Beraber İsveç diyeti yapalım mi ??? 13 günlük 😊

Merhaba arkadaşlar kilom 84
101 kilodan geldim. Yolum daha uzun 7 li rakamlar görmek istiyorum benim le İsveç diyetini 13 gün yapacak kizceler bekliyorum
Yas 28
Boy 1.62
Kilo 84
Hedef 65
Bekar
22 Eylül Nisa’n var 🙈🙈🙈🙈🙈
Iyi günler abla bende size katilabilir miyim belimden rahatsız olduğum için 3 aydır yattim çok kilo aldım veremiyorum

2 gun geride kaldi diyette
Bugun 67.900 geldim :halay:
Dun 68.400 gelmistim 500 gr vermisim Bence cok iyi

Gunaydin
Kimseden ses çıkmıyor Diyete devam eden yok gibi Ben diyete devam ediyorum
Bugun 6. gunum Sabah 67.200 gr geldim
5 gunde 1.900 gr vermis oldum Bana gore o kadar ac kalmaya ve yapilan spora gore az ama bunada şükür diyorum 😊

Gunaydin
Kimseden ses çıkmıyor Diyete devam eden yok gibi Ben diyete devam ediyorum
Bugun 6. gunum Sabah 67.200 gr geldim
5 gunde 1.900 gr vermis oldum Bana gore o kadar ac kalmaya ve yapilan spora gore az ama bunada şükür diyorum 😊
Ben de devam ediyorum canım. 5. Günüm basım ağrıyor, ama devam ediyorum. 1.5 kilo gitti şimdilik.

Bugun normalde 8. gunum olacakti ama dun diyeti uygulamadigim icin bu gunu 7. gun olarak devam edicem Bu sabah 67.800geldim yine Tabi bunda dunki kahcalti ve kokorecin payi büyük 😂

Bugun normalde 8. gunum olacakti ama dun diyeti uygulamadigim icin bu gunu 7. gun olarak devam edicem Bu sabah 67.800geldim yine Tabi bunda dunki kahcalti ve kokorecin payi büyük 😂
Ayy benim de canım çok kokoreç çekiyor kac gündür. Ben de sabah tartıldım 67.5 geldim aynı gidiyoruz

X