- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
bende o ampüllerin hepsi varİnan öyle alıştım ki hiç koymuyo artıkAma ben içine lavanta da atıyorum sanırım kokusunu hafifletiyor canım sen de öyle yap bir tutam da lavanta at bir de öyle dene bakalım
Canım zeytinyağı hint yağı badem yağı argan yağı gerçekten harika yapıyor saçı ben de çarşamba günleri bunu uyguluyorum yağların hepsini ısıtıyorum ve öyle bakım yapıyorum benim saç uçlarım sertti şu an yumuşacık.Sen düzleştirici falan uyguluyor musun?Eğer öyleyse onlardan vazgeçmen lazım çünkü saça bir yerden bakım yapıyoruz ama ısıyla yakıyoruz hava almasını engelliyoruz...bende o ampüllerin hepsi var
zeytinyagının ıcınde bıraz ısıtıp sursem saçlarıma faydası olur mu dersin
canm çok sık uygulamıyorum düzleştirici.. ara da birCanım zeytinyağı hint yağı badem yağı argan yağı gerçekten harika yapıyor saçı ben de çarşamba günleri bunu uyguluyorum yağların hepsini ısıtıyorum ve öyle bakım yapıyorum benim saç uçlarım sertti şu an yumuşacık.Sen düzleştirici falan uyguluyor musun?Eğer öyleyse onlardan vazgeçmen lazım çünkü saça bir yerden bakım yapıyoruz ama ısıyla yakıyoruz hava almasını engelliyoruz...
ben de ayda en fazla 2 defa düzleştiriyorum.Canım sen şimdi neler uyguluyorsun saçına ve ne sıklıkla yapıyorsun?canm çok sık uygulamıyorum düzleştirici.. ara da bir
arada bir de fön cektırıyorum düzleştiriciden daha az zarar verıyor diye
ben aslnda uzun suredır bır sey yapmıyorumben de ayda en fazla 2 defa düzleştiriyorum.Canım sen şimdi neler uyguluyorsun saçına ve ne sıklıkla yapıyorsun?
Sanırım sinamekiyi de kokusundan dolayı yapamıyosun :)ben aslnda uzun suredır bır sey yapmıyorum
yaptıgımda ıse zeytınyagını ısıtıp kullanıyorum sacıma
duşta şampuanladıgımda tırnaklarımla masaj yapıyorum kan akışı gerceklessın dıye
ve dustan cıkarken soguk suyla duruluyorum
evet yaSanırım sinamekiyi de kokusundan dolayı yapamıyosun :)
Ben de iş çıkışımda aktara gidicem bugün o fiyto denen şampuandan alıcam.Canım entele otunu denedin mi sen? Bak ben onu kullandım 2 sene önce içine de sadece badem yağı katmıştım hiç koku falan yoktu ve baya iyi uzatıyor sadece dikkatlı kullanmak gerekıyor zehirli bitki oldugu içinevet ya
gecen sene yapıyodum
şimdi fön cektırırken kuaforum hala koktugunu soyluyomıdem bulanıyo o bemiksten vallahı
vaktım olsa aktara gıdıcem alcagım çok şey var
ama vaktım yok
kullanım şeklini yazsana bi canmBen de iş çıkışımda aktara gidicem bugün o fiyto denen şampuandan alıcam.Canım entele otunu denedin mi sen? Bak ben onu kullandım 2 sene önce içine de sadece badem yağı katmıştım hiç koku falan yoktu ve baya iyi uzatıyor sadece dikkatlı kullanmak gerekıyor zehirli bitki oldugu için
Tabi canım yazayım.Ben aktara gittim entele otu istedim pahalı bir bitki 10 gramını 15 tlye almıştım galiba geçmiş zaman pek hatırlamıyorum canım aldım birde fısfıs aldım aktardan sonra 2 bardak su 2 bardak elma sirkesiyle kaynattım.Ama bu kaynatmada kullandığım kabı sadece entele için kullanabılıyoruz canım yemek vs. baska bir sey için asla kullanılmıyor aklında olsun.20 dakika kadar kaynatıyodum sonra soğuyana kadar demlenmeye bırakıyodum.Sonra içine çok az badem yağı atıp diplerime uyguluyodum 4-5 saat bekletip yıkıyodum.kullanım şeklini yazsana bi canm
vaktım oldugunda gıdıcem carsıya ınsallah
kaç ay kullandın tatlımTabi canım yazayım.Ben aktara gittim entele otu istedim pahalı bir bitki 10 gramını 15 tlye almıştım galiba geçmiş zaman pek hatırlamıyorum canım aldım birde fısfıs aldım aktardan sonra 2 bardak su 2 bardak elma sirkesiyle kaynattım.Ama bu kaynatmada kullandığım kabı sadece entele için kullanabılıyoruz canım yemek vs. baska bir sey için asla kullanılmıyor aklında olsun.20 dakika kadar kaynatıyodum sonra soğuyana kadar demlenmeye bırakıyodum.Sonra içine çok az badem yağı atıp diplerime uyguluyodum 4-5 saat bekletip yıkıyodum.
Rica ederim ne demek canımkaç ay kullandın tatlım
anlattıgın ıcın saol
ayda 4 cm çok iyi yaaRica ederim ne demek canımben sadece 1 ay kullandım 1 ayda 4 cm uzatmıştı sonra yağlarla devam ettim canım bir süre sonra tamamen bıraktım sadece watsonstan aldığım bir şampuanım var argan yağlı onunla devam ettim ve çok harika yaptı saçlarımı tavsiye ederim adı live clean argan oil
Evet zaten elimdeki sinameki bitsin enteleye başlıcam tekrardan canım şimdi sinameki saç rengini de açıyor diye işime geldi biraz da ondan kullanıyorum yoksa entele candırayda 4 cm çok iyi yaa
Canım seninle saçlarımızın boyu aynı hatta yapısı da aynı gibi duruyor benım saçlarım ince telli ve kabarık şu an öyle mi senin de?İlk foto ağustos'un 25'ine ait..
İkincisi 19 mart'a ait
beyaz sabun da boya akıtıyor tatlımEvet zaten elimdeki sinameki bitsin enteleye başlıcam tekrardan canım şimdi sinameki saç rengini de açıyor diye işime geldi biraz da ondan kullanıyorum yoksa entele candır
Canım seninle saçlarımızın boyu aynı hatta yapısı da aynı gibi duruyor benım saçlarım ince telli ve kabarık şu an öyle mi senin de?
Peki sert yapmadı mı saçlarını ben ondan çekiniyorum çünkü benım saçım çabuk dolaşıyo zor açılıyo valla sabunla iyice berbat olur diye düşündüm canımbeyaz sabun da boya akıtıyor tatlım
ben siyahımı öyle akıttım gördüğün gibi kahverengi oldu