- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
Merhaba,cok malzeme yok aslında, yumurta domates ispanak havuç limon gibiMerhaba, ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete. Önce malzeme almam lazım ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,cok malzeme yok aslında, yumurta domates ispanak havuç limon gibiMerhaba, ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete. Önce malzeme almam lazım ama.
Iyi günler abla bende size katilabilir miyim belimden rahatsız olduğum için 3 aydır yattim çok kilo aldım veremiyorumMerhaba arkadaşlar kilom 84
101 kilodan geldim. Yolum daha uzun 7 li rakamlar görmek istiyorum benim le İsveç diyetini 13 gün yapacak kizceler bekliyorum
Yas 28
Boy 1.62
Kilo 84
Hedef 65
Bekar
22 Eylül Nisa’n var
Evet bunları almam lazım.Merhaba,cok malzeme yok aslında, yumurta domates ispanak havuç limon gibi
Ben 3. Gunundeyim Baslarsan seviniriz Destek oluruz birbirimizeIyi günler abla bende size katilabilir miyim belimden rahatsız olduğum için 3 aydır yattim çok kilo aldım veremiyorum
Spor yapıyor musun?2 gun geride kaldi diyette
Bugun 67.900 geldim
Dun 68.400 gelmistim 500 gr vermisim Bence cok iyi
Süpersin,benim 2. Günüm2 gun geride kaldi diyette
Bugun 67.900 geldim
Dun 68.400 gelmistim 500 gr vermisim Bence cok iyi
Spor salonuna yazildimSpor yapıyor musun?
Kac kg geldin?Süpersin,benim 2. Günüm
Gram göstermiyorya tam anlamadım. Bugunde geçsin kayinvaldeme gecip tartilicamKac kg geldin?
sabah uyaninca (cisini yaptiktan sonra) tartil En dogru kiloyu o gösteriyor En kisa zamanda tarti alman dilegiyleGram göstermiyorya tam anlamadım. Bugunde geçsin kayinvaldeme gecip tartilicam
Aynen alicam bu haftasabah uyaninca (cisini yaptiktan sonra) tartil En dogru kiloyu o gösteriyor En kisa zamanda tarti alman dilegiyle
Tebrikler Daha motive olarak devam edersinGünaydın, ben de 1 kiloya yakın gitmiş görünüyor
Ben de devam ediyorum canım. 5. Günüm basım ağrıyor, ama devam ediyorum. 1.5 kilo gitti şimdilik.Gunaydin
Kimseden ses çıkmıyor Diyete devam eden yok gibi Ben diyete devam ediyorum
Bugun 6. gunum Sabah 67.200 gr geldim
5 gunde 1.900 gr vermis oldum Bana gore o kadar ac kalmaya ve yapilan spora gore az ama bunada şükür diyorum
Ayy benim de canım çok kokoreç çekiyor kac gündür. Ben de sabah tartıldım 67.5 geldim aynı gidiyoruzBugun normalde 8. gunum olacakti ama dun diyeti uygulamadigim icin bu gunu 7. gun olarak devam edicem Bu sabah 67.800geldim yine Tabi bunda dunki kahcalti ve kokorecin payi büyük