Saç Uzatma Yöntemleri Pınar'ın Saç Uzatma Günlüğü ♡

Arkadaslar şimdi çektim bu saçımın şuan ki hali uzamış mı bilemem ama daha 1 hafta oldu :KK76:

Eklentiler

• 20160705_120337.jpg
    20160705_120337.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 226
Tatlım ilk sayfada yazdığımı yapıyorum suyu maskesi falan aynı şey benim için bu arada cam terebentin ve sinameki ikiside saçı kurulan şey senin saçımın ondan oyke olduğuna inanıyorum öptüm :KK15:

Tatlım ilk sayfada yazdığımı yapıyorum suyu maskesi falan aynı şey benim için bu arada cam terebentin ve sinameki ikiside saçı kurulan şey senin saçımın ondan oyke olduğuna inanıyorum öptüm :KK15:
Kızlar benim saçım genelde geç uzar. Şuan 40 gün olmuştur 1 parmağı geçkin (en olarak tabi) uzamış düzensiz de olsa yaptım ama haftada 1 katı olan Hindistan cevizi yağı sürdüm diplerime ve uçlarıma tavsiye ederim

Tamam canim sen ne dersen o dax almadım bayramdan sonra gratis ne zman açık olursa o zaman koşarak alcam
Tatlım bak bide şey soğan kürü dökülmeyi kesiyor diyolar ama bende kesmedi dökülmesi gitsin istiyosan bende karanfil kürü ise yaratmıştı 10 karafili kaynatarak yapiliyo araştır istersen bide bakım yağları her zaman ilk kullanimlarda dökülme yapar diye biliyorum saçlarının güçlenmesini istersen de akşamdan saçına sacina saf zeytinyağı sur sabaha kadar beklet yani ben öyle yapıyorum. Kırık olacağını sanmam tabi ona da iyi geleceğini düşünüyorum Hindistan cevizi yağını da araştırıcam 1 hafta için de kullanıp kullanamayacağımı söylerim

Once sıcakla yaptım sonra soğuk suyla iki türlüde olmadı tararken döküldü baya hardallı karışım çok acayip karınca çekiyor.

Bak canım ben sana nasıl yıkicağını ablatıyım sen bi dahakine böyle yap yine olmazsa bırakırsın.

Bak şimdi öncelikle kafanı öne eğ ve ılık suyla (sıcak su olmasın sakın yoksa yumurta pişer kafanda) durula bi süre 2 dk falan sonra saçlarına saç kremini boll booll dök ve tara bi güzel sonra duşun altında da yıka hardalın hepsi de çıkıcak sonra 2 defa da şampuanladın mı ohh miis hiç bişey kalmaz :halay: Ben hardal maskesi yapıyorum ve baya bi faydasını görüyorum 1 ayda 3 cm falan uzama gördüm bu ay

Bak canım ben sana nasıl yıkicağını ablatıyım sen bi dahakine böyle yap yine olmazsa bırakırsın.

Bak şimdi öncelikle kafanı öne eğ ve ılık suyla (sıcak su olmasın sakın yoksa yumurta pişer kafanda) durula bi süre 2 dk falan sonra saçlarına saç kremini boll booll dök ve tara bi güzel sonra duşun altında da yıka hardalın hepsi de çıkıcak sonra 2 defa da şampuanladın mı ohh miis hiç bişey kalmaz :halay: Ben hardal maskesi yapıyorum ve baya bi faydasını görüyorum 1 ayda 3 cm falan uzama gördüm bu ay

Tamam denerim ama benim kafamı falan yakmadı :KK43:

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın
Başka yerde yapın reklamınızı bıktık sizden

Kızlar ben tatildeydim pek bakım yapamadım sadece haftada 1 saf zeytinyağı sürdüm kafama. Dün de Dax Supergro aldım fiyati 35 tl idi Gratisten buldum. Saçlarımı Uzattığını bir kerede anlayamam ama dökülmesi acayip azaldı. Ben şok. Dökülme problemi olanlar kesinlikle alsın. Ben akşamdan sürüp sabah yıkadim haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum tavsiye ederim . Çok beyendim kjkjk :KK15: Bide saçımın son halini atiyim Uzama var mı yok mu tam bilemem ama daha önümüzde 2 ay var. Daha bakımlı 2 ay !! :21:

Eklentiler

• 20160719_100802.jpg
    20160719_100802.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 188
Evet düzenli bi şekilde yapmayı başaramasda sonuç benim için çok başarılı. 18 günde yaklaşık 2 parmak Uzama var
Hardal kuru gerçekten ise yarıyor.
Plan :pazartesi : Hicbisi
Salı : Akşamdan DAX sürüp sabah yıka
Çarşamba : Hicbisi
Perşembe: Hardal Kuru
Cuma : Hicbisi
Cumartesi : Hicbisi
Pazar : Akşamdan DAX sürüp sabah yıkama.

X