valla maşallah çok güzel saçların canım :) Bakım yaparsan uzaması da hızlanır kırık yokmuş nasıl olsa :)Canim evet saclarim uzun ve saglikli kirigim cikigimda yok :) ama normal bir sekilde uzuyor 3 ayda 10 cm daha uzasin istiyorum
valla maşallah çok güzel saçların canım :) Bakım yaparsan uzaması da hızlanır kırık yokmuş nasıl olsa :)
İnşallah uzar canım benim saçlarım 3 ayda 6 cm falan uzadı düzleştirici falan kullanmadım ama benım saçlarım baya yıpranmıştı boya ve oryalden dolayı belki normalde daha hızlı uzardı bu kadar bakıma :)Ayy insallah uzar canım yaa hic belime kadar uzatmiyodum benim saclarim 3 yil once ensemdeydi 3 yilda uzadi bu kadar 3 ayda 10 cm benim icin hayal :)
saçlarını nasıl öyle gürleştirdinnnn :Oaaa buldummm :)
ikinsi foto şimdiki hali kızlar
Ben de sacimi her bir buçuk iki ayda bir boyuyorum. Benim beyazim cok ama hic orial yaptirmadim.. kimse de yaptirmasin ya yazik oluyor guzelim saclara. Bir kere deneme amacli enseden 3-4 tutam actirmistim 15 dakika durdu paketler saclarim koptu iyiki komple actirmaya.kalkmadim kel kalicakmisim :)İnşallah uzar canım benim saçlarım 3 ayda 6 cm falan uzadı düzleştirici falan kullanmadım ama benım saçlarım baya yıpranmıştı boya ve oryalden dolayı belki normalde daha hızlı uzardı bu kadar bakıma :)
canm benım saçlarım kısa olmasına ragmen çok gürsaçlarını nasıl öyle gürleştirdinnnn :O
Ben sinameki kürü yapıyorum sadece pazar günleri içine bemiks,bepanthane,evin ampul ve badem yağı bir tutam da lavanta koyuyorum.Onun haricinde çarşamba günleri de sıcak yağ bakımı yapıyorum.Yeni bir tane şampuan aldım keratin bakımı benim saçlarım baya yıpranık olduğu için.Ben bundan 2 sene önce entele otuyla uzatmıştım saçlarımı baya işe yaramıştı ama bu sene sinameki baya içime sindi nisanın sonunda ilk kürümü tamamlıcam sonra 2 hafta ara vericem bakalım uzamam nasıl olucakEvet kizlar birbirimize destek olalim yaptigimiz uygulamalari paylasalim uzasin saclarr :)
Anladım tatlım ben ıslak olduğunu fark edemedim ondan baya şaşırdım maşallah gür saçların varmış:)canm benım saçlarım kısa olmasına ragmen çok gür
bi şey ypmıyorum ozel olarak
ki zaten birinci fotoda ıslak saçlarım ıkıncısınde kuru
profildeki sensen çok güzelsin maşallah:)Anladım tatlım ben ıslak olduğunu fark edemedim ondan baya şaşırdım maşallah gür saçların varmış:)
Yani 1 aydir kullaniyorsun degilmi uzama oldumu canim olduysa kac cm uzadi haftada 1 - 1bucuk cm diyenleri gordumBen sinameki kürü yapıyorum sadece pazar günleri içine bemiks,bepanthane,evin ampul ve badem yağı bir tutam da lavanta koyuyorum.Onun haricinde çarşamba günleri de sıcak yağ bakımı yapıyorum.Yeni bir tane şampuan aldım keratin bakımı benim saçlarım baya yıpranık olduğu için.Ben bundan 2 sene önce entele otuyla uzatmıştım saçlarımı baya işe yaramıştı ama bu sene sinameki baya içime sindi nisanın sonunda ilk kürümü tamamlıcam sonra 2 hafta ara vericem bakalım uzamam nasıl olucak
Benim canım çok teşekkür ederim o senin güzel görüşün:) Hoşbuldum,önceden saçlarım profilimdeki gibiydi çok sıkıldım ve kızıl kahve-çikolata kahve gibi renklerle 3 defa boyadım ve pişman oldum şimdi eski halini özlüyorum bana ancak sarı yakışıyor bunu anladımprofildeki sensen çok güzelsin maşallah:)
ben de bu renge benzer bi renk denemiştim oryalle açtırmıştım
ama gelgelelim ki beyaz tenli değilim ve yakışmadı
tekrar sıyaha boyamıstım ve oryal saçımı mahvetti.. şimdi de ne çok sağlıklı ne de dogru duzgun uzamıyor
bu arada sitemize hoş geldin:)
Canım inan kı ben hiç ölçmedim şöyle söyleyeyim en son saç boyamı ocakta yaptım ilk haftasında daha sonra hiç boyamadım bakımlara baslayalı da 1 ay oldu ve saçlarım ocak ayından bu yana 6 cm kadar uzamışYani 1 aydir kullaniyorsun degilmi uzama oldumu canim olduysa kac cm uzadi haftada 1 - 1bucuk cm diyenleri gordum
neden ekrar sarıya dönmuyosun canmBenim canım çok teşekkür ederim o senin güzel görüşün:) Hoşbuldum,önceden saçlarım profilimdeki gibiydi çok sıkıldım ve kızıl kahve-çikolata kahve gibi renklerle 3 defa boyadım ve pişman oldum şimdi eski halini özlüyorum bana ancak sarı yakışıyor bunu anladım
Dönücem zaten canım karar verdim bakımları hazirana kadar devam ettiricem en azından saçlarım toparlar kendini hem kafamdaki şu iğrenç rengi akar biraz resmen diplerim kızıl kahve ortaları kumral uçları da koyu bakır saçlarım baya tuhaf halde ilk önce hepsini kumral yaptırıcam sonra uçlarımı sarı yanı aynı profilimdeki eski halim gibi yaptırıcam inşallah istediğim gibi de olurneden ekrar sarıya dönmuyosun canm
sinamekinin kokusuna nası dayanıyosun canm yaaDönücem zaten canım karar verdim bakımları hazirana kadar devam ettiricem en azından saçlarım toparlar kendini hem kafamdaki şu iğrenç rengi akar biraz resmen diplerim kızıl kahve ortaları kumral uçları da koyu bakır saçlarım baya tuhaf halde ilk önce hepsini kumral yaptırıcam sonra uçlarımı sarı yanı aynı profilimdeki eski halim gibi yaptırıcam inşallah istediğim gibi de olur
İnan öyle alıştım ki hiç koymuyo artıksinamekinin kokusuna nası dayanıyosun canm yaa