yola çıkarak bunları yazdım :) Ben en son 2014 temmuzda oryal sürdüm saçıma şimdi de haziranda yine açtırmayı düşünüyorum aradan 1 sene geçmiş olacak neredeyse acaba kopma olur mu korkum var biraz sence olur mu
watsons,gratis ikisinde de var canım.Saçlarım şu an güçlü mü değil mi bilmiyorum kiFayda etse istikrar sağlarım ya ama etmiyor
Saçların şuan güçlüyse olmaz ama değilse malesef ki olur
-
Sen ssaç kremini nerden alıyorun urban care olanı ?
watsons,gratis ikisinde de var canım.Saçlarım şu an güçlü mü değil mi bilmiyorum kiKuaföre danışmam lazım sanırım bu konuda :/
Çok şükür benim saç dökülmem yok denecek kadar az canım o konuda hiç sıkıntı yaşamadım.Bakımlardan dolayı kırıklarım şu an yok düzleştirici vs. kullanmamanın da olumlu etkisi var tabi.Beslenmeye gelince çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama bol su içmeye dikkat ediyorum lavanta çayı içiyordum saç için o da iyi geliyor canım ama bende sivilce yaptı bıraktım o yüzdenAynen..
Veya saç dökülmelerin nasıl ?
Kırıkların ne durumda?
Nasıl besleniyorsun ?
Bunlar sna ciddi anlamda bilgi verir..
Kuaförler genelde para tuzağı gibi bişey herşeye saçın sağlıklı diyor..
-L.nn bu saçın neresi sağlıklı diyesin geliyor ama inanıyorsun sonra